Nešiojamos saulės energijos stotelės: kodėl tokį daiktą verta turėti kiekvienam?

Nešiojamos saulės energijos stotelės: kodėl tokį daiktą verta turėti kiekvienam?
Kraunama... 0 view(s)

Nešiojamos saulės energijos stotelės: kodėl tokį daiktą verta turėti kiekvienam?

Kas yra nešiojama saulės energijos stotelė?

 

Tai yra įrenginys, kuriame gausu įvairių maitinimo šaltinių visiems jūsų prietaisams ir įrenginiams, įskaitant šaldytuvą, televizorių, nešiojamąjį kompiuterį, garsiakalbius, planšetinius kompiuterius, telefonus ir t. t. Iš esmės tai yra milžiniška baterija su tradiciniais elektros lizdais ir kitomis jungtimis visiems jūsų daiktams.

 

Tokia baterija yra įkraunama namuose arba naudojant saulės energiją. Tuomet elektra galima naudotis būnant bet kur, tiesiog naudojant tokią stotelę. Šio daikto nereikėtų painioti su tradiciniu generatoriumi ar nedidele nešiojama baterija, skirta telefonams. Tai yra visiškai skirtingi daiktai. Skirtingai nei tradicinio „powerbanko“, energijos stotelė tikrai netilps į kišenę ar net daugelių kuprinių ir skirtingai nei įprasti generatoriai, šie įrenginiai yra kiek kompaktiškesni, universalesni, bet mažiau galingi.

 

 

Tai – puikus daiktas kelionėje

 

Mėgstate leisti laiką gamtoje, stovyklauti ir atsiplėšti nuo miesto triukšmo? Tokiu atveju nešiojama energijos stotelė bus itin naudinga, ypač jei jums vis tiek norisi gyventi komforte su nešiojamu šaldytuvu, apšvietimu, karšta kava ir kitais privalumais.

 

„Topo centre“ siūlomos energijos stotelės gali būti įkraunamos naudojant saulės energiją, todėl tokie įrenginiai tiesiog tobulai tinka stovyklavimui, kadangi tokiame įrenginyje energija (teoriškai) gali niekada nesibaigti. Be abejo, negalėsite prie vienos energijos stotelės sujungti visų įrenginių ir juos laikyti įjungtus visą parą, tačiau galėsite be problemų įkrauti savo telefonus, tam tikru paros metu įjungti žibintus, elektrinį dviratį, kavos aparatą, ventiliatorių ir pan. Žinoma, tokiais atvejais taip pat galima naudoti ir degalus naudojančius generatorius, tačiau juk vakare prie laužo tikrai niekas nenori girdėti garsiai veikiančio variklio.

 

 

Tiesa, „Topo centro“ ekspertai pastebi, kad renkantis nešiojamą saulės energijos stotelę, reikėtų kreipti dėmesį ne tik į jos dydį ir tarnavimo laiką, bet ir galimą maksimalią apkrovą – jeigu planuojate prie savo nešiojamos stotelės jungti daugiau įrenginių, kurie reikalauja nemažai energijos, vertėtų pasvarstyti apie kaip įmanoma galingesnę nešiojamą saulės energijos stotelę.

 

Tinka ir ekstremaliems atvejams

 

Nešiojama energijos stotelė taip pat yra puikus būdas turėti avarinį maitinimo šaltinį. Priklausomai nuo įrenginio modelio ir galimybių, nešiojamos stotelės gali būti naudojamos mažiems elektronikos prietaisams, pvz., telefonams ir nešiojamiesiems kompiuteriams, taip pat didesniems įrenginiams, pvz., šaldytuvams, maitinti. Šie prietaisai tinka net medicinos prietaisų veiklai palaikyti.

 

Tad jeigu negalite sau leisti pabūti be elektros net ir vieną valandą, tokios energijos stotelės gali tarnauti ir kaip atsarginis maitinimo blokas tiems atvejams, kai elektra dingsta namuose. Be abejo, toks įrenginys atlaikys vos kelias valandas, tačiau skirtingai nei tradiciniai generatoriai, nešiojamą energijos stotelę galima be didelių problemų naudoti ir bute. Na, o skirtingai nei įprasti atsarginiai maitinimo blokai, tokia energijos stotelė paprasčiausiai turi daugiau potencialių panaudojimo būdų ir yra žymiai universalesnė.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
Vytautas
Kraunama...
Kokią dabar galingiausią saulės energijos stotelę turite ir kokią komplektaciją jai galimbus parinkti?
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“