Telefonas su geriausia kamera kiekvienoje kainų kategorijoje

telefono kamera
Kraunama... 0 view(s)

Telefonas su geriausia kamera kiekvienoje kainų kategorijoje

„Xiaomi Redmi Note 10 Pro“ siūlo puikią kamerą vos už 300 eurų

 

Jeigu norite tikrai neblogos kameros, 300 eurų yra ta kainos riba, ties kuria jau atsiranda neblogas pasirinkimas. Tikriausiai geriausią kamerą šioje kainų kategorijoje turi „Xiaomi Redmi Note 10 Pro“ su keturguba kamera: 108MP pagrindiniu jutikliu, 8MP ypač plataus kampo sensoriumi, 5MP priartinimui ir makro kadrams skirtu jutikliu bei 2MP gylio sensoriumi, skirtu portretinėms nuotraukoms.

 

Na, o norintys 5G ryšio, gali primokėti keliasdešimt eurų ir įsigyti „Redmi Note 11 Pro“, tačiau jeigu jums svarbiausia kamera – nenuvils ir šis, kiek pigesnis, modelis. Svarbu ir tai, kad šis telefonas turi ir daugybę kitų privalumų: puikų 120Hz atnaujinimo dažnį turintį AMOLED ekraną, taip pat 5020 mAh bateriją su 33W greituoju krovimu. Tad šis telefonas tikrai atlaikys net ir intensyvią dieną kelionėje.

 

 

„Samsung Galaxy A53 5G“ – visapusiškai geras pasirinkimas už mažiau nei 500 eurų

 

Pagal išvaizdą „Galaxy A53 5G“ su „Samsung“ aukščiausios klasės telefonais tikrai nesupainiosite. Nepaisant to, šis įrenginys turi įspūdingą 6,5 colių Super AMOLED ekraną, turintį net 120Hz atnaujinimo dažnį. Na, o pagal savo charakteristikas „Galaxy A53“ tikrai gali lygiuotis į daug brangesnius telefonus. Be abejo, tiems, kam rūpi kameros, bus svarbu žinoti, kad „Galaxy A53“ jų turi net keturias. Ne, deja, priartinimo kameros šis įrenginys neturi, tačiau pagrindinė ir ypač plataus kampo kamera tikrai yra viena geriausių savo kainų kategorijoje. Tad tai yra puikus pasirinkimas aktyviems socialinių tinklų naudotojams, ieškantiems ne per daug brangaus telefono.

 

 

„Google Pixel 6“ – vienas geriausiai fotografuojančių telefonų rinkoje už kiek daugiau nei 700 eurų

Pixel 6“ yra vienas pigiausių rinkos flagmanų. Nuo savo didesnio brolio, „Pixel 6 Pro“, šis įrenginys skiriasi tik dydžiu, ekranu, baterija ir vienos, priartinimo kameros, trūkumu. Tad jeigu ieškote mažesnio telefono už sąlyginai nedidelę kainą ir norite daryti aukščiausios klasės nuotraukas, „Pixel 6“ yra puikus pasirinkimas. Mūsų ekspertai teigia, kad „Pixel 6“ kamera gali drąsiai lygiuotis į daug brangesnius įrenginius. Vienintelis šio prietaiso minusas yra priartinimo jutiklio trūkumas. Tad jeigu dažnai fiksuojate vaizdus iš toli, ko gero, reikėtų rinktis kitą įrenginį.

 

 

„iPhone 13“ – geriausia kamera iki 1000 eurų ir geriausias įrenginys filmuojantiems

 

Apple iPhone 13“ jums pristatinėti tikrai nereikia. Taip, tai yra vienas iš pigiausių „Apple iPhone 13“ serijos modelių, tačiau jo kamera nuo brangesnių „Pro“ modelių atsilieka visai nedaug: pasigesite tik kameros priartinimui ir kelių papildomų, bet retai naudojamų funkcijų. Tiek pagrindinė, tiek plataus kampo kameros šiame telefone neabejotinai nustebins kiekvieną. Svarbiausia tai, kad „iPhone“ pasižymi stabilumu: šio įrenginio fiksuojami kadrai atrodo vienodai puikiai visose situacijose. Todėl nėra svarbu, fotografuojate dieną, vakare ar naktį, savo kadrais tikrai nenusivilsite.

 

Svarbu ir tai, kad „iPhone 13“ serijos telefonai, įskaitant net ir mažiau brangius modelius, filmuoja geriausiai telefonų rinkoje. Taip, kiek mažiau nei 900 eurų kainuojantis „iPhone 13“ filmuoja pastebimai geriau net už keliais šimtais eurų brangesnį „Samsung Galaxy S22 Ultra“. Tad jeigu dažnai filmuojate, „iPhone 13“ yra tiesiog geriausias pasirinkimas.

 

 

„Samsung Galaxy S22 Ultra“ – turintiems neribotą biudžetą ir norintiems universalumo

 

„Samsung Galaxy S22 Ultra“ yra telefonas, kurį galima pasiūlyti kiekvienam: mėgstančiam fotografuoti iš arti, toli, fiksuojančiam portretus ar darančiam visus šiuos dalykus ir dar daugiau. Šis įrenginys neabejotinai išsiskiria savo įspūdinga kamera, kuri ekspertų yra vertinama kaip viena geriausių rinkoje.

 

„S22 Ultra“ turi net keturias kameras: pagrindinė 108MP kamera su F/1.8 diafragma, ypač plataus kampo 12MP jutiklis ir du 10MP jutikliai skirti priartintoms nuotraukoms (3 kartų ir 10 kartų priartinimas). „Samsung“, kaip visada, galima pagirti ir už puikią programinę įrangą, fantastiškus kadrus leidžiančią fiksuoti be jokių didelių pastangų.

 

Verta pastebėti ir tai, kad „S22 Ultra“ turi didžiulį 6,8 colių „Dynamic AMOLED 2X“ ekraną su 120Hz atnaujinimo dažniu, HDR10+ palaikymu ir net 1750 nitų maksimaliu ryškumu. Tad jeigu ieškote telefono su neabejotinai visapusiškai geriausia kamera rinkoje ir visapusiškai geromis charakteristikomis, „Galaxy S22 Ultra“ yra puikus variantas. Taip, „iPhone 13 Pro“ serijos telefonai filmuoja kiek geriau, bet neskaitant to, „Galaxy S22 Ultra“ daugiau jokių trūkumų neturi.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“