Aukšto slėgio plovimo įrenginiai: kodėl verta turėti ir ką rinktis?

plovimo irenginiai
Kraunama... 0 view(s)

Aukšto slėgio plovimo įrenginiai: kodėl verta turėti ir ką rinktis?

Toks įrenginys gali būti naudojamas ne tik automobiliui

 

Paprastai aukšto slėgio plovimo prietaisai yra perkami automobiliams ir namų išorinėms sienoms plauti. Iš tikrųjų, tokie įrenginiai turi daug daugiau galimybių. Vienas iš taip pat dažnų panaudojimų yra šaligatvių, takelių ar laiptų iš plytų, akmenų ar cemento plovimas. Plovimo įrenginiai leidžia be didelių pastangų pasiekti net ir visus tarpelius, todėl valant šias vietas tokiu būdu, užtrunkama žymiai mažiau laiko.

 

Daugelis nepagalvoja ir apie tai, kad aukšto slėgio prietaisai dažniausiai gali būti naudojami ir beveik visiems mediniams daiktams plauti: pradedant krepšinio lenta, lauko baldais, baigiant tvora. Tiesa, naudojant įrenginį šiame scenarijuje svarbu parinkti ne per daug didelę srovę.

 

 

Nereikalauja daug priežiūros ir užima minimaliai vietos

 

Dažnas baiminasi dar vieno įrenginio pirkimo dėl to, kad jį reikės papildomai prižiūrėti. Visgi aukšto slėgio plovimo įrenginiai yra ganėtinai nesudėtingi ir nereikalauja daug priežiūros, be to, yra kompaktiški, todėl turėtų tilpti kiekvieno garaže ar netgi namuose, spintoje. Vienintelis svarbus reikalavimas paliekant šį daiktą garaže ar kitoje nešildomoje patalpoje žiemos metu yra visų vamzdelių ir žarnų išdžiovinimas. Jeigu šiose dalyse liks bent kiek vandens, žiemą vamzdeliai ir žarnos gali užšalti ir sutrūkinėti. Tokiu atveju aukšto slėgio prietaisas gali reikalauti remonto arba bent jau tam tikrų detalių pakeitimo.

 

 

Populiariausi rinkoje – „Karcher“ įrenginiai, bet pasirinkimo yra ir daugiau

 

Jeigu jau teko domėtis aukšto slėgio plovimo įrenginiais, ko gero, jau yra tekę girdėti apie „Karcher“ prietaisus – tai yra neabejotinai populiariausias gamintojas rinkoje. Mūsų specialistai rekomenduoja „Karcher K5 Premium Smart Control“ plovyklą. Tai yra neabejotinai vienas išmaniausių ir geriausių rinkos įrenginių.

 

„K5 Premium Smart Control“ pasižymi išskirtiniu lengvumu ir manevringumu, be to, jis turi milžinišką komplektaciją, kurioje rasite žarnos ritę patogiam valdymui, „Plug‘ n‘ Clean“ plovimo priemonių sistemą ir iš aliuminio pagamintą teleskopinę rankeną, naudojamą plovimo įrenginio transportavimui.

 

Kadangi šis įrenginys yra išmanus, jį valdyti galima ir išmaniojo telefono programėle, kurioje rasite visą reikalingą informaciją ir kuri padės pasiekti geriausius rezultatus valant skirtingus paviršius.

 

Na, o jeigu ieškote dėmesio vertos alternatyvos už žemesnę kainą, siūlome užmesti akį į „Lime Lynx Velox 1507Q“ aukšto slėgio plovimo mašiną. Ji puikiai tinka tiems, kas turi kiek mažesnius poreikius ir kam nereikia didžiulės gausos įvairiausių aksesuarų. Šis prietaisas naudoja net 2000W galingumo siurblį, taip pat „Lynx Velox“ palaiko ir „Quick Connect“ priedų prijungimo sistemą, todėl juo naudotis galėsite patogiai, negaišdami laiko keičiant antgalius. „Lynx Velox“ nesunkiai išvalys visus nešvarumus ir tokio prietaiso neabejotinai pakaktų kiekvienam, turinčiam bazinius poreikius.

Related posts
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“