TECH TOP 2022 apdovanojimuose – įspūdingas šou ir kūrybiškumo tema

TECH TOP 2022 apdovanojimuose – įspūdingas šou ir kūrybiškumo tema
Kraunama... 0 view(s)

TECH TOP 2022 apdovanojimuose – įspūdingas šou ir kūrybiškumo tema

Kaip visada, tiesioginės LNK transliacijos metu, žiūrovai galės mėgautis įspūdingu šou, prie kurio prisidės tokie atlikėjai kaip Monika Liu, Justinas Jarutis, Mantas Jankavičius, Benas Aleksanadravičius Ba., Rūta Ščiogolevaitė ir kiti. Na, o renginį ves ir gerą nuotaiką palaikys iliuzionistas Rokas Bernatonis ir TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

 

Lapkričio 15 dieną, 19:30 vyksiančiuose TECH TOP 2022 apdovanojimuose tradiciškai bus išdalinti apdovanojimai geriausiai metų technikai. Kokie televizoriai, telefonai, kompiuteriai, skalbyklės, viryklės, inovatyviausios metų prekės ir dar daugelio kitų kategorijų įrenginiai, taps geriausiais šiais metais sužinosite iškilmingo renginio metu, kartu su ryškiausiomis scenos ir televizijos žvaigždėmis. Stebėkite TECH TOP 2022 apdovanojimus per LNK.

 

8-ųjų metų tema – ypač aktuali

 

Šiais metais pasirinkta tema – kūrybiškas žmogus. Tokia tema pasirinkta dėl vis didėjančios dirbtinio intelekto (DI) svarbos pasaulyje. Daugelio technologijų ekspertų teigimu, DI vieną dieną pakeis net ir tuos žmones, kurie dirba kūrybinius darbus: piešia, kuria, rašo ir pan.

 

Šiemet buvo matoma ypač daug pavyzdžių, kuomet dirbtinis intelektas bandė kurti: „DALL·E 2“ kuria nuotraukas pagal aprašymą, „Meta“ pademonstravo DI vaizdo įrašų kūrimo galimybes, buvo rodomi ir kompiuterių sukurtos muzikos pavyzdžiai. Tad dabar kaip niekad svarbu prisiminti kūrybiškus žmones ir parodyti jų svarbą. Nors dirbtinis intelektas jau dabar yra itin galingas, tačiau kol kas jis vis dar nesugeba ir manau, kad artimiausiu metu tikrai nesugebės to, ką sugeba sukurti kūrybiški žmonės.

 

Arti pusantro milijono balsavusiųjų ir kompetentinga komisija

 

Kaip ir kiekvienais metais TECH TOP 2022 apdovanojimuose laimėtojus lemia kompetentinga komisija sudaryta iš žinomų mokslininkų, menininkų, virtuvės šefų, verslininkų bei žvaigždžių. Kitą pusę lemia technika besidominčių žmonių balsas. Šiais metais TECH TOP 2022 surinkome arti pusantro milijono!

 

Stebėkite TECH TOP 2022 apdovanojimus lapkričio 15 dieną, 19:30 per LNK!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
Jolitas Kupscys
Kraunama...
Stebim :) Laukiam naujienu
tadas as
Kraunama...
Samsung
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“