Mokslo metų pabaiga: kuo pradžiuginti darželinuką, pradinuką ir vyresniųjų klasių moksleivį?

mokslo metu pabaiga
Kraunama... 0 view(s)

Mokslo metų pabaiga: kuo pradžiuginti darželinuką, pradinuką ir vyresniųjų klasių moksleivį?

Nepamirškime pačių mažiausiųjų

 

Prieš keliaujant į mokyklą, daugumą vaikų tėvai leidžia į darželį, kur mažųjų laukia nauji iššūkiai: adaptacija aplinkoje, pamokėlės, dienos rėžimas. Jau nuo 2 metukų vaikai yra mokomi atsakomybės, bendrystės, gebėjimo prisitaikyti ir tai tikrai reikalauja nemažai jėgų, tiesa? Tad ką padovanoti darželinukui už jo pastangas?

 

Ko gero viena geriausia dovanų kategorija šiuo atveju yra žaislai. Jų niekada nebus per daug! Juk visi mėgstame karštą dieną pasitaškyti vandeniu, ar ne? O mažieji – ypač! Rekomenduojame vandens šautuvą, kuris yra lengvas, nepavojingas vasariškas žaislas, sukelsiantis daug džiugesio ir juoko visai šeimai.

 

Keliaujate dviračiais? Įtraukite ir vaiką. Galbūt darželinukui riedėti dviem ratais dar bus per sunku, tačiau triratukas – puiki išeitis ir pramoga. Su mediniu triračiu „Twist Cubic“ keliauti dar paprasčiau – minti net nereikia, tiesiog atsispiri kojomis ir gaudai vėją plaukuose.

 

Lietuviška vasara dažnai neprognozuojama, tad kuo užimti mažylį lietingomis dienomis? Į pagalbą skuba geriausia vaikučių draugė Kakė Makė. Sukurti jaukią ir magišką aplinką galite pasitelkę Kakės Makės projektorių. Šis lengvai valdomas, vaikų akis mažiau varginantis įrenginys leis mėgautis linksmiausiais animaciniais filmukais ir pasakomis net tamsiausią vasaros dieną.

 

 

Skatinkite pradinukų kūrybiškumą

 

Rodos ką tik jūsų pagrandukas pirmą kartą peržengė mokyklos slenkstį, o gal sėkmingai įveikė antrąją, trečiąją klases. Nepastebėjote, kaip pasiekimų knygelė prisipildė įvairiausiais ženkleliais, o jūsų vaikas ėmė užduoti vis įdomesnių klausimų apie pasaulį. Būti pradinuku nemenka užduotis – suprasti kaip viskas veikia, geriau pažinti save ir savo gebėjimus, atrasti mėgstamas veiklas ir pradėti siekti tikslų.

 

Būtent todėl siūlome pradinukams mokslo metų pabaigoje padovanoti tokią dovaną, kuri įkvėptų vaiką toliau stengtis, pažinti ir gilinti savo naujai atrastus gebėjimus. Puikiausiai tam tinka lavinamieji kūrybiniai žaislai. Galbūt Jūsų vaikas domisi astronomija? Vaikiškas teleskopas – puiki vasarai tinkanti dovana, kuomet galėsite kartu stebėti žvaigždes ir susipažinti su dangaus kūnais.

 

O gal jūsų vaikas susižavėjo naujausiomis mokslo technologijomis? Paskatinkite domėtis jį dar labiau – įvairūs robotai gali ne tik tapti žaidimų objektas, tačiau tai ir puiki priemonė motorikos bei technologijų pažinimui. Štai sunkvežimis-robotas XTREM BOTS Robotruck gali išmokyti jūsų vaiką net programavimo pagrindų!

 

Na, o jei norite tiesiog palepinti savo pradinuką ir žengti koja kojon su mados tendencijomis, tuomet geriausias pasirinkimas dovanai – Nintendo žaidimų konsolės. Šis žaidimų kompiuteris suteiks daug puikių įspūdžių ir emocijų visai šeimai!

 

 

Vyresniems moksleiviams nebe žaislai galvoje

 

Turbūt sutiksite, kad paauglystėje viskas staiga pasikeičia. Atsakomybės už savo gyvenimą vis daugiau (juk nebesi vaikas, bet dar ir suaugęs nesi), vaikiškas knygeles ir pliušinius žaislus išstumia kompiuteriniai žaidimai ar išmanieji telefonai, mokslai sulig kiekviena klase darosi vis sudėtingesni... Todėl itin svarbu savo paauglio pastangas įvertinti ir motyvuoti nepasiduoti, net kai atrodo viskas labai sunku.

 

Ne veltui yra sakoma, kad muzika visus sujungia. Muzikos galima klausytis namuose, draugų kompanijoje, ekskursijoje, gamtoje ir pan. Tačiau kaip skambės ritmingos paaugliškos dainos su daugybe žemo dažnio garsų telefone? Tikrai ne kaip. Siūlome padovanoti savo vaikui nešiojamąją kolonėlę, kuri leis mėgautis kokybiškais muzikos garsais visose aplinkose.

 

Dar viena puiki dovana, kai vairavimo teises išsilaikyti kol kas per anksti ir norite paskatinti savo vaiką daugiau kvėpuoti grynu oru – tai elektrinis paspirtukas. Suteikite galimybę savo paaugliui jaustis savarankiškam ir mobiliam. Su paspirtuku jis lengvai ir greitai galės nuvykti į mokyklą, būrelį ar pas draugus.

 

Na ir turbūt viena geriausių ir labiausiai geidžiamų dovanų paaugliui vis dėlto yra – išmanusis telefonas. Šiuo jis galės ne tik pasigirti draugams, tačiau žaisti daugybę žaidimų, bendrauti ir socializuotis, fotografuoti ir filmuoti šauniausias savo gyvenimo akimirkas bei mokytis įvairių programėlių pagalba. Tiesa, visai nebūtina išleisti gausybę pinigų, norint užtikrinti telefono kokybę ir funkcionalumus. Puikus pasirinkimas būtų HUAWEI P40 Lite Black, kurio kaina nesiekia 200 eurų, tačiau jame rasite viską, ko reikia paaugliškam gyvenimui: net keturias galines kameras, super greitą įkrovimą, aštuonių branduolių procesorių žaidimams ir praktišką dizainą.

 

Related posts
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“