Kaip prižiūrėti savo indaplovę?

indaploves prieziura
Kraunama... 0 view(s)

Kaip prižiūrėti savo indaplovę?

Naudokitės savo indaplove reguliariai

 

Viena iš dažniausiai daromų klaidų yra pernelyg retas indaplovės naudojimas. Jeigu tokį prietaisą jau įsigijote, geriau jį naudoti pakankamai dažnai, kad jūsų indaplovėje nesusidarytų perteklinės nuosėdos. Jei indaplovę naudosite dažnai, visos nuosėdos ir atliekos nenusės į prietaiso dugną, tad valyti šį įrenginį jums reikės rečiau.

 

 

Tikrinkite ir valykite besisukančius indaplovės purkštuvus

 

Indaplovės veikia ant viduje esančių indų purkšdamos vandenį iš besisukančių purkštuvų. Kai jie sukasi ne taip, kaip turėtų arba juose esančios skylutės prisipildo įvairių nešvarumų, jūsų indai gali būti nepakankamai kruopščiai išvalomi. Patikrinkite, ar purkštuvai sukasi taip, kaip turėtų, ir ausų krapštuku ar kai kuriais atvejais netgi dantų krapštuku išvalykite ten užsilikusius nešvarumus. Tik būkite atsargūs ir jokiu būdu savo naudojamų įrankių indaplovės viduje nenulaužkite.

 

 

Nepamirškite valyti ir prietaiso išorės

 

Dažnai nemalonūs kvapai, sklindantys iš indaplovės, iš tikrųjų sklinda nuo jos išorės, o ne prietaiso vidaus. Ypač dažnai maisto likučių gali likti durelių vidaus kraštuose. Išorę valyti galite paprasčiausia drėgna šluoste, tuo tarpu viduje rekomenduojama naudoti šluostę kartu su vienu iš daugybės įprastų buitinių valiklių. Jeigu savo indaplovę valysite pakankamai dažnai, tai daryti bus lengviau ir galimai netgi nereikės jokių specialių priemonių.

 

 

Atkimškite ir išvalykite indaplovės drenažą

 

Dažniausiai indaplovės apačioje galima rasti jos drenažą. Būtent ten ypač dažnai galima rasti maisto likučių, nuosėdų ir kitų nešvarumų. Jeigu jų ten susikaups per daug, galimai vieną dieną susidarys kamštis ir tuomet jūsų indaplovės nuotekų sistema veiks ne taip efektyviai, ją išvalyti darysis vis sunkiau ir ilgainiui vanduo iš jūsų indaplovės gali pradėti tekėti į išorę, ko tikrai nenori niekas.

 

 

Padėti susitvarkyti visada gali ekspertai

 

Kaip ir daugeliui kitų buitinės technikos prietaisų, indaplovėms rekomenduojama vidutiniškai kas 3 mėnesius atlikti profilaktinę priežiūrą. Nors tai galima padaryti ir pačiam, daug paprasčiau viską palikti ekspertams: „Topo centras“ siūlo vienkartinės profilaktinės priežiūros paslaugą, kurios metu indaplovių specialistai patys atvyks į jūsų namus ir padarys viską, ko reikia: patikrins jos būklę, išvalys nešvarumus ir praneš apie potencialias problemas.

 

Na, o jeigu perkate naują indaplovę, galite įsigyti ir garantijos pratęsimo paslaugą. Taip būsite įsitikinę, kad net jeigu jūsų indaplovė ir sugestų po kelių metų, ją nemokamai sutvarkys specialistai arba netgi pakeis ją nauju įrenginiu. Visgi jeigu jau nusprendėte, kad indaplovę tvarkyti kiek per vėlu ir ieškote naujo įrenginio, „Topo centras“ rekomenduoja pasinaudoti „Keisk seną į naują“ paslauga: „Topo centro“ darbuotojai patys atvyks į jūsų namus, pasiims senąją indaplovę, ją utilizuos, o naujam pirkiniui bus suteikta nuolaida. Taip ne tik sutaupysite pinigų, laiko bei nervų, bet ir padėsite saugoti gamtą!

Related posts
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“