„Gudrutis“ kaip pirmasis vaiko telefonas: kodėl tai yra gera idėja?

„Gudrutis“ kaip pirmasis vaiko telefonas: kodėl tai yra gera idėja?
Kraunama... 0 view(s)

„Gudrutis“ kaip pirmasis vaiko telefonas: kodėl tai yra gera idėja?

Kodėl vaikams verta pirkti būtent „Gudrutis“ gaminius?


„Gudrutis“ yra puikus įrenginys tada, kai vaikas dar yra per mažas telefonui, bet jau mokosi savarankiškumo būdamas lauke su draugais, grįžta ar eina į mokyklą savarankiškai, eina pavedžioti šuns ir t.t. Šitoks prietaisas ir apsaugo vaiką, ir visiškai nuramina jų tėvus.


Visų pirma, „Gudrutis“ laikrodžiai yra vieni iš nedaugelio rinkoje, leidžiantys matyti savo vaiko buvimo vietą. Na, o jam užėjus už jūsų nustatytų ribų, visada gausite pranešimą į savo išmanųjį telefoną.


„Gudrutis“ taip pat leidžia vaikui lengvai paskambinti tėvams arba atvirkščiai – tėvai gali paskambinti savo vaikui ir būti įsitikinę, kad visada jį pasieks. Be to, kadangi „Gudručių“ operacinė sistema yra kiek apribota, galėsite būti įsitikinę, kad už savo vaiko telefono sąskaitą nemokėsite kosminių sumų ir išvengsite netikėtų išlaidų.


Galiausiai, „Gudrutis“ yra sukurtas vaikams. Šių įrenginių dizainas yra žaismingas, galėsite pasirinkti iš kelių vaikiškų ekrano fonų, o svarbiausia tai, kad nei vienas iš „Gudrutis“ telefonų/laikrodžių nekainuoja beprotiškos sumos pinigų. „Topo centro“ ekspertai teigia, kad vaikai išauga ganėtinai greitai ir ilgainiui užsimano tikro išmaniojo telefono, todėl investuoti į pirmąjį telefoną pernelyg didelius pinigus tikrai būtų gaila.

 

 

Puikus telefonas ir išmanusis laikrodis


„Gudrutis“ siūlo ne eilinius telefonus – šios kompanijos gaminami įrenginiai savo išvaizda daug labiau primena išmaniuosius laikrodžius. Jie turi nemažai ir išmaniųjų laikrodžių funkcionalumo:

 

  • Integruotas žingsniamatis padeda skaičiuoti nueitus žingsnius ir taip stebėti nukeliautą atstumą.
  • Specialus termometras matuoja kūno temperatūrą.
  • Širdies pulso matuoklis padeda ne tik nustatyti, kaip širdis dirba esant fiziniam krūviui ar gyvenant įprastu ritmu.
  • „Gudrutis“ padeda stebėti ir miego kokybę.

 

Kažin, ar vaikai ankstyvame amžiuje yra pratę savarankiškai rūpintis savo sveikata, tačiau kadangi „Gudrutis“ visą informaciją apie jų sveikatą sinchronizuos su jūsų išmaniuoju, vaikų sveikata rūpintis galėsite jūs, tėvai.


Visi „Gudrutis“ telefonai-laikrodžiai taip pat turi gan ilgai tarnaujančią bateriją, o dar svarbiau tai, kad visi šie įrenginiai palaiko lietuvių kalbą ir turi tikrą garantiją. Rinkoje yra daugybė kinų gamintojų išmaniųjų laikrodžių ar telefonų, sukurtų vaikams. Tačiau „Gudrutis“ yra lietuviškas produktas, tad norint pasikeisti kalbą ar tuo atveju, jeigu kas nors nutiktų laikrodžiui, jums nereikės sugaišti begalės laiko ieškant sprendimo.


Be to, „Gudrutis“ siūlo gausybę būtent jam skirtų priedų, pradedant apyrankėmis, baigiant apsauginėmis plėvelėmis ekranui ar specialiomis SIM kortelėmis, turinčiomis ypatingus būtent „Gudrutis“ naudotojams skirtus planus. Kitaip tariant, „Gudrutis“ įsigijimas yra puiki idėja, kadangi už itin žemą kainą galėsite gauti viską, ko gali prireikti jauniesiems telefonų naudotojams ir jų tėvams.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“