Kokį šildytuvą rinktis šiai žiemai?

Kokį šildytuvą rinktis šiai žiemai?
Kraunama... 0 view(s)

Kokį šildytuvą rinktis šiai žiemai?

Jeigu turite oro kondicionierių, šildytuvo jums jau nereikia?

„Topo centro“ specialistai pastebi, kad lietuviai savo namuose vis dažniau įsirengia kondicionierius, o jie paprastai turi ir šildymo funkciją. Dėl to dažnas galvoja, kad šildytuvo šaltuoju metų laikotarpiu nebereikia. Visgi kondicionieriaus šildymo funkcijos efektyvumas yra prastesnis net už pačių pigiausių ir paprasčiausių rinkos šildytuvų, todėl šis namų šildymo būdas yra rekomenduojamas tik tiems, kas jį naudoti planuoja tik kelias dienas per metus arba turi labai ribotą vietą namuose ir negali sau leisti turėti dar vieno ganėtinai nemažo prietaiso. Na, o jeigu nusprendėte įsigyti šildytuvą, „Topo centro“ ekspertai turi jums kelias rekomendacijas.

 

Geriausias nedidelis ir geriausias išmanus elektrinis šildytuvas – „Duux Threesixty 2

Nors šis šildytuvas atrodo ganėtinai kompaktiškas, jis yra tikrai galingas. „Threesixty 2“ įkaista vos per kelias dešimtis sekundžių ir puikiai išlaiko šilumą. Unikali apvali įrenginio forma užtikrina, kad oras būtų pučiamas į viršų, todėl, kad ir kur jį pastatytumėte kambaryje, jis tolygiai paskirsto šilumą. Tiesa, tai taip pat reiškia, kad jis būti nustatytas šildyti kurią nors konkrečią sritį, pavyzdžiui, jūsų kojas. Todėl jeigu ieškote tokio tipo šildytuvo, teks pasižvalgyti daugiau.

„Topo centro“ ekspertai teigia, kad šio įrenginio instrukcijos yra išsamios, o valdymas intuityvus – įrenginį galima valdyti tiek valdymo pultu, tiek mobiliąja programėle. Verta pastebėti ir tai, kad šis šildytuvas jungiamas per Bluetooth arba Wi-Fi ryšius, o tai suteikia daugiau lankstumo – galbūt norite po darbo grįžti į jau šiltus namus? Tiesiog įjunkite šildytuvą nuotoliu.

Threesixty 2“ taip pat nepučia į orą dulkių dėl net kelių sluoksnių filtrų, tačiau yra ganėtinai tylus. Galiausiai, dėl savo dydžio šis įrenginys taip pat turėtų būti lengvai sandėliuojama atėjus vasarai, todėl tai yra sumanus pasirinkimas turintiems net ir nedidelius būstus. O kas svarbiausia – šio įrenginio kaina yra labai patraukli ir toks prietaisas prieinamas daugeliui.

 

Taupiausias elektrinis šildytuvas – „Mill Heater GL1200WIFI3 GEN3

Pasakyti kuris tiksliai elektrinis šildytuvas naudoja mažiausiai elektros energijos, yra ganėtinai sunku, kadangi tai priklauso nuo jūsų konkrečių šildymosi poreikių. Nepaisant to, „Topo centro“ ekspertai mano, kad didžiajai daliai žmonių, prioretizuojančių būtent taupumą, geriausias variantas yra „Mill Heater GL1200WIFI3 GEN3

Tai yra pirmasis skydinis šildytuvas su PID valdymo šildymo technologija. Pasiekus pageidaujamą temperatūrą, šildytuvas ją palaiko sumažindamas galios lygį, todėl šildymas yra stabilesnis ir žymiai ekonomiškesnis. Be to, įrenginyje integruota ir numatomo šildymo funkcija, leidžianti norimą temperatūrą pasiekti tam tikru laiku – naktį temperatūra gali būti žemesnė, dieną – aukštesnė.

Be to, šis šildytuvas išmoksta, kaip greitai ar lėtai patalpoje laikui bėgant keičiasi temperatūra. Tad ilgainiui jis žino kada reikia padidinti galią, kad pageidaujama temperatūra būtų pasiekta „Mill App“ programėlėje suplanuotu laiku. Šis šildytuvas yra ganėtinai išmanus, tačiau visos jo funkcijos – ne tik dėl patogumo, bet ir dėl ekonomiškumo. Tad jeigu ieškote elektrinio šildytuvo, kuris mėnesio pabaigoje neištuštintų jūsų piniginės, tai – puikus variantas.

 

Geriausias nebrangus ir kompaktiškas šildytuvas – „Delonghi HFX10B03.PK

Jeigu norite nediduko ir nebrangaus šildytuvo, tikriausiai vienas iš geriausių variantų yra būtent šis „Delonghi“ prietaisas. „Delonghi HFX10B03.PK“ yra paprastas naudoti asmeninis šildytuvas, kuris pasižymi mažomis energijos sąnaudomis ir itin tyliu veikimu, kad galėtumėte ramiai dirbti ar netgi miegoti. Intuityvus šio įrenginio valdymas ir nukreipiamas oro srautas leidžia jums valdyti savo patogumui.

Tikriausiai visų namų vien šiuo šildytuvu nesušildysite, tačiau tai yra puikus įrenginys, kurį galėsite su savimi turėti visur ir visada, be to, jis puikiai tiks tiems, kas nori šildyti, pavyzdžiui, tik kojas. Be to, „Delonghi HFX10B03.PK“ naudoja apie 5,5 karto mažiau elektros energijos nei kiti šildytuvai, bet užtikrina reikiamą šilumos laipsnį. Todėl tai yra puikus šildytuvas tiems, kas nenori investuoti į tokį įrenginį per daug pinigų, tačiau vis tiek nori pakankamai kokybiško prietaiso.

 

Geriausias prietaisas ne tik šildymui, bet ir oro valymui – „TEFAL HE8120 Silent Comfort 3 in 1

TEFAL HE8120 Silent Comfort 3 in 1“ yra vienas iš nedaugelio tokio tipo įrenginių rinkoje, tinkančių kiekvienam sezonui. Jis gali šildyti jus žiemą, tuo pat metu valyti orą, o vasarą – vėsinti. Dėl savo naudojamos filtravimo technologijos, šis prietaisas veiksmingai pašalina iki 500 mikronų dydžio daleles, pavyzdžiui, dulkes ar gyvūnų plaukus.

Galėsite šį įrenginį naudoti su išmaniuoju nustatymu. Jį įjungus, prietaisas nustato esamą kambario temperatūrą ir automatiškai prie jos pritaiko šildymo arba vėsinimo greitį, kartu sumažindamas energijos sąnaudas.

Na, o jeigu įrenginį norėsite valdyti savarankiškai, tai galėsite daryti naudodami lietimui jautrų ekraną arba specialų pultelį. Tokių įrenginių kaip „TEFAL HE8120“ rinkoje nėra daug, todėl jeigu ieškote itin universalaus varianto savo namuose, kuris būtų naudingas visus metus, tai – puikus variantas.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
Kęstutis Pridotkas
Kraunama...
Na apie kondicionierius čia truputį nusišnekėjote. Jam reikia apie 3 kartus mažiau energijos nei paprastam šildytuvui. Deja šildo efektyviai gal iki -10'C lauke.
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“