TOP kalėdinės dovanos ir jų idėjos 2023 metais

TOP kalėdinės dovanos ir jų idėjos 2023 metais
Kraunama... 0 view(s)

TOP kalėdinės dovanos ir jų idėjos 2023 metais

Kaip pasirinkti tobulą dovaną artimiesiems?

 

Išrinkti kalėdinę dovaną gali būti nelengva užduotis, ypač jei norite nustebinti artimuosius apgalvota, prasminga ir originalia dovana. Norėdami rasti tobulą idėją, atsižvelkite į įvairius veiksnius, pavyzdžiui, gavėjo asmenybę, pageidavimus, pomėgius, poreikius ar net jo gyvenamąją vietą.

 

Visų pirma, svarbu spręsti konkrečias dovanos gavėjo gyvenimo problemas ar poreikius, pradedant kasdieniais sprendimais ir baigiant rimtesnėmis bėdomis. Pavyzdžiui, geriausia dovana mamai Kalėdų proga, jeigu ji dažnai skundžiasi fiziniu skausmu, yra masažai ar masažinės kėdės, kurios galėtų tą skausmą palengvinti.

 

„Topo centro“ specialistai taip pat pataria nedovanoti dovanų, kurios sukuria didesnę sprendimų priėmimo naštą, pavyzdžiui, dovanų kuponų, nebent jūsų artimas žmogus aiškiai žino, ko nori konkrečioje parduotuvėje. Tiesa, jeigu dovanojate dovanų kuponą, leidžiantį išbandyti vieną ar kitą veiklą, svarbu nustatyti konkrečią datą, kada dovanų kuponas turi būti panaudotas.

 

Kūrybiškos kalėdinių dovanų idėjos visiems

 

Kalėdinę dovaną mamai, tėčiui ar vaikams ar kitam konkrečiam asmeniui sugalvoti yra kiek lengviau, tačiau kas, jeigu savo dovanos gavėją pažįstate ne taip gerai? Tokiu atveju reikia rinktis kūrybišką dovaną, kuri tiktų visiems. Priklausomai nuo dovanos gavėjo amžiaus ir jūsų biudžeto, tai gali būti išmanioji apyrankė, kavos aparatas (pavyzdžiui, vienas iš kapsulinių „Nespresso“ įrenginių) ar belaidės ausinės. „Topo centro“ ekspertai teigia, kad šių dovanų neatsisakytų beveik nei vienas žmogus, nebent jis tokį prietaisą jau turi, tad tokios dovanos Kalėdų proga – itin universalus variantas.

 

Kalėdinės dovanos vaikams: linksmos ir mokomosios idėjos

 

Kalėdų dovaną vaikams reikia rinkti pagal jų amžių. Jauniausiems „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja „LEGO“ rinkinį, stalo žaidimus ar nuotoliniu būdu valdomą automobilį. Vidutinio-vyresnio amžiaus vaikams galite nupirkti „Nintendo Switch“ žaidimų konsolę, elektrinį dantų šepetėlį ar droną. O vyriausiems vaikams dažnai tinka ir tos dovanos, kurios tiktų ir suaugusiems: naujos kartos žaidimų konsolės, žaidimai jau turimai konsolei ar nešiojamas žaidimų kompiuteris. Be abejo, visi vaikai taip pat svajoja ir apie vieną iš „iPhone“ telefonų.

 

Kalėdinės dovanos kolegoms: biuro šventės džiaugsmai

 

Paprastai biuro šventėse biudžetai yra ribojami ir ganėtinai nedideli. Gera žinia, kad išmanioji apyrankė yra puiki bei universali dovana, galinti kainuoti vos kelias dešimtis eurų! Puikiai tinka ir bet kokios kitos smulkmenos: kava, aksesuarai įvairiems elektronikos įrenginiams, sporto prekės ir taip toliau. Jeigu žinote, kad žmogus daug keliauja, galite padovanoti telefono laikiklį automobiliui ir, pavyzdžiui, saldainių. Kavos mėgėjui – kavos pupeles, žaidimų mylėtojui – kompiuterinę pelę, sporto mylėtojui – jogos kilimą ir t. t. Svarbiausia parodyti, kad žinote, kas šiam žmogui yra įdomu ir artima!

 

Kalėdinės dovanos moterims

 

Kalėdų dovana žmonai, mamai, sesei ar dukrai turi būti tikrai gerai apgalvota. Juk tai – jums artimiausi žmonės. „Topo centro“ duomenys rodo, kad daugelis moterų svajoja apie kavos aparatą, nemaža dalis nori ir plaukų džiovintuvo, ypač vieno iš legendinių „Dyson“ įrenginių, taip pat ganėtinai dažnai svajojama apie plaukų žnyples, kokteilinę bei karšto oro gruzdintuves. Tad gerai pagalvokite – ar jūsų mylima moteris nori pasirūpinti savo įvaizdžiu, gal ji yra didžiulė kavos mėgėja, o gal dažnai mėgsta eksperimentuoti virtuvėje? Nors išsirinkti tobulą dovaną nėra lengva, žinoti jums reikia ne tiek ir daug – tereikia sau atsakyti vos į vieną ar du klausimus.

 

Kalėdinės dovanos vyrams

 

Panašiai greitai gali būti išrinktos ir kalėdinės dovanos vyrui, tėčiui, broliui ar sūnui. Galbūt jums artimas vyras dažnai skundžiasi turima barzdaskute ar tiesiog svajoja apie tokį įrenginį? Gal daug sportuoja ir todėl dažnai skauda raumenis? Tokiu atveju masažuoklis yra puikus variantas. Sportuojantiems taip pat puikiai tinka kokteilinės ar išmanieji laikrodžiai. Na, o jeigu jūsų mylimas vyras dažnai vaikšto neišlygintais ar prastai išlygintais rūbais, viena iš geriausių dovanų galėtų būti drabužių garintuvas – su tokiu įrenginiu savo drabužių lyginimas taps greitas ir paprastas.

 

Dovanų pirkimas - misija įmanoma!

 

Taigi, išrinkti dovaną gali būti visai nesudėtinga – paprastai užtenka apie žmogų žinoti vos kelis dalykus. Be to, „Topo centro“ specialistai primena, kad geriausia dovana sutuoktiniams, tėvams, vaikams ar draugams Kalėdų proga dažnai yra tiesiog skirtas laikas ir dėmesys. Jeigu žmogus, kuriam įteikiate dovaną, matys, kad įdėjote pastangų, būtent tai jis ir įvertins labiausiai.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“