Pavasarinis namų tvarkymas: kokie įrenginiai padės pasiekti tobulą švarą?

Pavasarinis namų tvarkymas: kokie įrenginiai padės pasiekti tobulą švarą?
Kraunama... 0 view(s)

Pavasarinis namų tvarkymas: kokie įrenginiai padės pasiekti tobulą švarą?

Langų valymo robotai padės išvalyti nešvarumus ten, kur jie pastebimi pirmiausiai


Vos už debesų išlindus saulei, daugelis jau spėjo pastebėti milžinišką kiekį nešvarumų ant savo langų. Tiesa, kol kas savarankiškai plauti langus gali būti kiek šaltoka, tad purvas ant jų akį rėžti dar gali gana ilgai. Jeigu langų valymas ir jums yra vienas iš labiausiai erzinančių darbų, mūsų specialistai rekomenduoja įsigyti langų valymo robotą. Jų kaina prasideda vos nuo maždaug 200 eurų. Pirkėjai pastebi, kad šie prietaisai yra ganėtinai ilgaamžiai ir leidžia namuose turėti visada švarius langus nededant praktiškai jokių pastangų.

 

 

Interjero detales galima valyti garų valytuvu

Paprastai namuose norint išvalyti užuolaidas, medžiaginius baldus ar kitus rečiau valomus daiktus, tenka tam skirti daug laiko arba netgi kreiptis į specialistus. Visgi įvairūs garų valytuvai visą tai leidžia atlikti patiems ir nesugaištant per daug laiko. Daugelis garų valytuvų, tokių kaip „KARCHER SC 3 EasyFix“, turi bent keletą keičiamų galvučių, kurios padeda išvalyti įvairių tipų dėmes nuo skirtingų paviršių. Tokie įrenginiai tinka ir grindims plauti, ir valyti įvairius paviršius ar netgi išvalyti baldus ir užuolaidas. Svarbu tai, kad jie pašalina ne tik įvairias dėmes ar nešvarumus, bet ir nepageidaujamus kvapus.

 

 

Dulkių siurbliai-robotai jau tampa norma


Nors belaidžiai dulkių siurbliai yra ganėtinai patogūs naudoti ir nekainuoja daug, pastaruoju metu vis daugiau pirkėjų renkasi dulkių siurblius-robotus, kurie visą dulkių siurbimo darbą namuose atlieka patys tiesa, mūsų ekspertai pastebi, kad paprastai tokio tipo prietaisus galima rekomenduoti tik tiems, kas gyvena vieno aukšto name ar bute, kadangi net ir naujausi siurbliai-robotai laiptais lipti dar nesugeba, todėl daugiaaukštyje pastate toks prietaisas galėtų valyti tik vieną aukštą. Siurblių-robotų rinkoje yra daugybė, tačiau pastebima, jog mūsų pirkėjai ypač vertina „Xiaomi Roborock“ prietaisus, pasižyminčius išskirtiniu kainos ir kokybės santykiu.


Verta prisiminti, kad dalis siurblių-robotų ir įprastų belaidžių dulkių siurblių turi ir papildomą grindų plovimo funkciją. Būtent grindų plovimas yra vienas iš nemaloniausių namų tvarkymosi darbų, tad jeigu tam pritariate, siurblys su plovimo funkcija neabejotinai pastebimai palengvins jūsų gyvenimą. Jie ilgainiui leis jums sutaupyti ir vandens, kadangi šie prietaisai naudojamo vandens kiekį apskaičiuoja patys.

 

 

Oro valytuvas padės gyvenantiems miestų centruose


Nors Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos dar negalima prilyginti Niujorkui ar Hong Kongui, oro tarša vis didesne problema tampa ir Lietuvos miestuose. Todėl natūralu, kad vis populiaresniais tampa ir oro valytuvai. Tiesa, jie Lietuvoje aktualūs ne tik dėl oro taršos – dalis šių įrenginių reguliuoja ir drėgmės kiekį ore, o kadangi lietuviai drėgme namuose skundžiasi itin dažnai, toks prietaisas „nušauna du zuikius vienu šūviu“. Jeigu gyvenate mieste, norite kvėpuoti gaiviu oru ir siekiate užkirsti kelią pelėsiui, toks daiktas tikrai turėtų rasti vietą jūsų namuose.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“