5 prasmingos dovanos jūsų vaikams

5 prasmingos dovanos jūsų vaikams
Kraunama... 0 view(s)

5 prasmingos dovanos jūsų vaikams

Elektrinis dantų šepetėlis vaikams


Įprasti dantų šepetėliai savo darbo niekada neatliks taip gerai kaip elektriniai šepetėliai. Tiesa, vaikai elektrinių šepetėlių tikrai nenaudos atsargiai, todėl „Topo centro“ ekspertai visada rekomenduoja vaikams pirkti būtent jiems skirtus elektrinius dantų šepetėlius, tokius kaip „PHILIPS Sonicare For Kids HX6321/04“, „Sonicare For Kids HX6352“ ar „ORAL-B Vitality Kids D100 Pixar“. Šie šepetėliai yra ganėtinai nebrangūs, jie padeda išmokti taisyklingai valytis dantis ir kai kurie jų netgi turi specialius žaidimus, padedančius dantis išsivalyti interaktyviai.

 

Pirkėjo atsiliepimas:
„Pirktas prieš mėnesį,vaikui labiausiai patiko programėlėje rodomas video, kaip reikia valyti dantis. Daug lipdukų. Baterija laiko gerai. - HX6321/04“

 

 

Piešimo planšetė leis atskleisti talentą virtualioje erdvėje


Galbūt jūsų vaikas labai mėgsta piešti? Tokiu atveju labai naudingas pirkinys gali būti piešimo planšetė. Taip, piešti galima ir ant įprasto popieriaus lapo, bet toks daiktas leis jūsų vaikui išbandyti grafinio dizaino karjerą ir ilgainiui gali nulemti pasirinkimus gyvenime. Tiesa, „Topo centras“ rekomenduoja nepirkti brangiausių ir geriausių planšečių rinkoje ir apsieiti su ekonominės klasės „XIAOMI Mi LCD 13.5“ ar „One by WACOM“ mažo ar vidutinio dydžio planšetėmis.

 

Pirkėjo atsiliepimas:
„Kokybiškas įrankis suaugusiam, puikus užsiėmimas vaikui. Esu patenkinta pirkiniu, veikia sklandžiai. Patogu naudotis, puikiai tinka užimti vaiką, puiki piešimo lentelė vaikui. Rekomenduoju! – Xiaomi“

 

 

Belaidė kolonėlė leidžia ne tik klausytis dainų, bet ir audioknygų


Vaikui padovanoti galite praktiškai bet kurią belaidę kolonėlę, tačiau būtent jiems sukurti įrenginiai, tokie kaip „Kakės Makės“ ar „JBL JR POP“ kolonėlės, pasižymi ypatingu, būtent vaikams sukurtu dizainu, o kai kurios jų turi ir specialių funkcijų, pavyzdžiui, „Kakės Makės“ dainas. Belaidės kolonėlės leidžia ne tik klausytis dainų, bet ir audio knygų, tarp kurių yra ir daugybė audiopasakų.

 

Pirkėjo atsiliepimas:
Dėl mielo dizaino ir savybių jis puikiai tinka tos amžiaus grupės vaikams. Vandeniui atsparus dizainas yra didelis pliusas, o spalvą keičiančio apšvietimo funkcija tikrai labai šauni (jągalima išjungti). Bluetooth ryšys veikia be jokių problemų, be to, nesitikėjau, kad garsiakalbis bus toks garsus. - JBL

 

 

Jauniausiems vaikams – specialios planšetės


Planšetiniai kompiuteriai, tokie kaip „Play Shifu SHIFU020“ ar Play Shifu SHIFU028“ puikiai tinka interaktyviam mokymuisi, žingeidumo skatinimui ir visapusiškam vaiko lavinimui. Šie įrenginiai leidžia naudoti fizinius realiame pasaulyje esančius objektus ir juos sujungti su ekrane esančiu interaktyviu vaizdu bei taip mokytis matematikos, žaisti įvairius matematinius žaidimus ir t.t.

 

Pirkėjo atsiliepimas:
Neseniai nusipirkau šią mokomąją priemonę, kad padėčiau savo dukrai gerinti matematikos įgūdžius ir ją užimčiau. Ji labai džiaugėsi gavusi šį įrenginį ir neturėjo jokių problemų jį nustatydama ir pradėdama naudotis. Man patinka interaktyvios žaidimų funkcijos. Tai tikrai padėjo mano vaiko mokymosi raidai. Planuoju, kad ji naudotų šį produktą ir vasarą, kad padėčiau jai išlaikyti įgautus matematikos įgūdžius. Labai rekomenduoju „The Play Shifu Count“ visiems, kurie nori padėti savo vaikui pagerinti mokymosi patirtį.

 

 

Įprastos planšetės puikiai tinka kiek vyresnio amžiaus vaikams


Jeigu jūsų vaikai jau yra kiek vyresni, jiems puikiai tiks įprastos planšetės. Investuoti į „iPad“, ko gero, nėra būtina, kadangi jūsų vaikams mokslams ir pramogoms turėtų užtekti ir vidutinės klasės „Lenovo Tab M10 X505F“, „Tab M10 X606L“ ar „Samsung Galaxy Tab A7 Lite“ planšečių. Visos jos turi specialias apsaugas, sukurtas tam, kad tėvai galėtų išjungti ar įjungti tam tikras planšetinio kompiuterio funkcijas, aplikacijas ir galimybes, todėl galėsite būti visiškai ramūs.

 

Pirkėjo atsiliepimas:
Pirkau šio mėnesio pradžioje. Galiu pasakyti, kad planšetinio kompiuterio našumas yra pakankamai geras ir tinka tokiam studentui kaip aš. Kol kas nėra strigimų, o baterija gali veikti nuo 4 iki 5 dienų, priklausomai nuo naudojimo, o tai yra puiku! – Galaxy Tab
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“