Nauji sporto varžybų sezonai: kokį televizorių rinktis?

Nauji sporto varžybų sezonai: kokį televizorių rinktis?
Kraunama... 0 view(s)

Nauji sporto varžybų sezonai: kokį televizorių rinktis?

„LG 65QNED“ – aukštos klasės TV, norintiems išskirtinės kokybės

 

„LG 65QNED“ yra išskirtinis Pietų Korėjos TV gamintojo televizorius, kuris yra sukurtas tiems, kas mėgsta pačias naujausias technologijas ir svajoja apie naujos kartos įrenginį. Šio TV naudojama „QNED MiniLED“ technologija turi visų populiariųjų ekranų technologijų privalumus ir yra laikoma viena inovatyviausių rinkoje.

 

 

Tad jeigu norite visų šiuolaikinių TV privalumų, bet nenorite daug permokėti, tai yra puikus pasirinkimas. „65QNED“ TV palaiko 8K raišką, todėl bus itin ilgaamžiškas ir atrodys puikiai net ir po daugybės metų. Be abejo, filmų ir „Netflix“ fanai galės mėgautis „HDR 10 Pro“ bei „Dolby Vision“ technologijomis. Taip pat šis televizorius palaiko ir 120 Hz atnaujinimo dažnį, dėl ko sklandžiau atrodys ne tik sporto varžybos, bet ir kompiuteriniai žaidimai ar paprasčiausiai TV vartotojo sąsaja.

 

„Samsung QE65LS03AA“ – „The Frame“ vadinamas televizorius, norintiems kažko nepastebimo

 

Galbūt savo namuose turite kiek neįprastą interjerą arba tiesiog manote, kad didelis juodas stačiakampis visiškai netinka jūsų kambario dizainui? Tokiu atveju „Topo centro“ specialistai rekomenduoja pasvarstyti apie „Samsung The Frame“ televizorių, kuris yra ne tik eilinis TV, bet ir meno kūrinys.

 

 

 

Nepaisant to, kad atrodo išskirtinai, šis TV puikiai tinka ir sporto varžybų mėgėjams. „QE65LS03AA“ naudojama QLED technologija puikiai atvaizduoja spalvas ir pasižymi įspūdingu ryškumu. Be to, šiame „Samsung“ televizoriuje įmontuotas dirbtinio intelekto procesorius, kuris net ir žemesnės nei 4K raiškos vaizdus pakelia iki 4K raiškos ir taip gan smarkiai pagerina kokybę.

 

Ir nors už tokią kainą galima rasti įrenginių, kurie pasižymi kiek geresne vaizdo kokybe, jeigu ieškote tobulo viduriuko tarp dizaino ir vaizdo kokybės, „Samsung QE65LS03AA“ yra puikus variantas. Be to, šiuo metu šis TV kainuoja mažiau nei 1000 eurų, todėl jis jau yra įperkamas daugeliui.

 

„LG G2“ serijos televizoriai tiems, kas svajoja apie geriausią galimą vaizdą

 

„LG G2“ jau yra antros kartos „LG G“ serijos televizoriai (jų kodiniai pavadinimai paprastai atrodo taip: XXG2YYY). Bene pagrindinis šios serijos televizorių privalumas yra naudojama „OLED Evo“ technologija, dėl kurios ekrano ryškumas dažnai yra aukštesnis, o skleidžiamas karštis – pastebimai mažesnis. Dėl to, skirtingai nei panašias OLED technologijas naudojantys kiti televizoriai, „LG G2“ ekrane statiniai elementai išdega žymiai rečiau. O tai yra itin svarbu sporto varžybų mėgėjams, kadangi paprastai futbolo, krepšinio ar kitų varžybų rezultatų lentelės būna vienoje vietoje ir dėl to ilgainiui jos gali išdegti. Kuomet investicija į TV siekia net kelis tūkstančius, to tikrai nesinori.

 

 

Be abejo, „LG G2“ serijos televizoriai taip pat palaiko tokias technologijas kaip „Dolby Vision IQ“, „Dolby Atmos, „HDR10 PRO“, „4K HDR Elite“, todėl galite net neabejoti, kad visos sporto transliacijos tiesiog atgis prieš jūsų akis. Žaidimų mylėtojams patiks palaikoma ir „Nvidia G-Sync“ technologija, leidžiančią žaidimų metu mėgautis sklandesniu vaizdu – jeigu mėgstate žaisti „NBA“ ar „FIFA“, tai tikrai pravers.

 

Na, o „α9 Gen 5 AI“ procesorius turi integruotą „Brightness Booster Max“ technologiją, kuri leidžia padidinti vaizdo ryškumą neprarandant jo kokybės net iki 30 proc. Taip pat šis procesorius su dirbtiniu intelektu išryškina objektus tiek priekiniame plane, tiek fone, suteikdamas natūralaus gilumo jausmą ir įspūdingai ryškias bei tikslias spalvas, o atkuriamas garsas skamba taip, tarsi pats būtumėte stebimų įvykių sūkuryje.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“