Vaizdo registratoriai: kuo skiriasi pigūs nuo brangesnių?

Vaizdo registratoriai: kuo skiriasi pigūs nuo brangesnių?
Kraunama... 0 view(s)

Vaizdo registratoriai: kuo skiriasi pigūs nuo brangesnių?

Net pigiausi vaizdo registratoriai atlieka savo darbą


Šiais laikais net ir itin pigūs vaizdo registratoriai, kainuojantys vos 20-40 eurų, sugeba įrašinėti vaizdus Full HD (1080p) raiška 24 kadrų per sekundę greičiu ir turi pakankamai aukštos kokybės jutiklius, kurie be problemų susitvarko su vaizdo fiksavimu dienos metu ir yra pakankamai kokybiški užfiksuoti jūsų incidentus naktį.


Iš ekonominės klasės vaizdo registratorių „Topo centro“ specialistai dažniausiai rekomenduoja „Xiaomi 70Mai 1S“, kuris turi kompaktišką dizainą ir „Sony IMX323“ jutiklį, dėl kurio fiksuojami vaizdai naktį atrodo geriau nei kitų panašios klasės registratorių. Tiesa, jeigu norite būti įsitikinę, kad turimas vaizdo registratorius užfiksuos ne tik įvykius, į kuriuos patenkate jūs, bet ir tai, kas vyksta aplinkui bei priešais jus, teks investuoti kiek daugiau.

 

 

Vidutinės klasės registratoriai siūlo aukštos kokybės filmavimą ir papildomą funkcionalumą


100-200 eurų kainuojantys vaizdo registratoriai dažnai gali filmuoti 4K raiška ir taip pat turi specialius naktinius režimus. Kai kurie vidutinės klasės registratoriai turi ir aibę specialių funkcijų: įspėjimų sistemą esant pavojui, galimybę prijungti antrą kamerą fiksuoti vaizdams automobilio gale ar netgi 24 valandų automobilio stebėjimo funkciją tada, kai paliekate automobilį aikštelėje. Tiesa, vienas iš svarbesnių skirtumų yra ir GPS bei kitų realiu laiku fiksuojamų duomenų saugojimas. Įvykus kokiam nors įvykiui, vidutinės klasės registratoriai galės nustatyti ir įvykio vietą, ir jūsų važiavimo greitį, ir kitus aspektus.


„Topo centro“ specialistai šioje kainų kategorijoje rekomenduoja rinktis „Xiaomi 70Mai A800S“ vaizdo registratorių su 4K filmavimo galimybe, „Sony IMX415“ jutikliu, 3D DNR naktinio matymo technologija, 3 colių HD ekranu, įspėjimų dėl pavojaus sistema, parkavimosi aikštelės stebėjimo galimybe, integruotu GPS. Be to, šį registratorių galima valdyti ne tik naudojantis įprastu meniu, bet ir mobiliąją aplikacija!

 

 

Brangiausi vaizdo registratoriai gali atlikti ir daugiau funkcijų


Visų pirma, brangiausi vaizdo registratoriai turi visiškai neutralų ir sunkiai pastebimą dizainą, todėl neturėtų atkreipti pašalinių dėmesio. Kitas svarbus aspektas yra pastebimas kokybės pagerėjimas. Nors kai kurie vidutinės klasės registratoriai fiksuoja vaizdus 4K raiška, aukštesnės klasės registratorių gamintojai skiria dėmesio ne tik raiškai, bet ir ypač aukštos kokybės jutiklių panaudojimui, kurie yra platesnio kampo, taip pat jų fiksuojamo vaizdo kokybė naktį yra ženkliai aukštesnė. Be to, kai kurie brangiausi vaizdo registratoriai turi ir radarų detektoriaus funkcionalumą, kas gali būti itin svarbu kai kuriems asmenims.


„Topo centro“ ekspertai labiausiai rekomenduoja „Neoline X-Cop 9100S“ tiems, kas nori registratoriaus su radarų detektoriaus funkcionalumu. Tuo tarpu norintiems tiesiog aukščiausios kokybės vaizdo fiksavimo ir kaip įmanoma paprastesnio dizaino, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja „BLACKVUE DR900X-1CH PLUS“ su išskirtiniu funkcionalumu, WiFi, GPS ir 4G LTE technologijų palaikymu, valdymu aplikacija, automatiniu medžiagos saugojimu debesų servise, ypač aukštos kokybės korpusu ir t. t.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“