Kodėl „Nintedo Switch“ yra tobula žaidimų konsolė vasarai?

nintendo konsole
Kraunama... 0 view(s)

Kodėl „Nintedo Switch“ yra tobula žaidimų konsolė vasarai?

Vasarą keliaujame daugiau

 

Vasara yra tas metas, kuomet žmonės yra linkę keliauti daugiausiai. Kažin, ar į lagaminą ar kuprinę krausitės vieną iš didžiulių konsolių. Be to, kitos konsolės nėra tinkamos naudotis automobilyje ar lėktuve, todėl tokiu atveju „Nintendo Switch“ yra puikus variantas.

 

Na, o atvykus į viešbutį, lietingą dieną ar vakarais, „Nintendo Switch“ galima prijungti prie televizoriaus ir žaisti tiek vienam, tiek su savo šeimos nariais, draugais ar bendrakeleiviais, jeigu apsigyvenote svečių namuose (angl. hostel).

 

 

Veikla vaikams atostogų metu

 

Vasarą visi vaikai grįžta į namus net trims mėnesiams. Skirtingai nei daugelis galvoja, didžioji dalis vis dar vertina laiką lauke ir buvimą kartu su draugais, tačiau, deja, net ir vasarą pasitaiko lietingų bei šaltų dienų. Tokiu atveju namuose gali būti kiek liūdnoka, todėl „Nintendo Switch“ gali tapti puikia veikla ne tik vaikams, bet ir visai šeimai. „Nintendo“ visada kūrė konsoles, kurios tiktų visų amžių vartotojams ir „Switch“ tikrai nėra išimtis – turintiems mažesnių vaikų tai yra geriausias variantas rinkoje.

 

 

Žaisti galima ir keliese

 

„Nintendo“ siūlo daugybę puikių žaidimų, kuriuos žaisti gali keli žaidėjai. Pavyzdžiui, „Mario Kart 8 Deluxe“ leidžia žaisti net iki 4 žaidėjų vienu metu, o išmanaus valdymo funkcija leidžia išlikti trasoje be didelių pastangų net ir mažiausiesiems.

 

Geriausia tai, kad kelių žaidėjų režimas yra prieinamas ne tik prijungus įrenginį prie televizoriaus, bet ir kelyje – tiesiog išskleiskite „Switch“ stovelį, esantį jo korpuso gale, ir linksminkitės! Na, o jeigu savo namuose turite kelis „Switch“ įrenginius, prie vieno žaidimo (žinoma, jeigu jis palaiko kelių žaidėjų režimą) internetu, gali susijungti net iki 8 skirtingų „Switch“ įrenginių.

 

 

Tai nėra eiliniai kompiuteriniai žaidimai

 

„Nintendo Switch“ turi daugybę interaktyvių žaidimų, kuriems reikės daugiau nei reakcijos, dėmesio ir mygtukų paspaudimų. Dalis žaidimų, tokių kaip „Just Dance 2022“, „Mario & Sonic and the Olympic Games Tokyo 2020“ ar „Fitness Boxing 2“ reikalaus ir realių jūsų fizinių judesių, o žaidžiant šiuos žaidimus galima pavargti tarsi ganėtinai rimtoje treniruotėje. Tad jeigu nerimaujate dėl fizinės veiklos trūkumo, tai yra puiki žaidimų konsolė jums – juk niekada nevėlu pagerinti savo fizinę formą.

 

Na, o kai kurie žaidimai naudoja interaktyvius priedus, su kuriais teks kiek pasukti galvą. Pavyzdžiui, su kūrybiniu rinkiniu „Nintendo LABO“ galėsite sukurti savo automobilius, motociklus, namus, pianą su paruoštais kartono lakštais. Naudojant savo kūrinius galėsite žaisti tokius žaidimus kaip „Mario Cart 8 Deluxe“ ar kitus žaidimus visiškai nauju būdu. Jeigu norite, kad jūsų vaikai tobulėtų ir vasarą, tai yra puikus variantas.

 

O gal mėgstate nostalgiją ir esate pasiilgę „Super Mario“, „Donkey Kong“ ar „Pokemon“žaidimų? Jų nerasite kitose konsolėse, kadangi visi jie priklauso „Nintendo“ bendrovei ir dėl to yra prieinami tik šiuose įrenginiuose. „Sonic Colors: Ultimate“, „Super Mario Odyssey“ ar „New Pokémon Snap“ neabejotinai praskaidrins daugybę jūsų dienų ir leis prisiminti jaunystę arba parodyti vaikams tokį pasaulį, kokį prisimenate jūs!

 

Related posts
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“