Geriausi Belaidžiai Dulkių Siurbliai 2024: Kaip Pasirinkti?

Geriausi Belaidžiai Dulkių Siurbliai 2024: Kaip Pasirinkti?
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi Belaidžiai Dulkių Siurbliai 2024: Kaip Pasirinkti?

Kodėl verta rinktis belaidį dulkių siurblį?

 

Belaidžiai dulkių siurbliai yra sprendimas kiekvienam, kuris nori efektyvaus ir veiksmingo įrenginio namų valymui. Toks įrenginys yra patogus todėl, kad savo galia jis beveik neatsilieka nuo įprastų dulkių siurblių, tačiau tuo pat metu, jis yra daug mobilesnis. Todėl naudodami tokį siurblį galėsite siurbti visuose aukštuose, naudoti prietaisą laiptų, baldų, užuolaidų siurbimui ir t. t. Daugelis belaidžių siurblių turi skirtingus režimus bei priedus, skirtus būtent skirtingų paviršių ir medžiagų valymui.

 

Geriausias plaunamas siurblys: koks jis?

 

Dalis belaidžių dulkių siurblių turi plovimo funkciją – ji gali būti itin naudinga tuo atveju, jeigu savo namuose ant grindų pastebite ne tik dulkes, bet ir dėmes. Galbūt dažnai ką nors išpilate virtuvėje, o gal jus tiesiog erzina nuolat atsirandančios batų žymės koridoriuje ir t. t. Tokio tipo įrenginys yra puikus pasirinkimas visiems, išskyrus tuos, kam pagrindinė problema yra sausi nešvarumai: augintinių plaukai ar dulkės.

Geriausias dulkių siurblys-šluota su plovimo funkcija kiekvienam žmogui gali būti skirtingas. Kai kurie tokio tipo įrenginiai yra kompaktiški ir gali būti naudojami įvairių paviršių, baldų ar automobilių plovimui, o dalis įrenginių yra didesni ir skirti tik namų grindims plauti.

Taip pat „Topo centro“ specialistai pataria ieškoti įrenginio su reguliuojama galia. Tiesa, kai kurie šiuolaikiniai siurbliai-šluotos turi ir ypatingus jutiklius, kurie leidžia reguliuoti galią priklausomai nuo nešvarumų lygio.

 

Kaip pasirinkti geriausią belaidį dulkių siurblį?

 

Jeigu ieškote geriausio belaidžio dulkių siurblio, visai kaip ir su plaunančiu siurbliu, pirmiausiai reikėtų atkreipti dėmesį į siurbimo galią. Tačiau taip pat labai svarbu patikrinti perkamo siurblio baterijos tarnavimo laiką. Ilgesnis baterijos tarnavimo laikas yra itin naudingas turintiems didesnius namus, tačiau jeigu paprastai siurbiate mažesnes erdves, reikėtų pasvarstyti apie įrenginį su trumpesniu baterijos tarnavimo laiku – didesnės baterijos sveria daugiau, o tai reiškia, kad su tokiu įrenginiu tvarkytis namuose gali būti kiek sunkiau.

 

Kokie yra belaidžių dulkių siurblių priežiūros ir valymo patarimai?

 

Net ir geriausi belaidžiai dulkių siurbliai reikalauja priežiūros – be jos gali gerokai sumažėti siurblio galia, o ilgainiui įrenginys gali visiškai nustoti veikti.

Visų pirma, svarbiausia siurblį nuolat valyti. Nepamirškite tuštinti dulkių filtrus, pašalinti plaukus ar kitus objektus, įstrigusius dulkių šluotose ar kitose detalėse.

Jeigu siurblys turi plovimo funkciją, nepamirškite patikrinti, ar kurioje nors iš detalių nėra susidarę kalkių nuosėdų. Nors geriausia tokiems įrenginiams naudoti distiliuotą vandenį, tai daro tikrai ne visi.

Taip pat „Topo centro“ ekspertai pataria visada naudoti tinkamus priedus. Daugelis siurblių-šluotų turi specialius priedus, skirtus tam tikriems paviršiams ir tam tikroms užduotims. Tad įsigiję belaidį dulkių siurblį su priedais, būtinai perskaitykite įrenginio instrukcija ir išsiaiškinkite, kurie priedai yra skirti tam tikriems scenarijams.

 

Geriausi belaidžiai dulkių siurbliai: mūsų rekomendacijos

 

Nusprendėte, kad norite belaidžio dulkių siurblio, tačiau vis dar nežinote kurį konkretų modelį rinktis? Tokiu atveju, „Topo centro“ specialistai dalinasi geriausiais modeliais turintiems skirtingus poreikius.

  • „DYSON Gen5detect Absolute“. „Dyson“ dulkių siurbliai yra vieni iš geriausių rinkoje ir šis įrenginys – nėra išimtis. Tai yra galingiausias „Dyson“ dulkių siurblys su HEPA filtravimo sistema. Jo baterija veikia net iki 70 minučių, todėl galėsite išsiurbti visus namus, didžiulė 280 oro vatų įsiurbimo galia nepraleis jokių nešvarumų, o kokybiškas HEPA filtras tuos nešvarumus išlaikys įrenginio viduje.

  • „Philips XC3031“. Jeigu ieškote nebrangaus siurblio-šluotos, tai yra puikus pasirinkimas. Šis įrenginys turi „PowerCyclone 8“ technologiją, kuri leidžia išsiurbti netgi kiek sunkiau pastebimas dulkes. Na, o net 60 minučių tarnaujanti baterija leidžia be jokių problemų susitvarkyti net ir tuo atveju, jeigu jūsų namai yra dideli.

  • „Tineco Floor One S5 Extreme N Dark“. Ieškote siurblio su plovimo galimybe? Tai – puikus pasirinkimas. Šis įrenginys automatiškai nustato nešvarumų lygį ir pagal tai reguliuoja vandens srovę. Jį taip pat yra itin lengva prižiūrėti.
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“