Kaip tinkamai prižiūrėti savo drabužius?

Kaip tinkamai prižiūrėti savo drabužius?
Kraunama... 0 view(s)

Kaip tinkamai prižiūrėti savo drabužius?

Pašalinkite pūkus


Vienas iš pagrindinių dalykų, išduodančių rūbų amžių, yra prisirinkę pūkai. Tiesa, pasinaudojus paprasčiausiu pūkų surinkikliu, šią problemą galima nesunkiai išspręsti ir jūsų mylimi rūbai vėl atrodys tarsi nauji. Mūsų specialistai rekomenduoja rinktis „Severin CS 7976“ ar „PHILIPS GC026/00“ pūkų surinkiklius, kadangi jie abu pasižymi ypač paprastu dizainu, naudoja dvi AAA baterijas ir kainuoja tik kelias dešimtis eurų.

 

 

Pašalinkite įsisenėjusias dėmes ultragarsu


Turite mylimų rūbų su įsisenėjusiomis dėmėmis? Gana eksperimentuoti su soda, actu ir kitomis priemonėmis, kurios drabužius dažnai tiesiog galutinai sugadina. Išbandykite ultragarso dėmių šalinimo pieštuką „Electrolux E4WMSTPN1“. Šis „Electrolux“ pieštukas apdoroja įvairių rūšių dėmes: nuo išpiltos kavos iki sutrinto lūpdažio. Po plovimo šiuo prietaisu jūsų skalbiniai bus švarūs, apdorotos dėmės dings, o patys rūbai išlaikys gerą būklę ilgiau.

 

 

Atgaivinkite spalvas ir suminkštinkite audinius garais


Per dažnai skalbti rūbus įprastu būdu yra nerekomenduojama, o kai kurių rūbų – netgi negalima. Tad jeigu tenorite kiek atgaivinti savo rūbų spalvas, suminkštinti jų audinius ar pašalinti nemalonius kvapus, mūsų specialistai siūlo naudotis drabužių garintuvais. „PHILIPS STH3000/20“ yra ekspertų rekomenduojamas ir visiems prieinamas garintuvas su ypač paprastu valdymu. Norintiems ko nors daugiau, siūloma įsigyti „PHILIPS Steam&Go GC362/80“, kuris yra vidutinės klasės garintuvas su „SmartFlow“ šildoma plokšte, neleidžiančia įrenginiui palikti šlapių dėmių. Na, o ieškantiems aukščiausio klasės prietaiso, rekomenduojama pasvarstyti apie „PHILIPS ComfortTouch GC576/60“, kuris yra tinkamas absoliučiai visiems audiniams, turi „SmartFlow“ plokštę, 5 garų nustatymus skirtingiems audiniams, „Easy Rinse“ kalkių šalinimą ir daugybę kitų technologijų.

 

 

Skalbyklės ir džiovyklės kamuoliukai pagerins audinius ir sutaupys pinigų


Tiek „Nordic Quality“, tiek „SAIMA“ kamuoliukai skalbyklėms ir džiovyklėms suminkština drabužius ir šalina skalbinių statinį prilipimą, susipainiojimą. Be to, šie visiškai nebrangūs priedai neleidžia susidaryti pūkeliams ant drabužių. Na, o norintiems sutaupyti pinigų, bus svarbu tai, kad tokie kamuoliukai leidžia lengviau cirkuliuoti orui, dėl ko skalbiniai greičiau džiūsta arba skalbiant reikia naudoti mažiau skalbimo skysčio.

 

 

Skalbimui rinkitės tausojančias ir švelnias priemones


Skalbiant drabužius itin svarbu pasirinkti rūbams saugias priemones, kurios pagamintos iš aukštos kokybės ir ekologiškų žaliavų. Paprastai tokios priemonės taip pat užtikrina ir geresnį drabužių valymą, tuo pačiu mažiau kenkdamos ir drabužių audiniams. Mūsų ekspertai rekomenduoja rinktis „Winni Eko“ skalbinių minkštiklį arba „AutoDose TRI-BIO GIFT BOX STANDART“ skalbimo priemonių rinkinį, norintiems įsigyti visas priemones iš karto.

 

 

Periodiškai valykite pačią skalbyklę nuo nešvarumų ir skalbimo priemonių likučių


Jeigu dažnai skalbiate žemoje temperatūroje, jūsų skalbyklėje gali atsirasti nemalonių kvapų. Be to, ilgainiui, skalbimo mašinoje kaupiasi įvairios purvo dalelės ir skalbimo priemonių likučiai, dėl ko gali suprastėti jūsų skalbimo mašinos veikimas, ekonomiškumas. Būtent todėl rekomenduojame bent kas 3 mėnesius naudoti higieninį „Dr.Beckmann“ skalbimo mašinos valiklį (prieinamas tiek skystoje, tiek kapsulių formoje), o kalkių nuosėdoms šalinti siūloma naudoti nukalkinimo priemones, kurios tinka ne tik skalbimo mašinoms, bet ir kitiems buitinės technikos prietaisams, pavyzdžiui, indaplovei.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“