Valentino dovana: kaip nustebinti savo antrąją pusę pusryčiais į lovą?

Valentino dovana: kaip nustebinti savo antrąją pusę pusryčiais į lovą?
Kraunama... 0 view(s)

Valentino dovana: kaip nustebinti savo antrąją pusę pusryčiais į lovą?

Viskas prasideda nuo geros kavos


Niekas taip gerai nepažadina, kaip šviežiai maltos ir užplikytos kavos aromatas. Būtent tai yra geriausių pusryčių į lovą startas. Tik ar žinojote, kad kavos kokybei įtakos turi ne tik kavos pupelės, bet ir kavos aparatas? Tiesa, investuoti daug nėra būtina: „Dolce Gusto Genio S Plus“ serija siūlo puikų kainos ir kokybės santykį ieškantiems kapsulinio kavos aparato, tuo tarpu norintys naudoti savo kavos pupeles ir turintys pakankamą biudžetą vidutinės klasės įrenginiui, tikrai nepasigailės pasirinkę vieną iš „Philips LatteGo“ aparatų.

 

 

Palepinimui tiktų kažkas saldaus


Kava į lovą yra puiku, tačiau Valentino dienai norėtųsi kažko ypatingesnio. Pusryčiams tiks gardūs blynai ar vafliai. Gera žinia, kad pagaminti saldžius vaflius ar blynelius neturėtų būti problematiška net ir patiems prasčiausiems kulinarams. Tiek vaflius, tiek blynus pagardinti galite kreminiu šokoladu, braškėmis, bananais ir, žinoma, ledais. Na, o „ARIETE 202“ blynų keptuvas ar „STEBA WE 20“ vaflinė ar „Adler Waffle Maker AD 3049“ neabejotinai užtikrins, kad jūsų deserto pagrindas bus ypač kokybiškas. Blynų tešlą pagaminti moka, ko gero, kiekvienas, tuo tarpu vafliams reikės kiek daugiau pastangų ir:

  • 3 kiaušinių.
  • 5 šaukštų cukraus.
  • 200 ml riebios grietinės.
  • 200 ml raugintų pasukų.
  • 100 gramų lydyto sviesto.
  • 2,5 stiklinių miltų.
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių.
  • Šiek tiek druskos.


Tiesiog išplakite kiaušinius su cukrumi ir užmaišykite visus likusius produktus. Nepamirškite, kad paruošta tešla turi pastovėti bent jau pusę valandos. O tuomet jau paruoštą masę tiesiog dėkite į savo vaflinę ir paruoštus vaflius puoškite įvairiais saldumynais ar vaisiais. Skamba kaip tobuli romantiški pusryčiai, tiesa?

 

 

Pabaigai – tobulas vaisių kokteilis


Jūsų antroji pusė po šitokios staigmenos tikrai galvos, kad daugiau nustebinti nebeturite kuo. Tačiau galite pasiruošti ir antrajam pusryčių lovoje raundui su vaisių kokteiliu: vanilinis sojų pienas, braškės, bananas ir kiviai yra tiesiog tobulas derinys. Tokia kokteilinė kaip „PHILIPS HR2224/00“ neabejotinai susidoros su šia nesudėtinga užduotimi ir leis pagaminti kokteilių net ir visai šeimai! Tai – tobulos Valentino dienos pradžios receptas. Parodyti meilę kūrybiškai yra visai nesudėtinga – tereikia kiek anksčiau atsikelti ir paruošti nuostabius pusryčius!

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“