Tarptautinė šeimos diena: kokios veiklos gali suartinti?

seimos diena
Kraunama... 0 view(s)

Tarptautinė šeimos diena: kokios veiklos gali suartinti?

Batutas – sportas visai šeimai

Nors batutais daugeliu atveju galima ir rekomenduojama naudotis tik po vieną, iš esmės tai yra puiki veikla visai šeimai. Šio daikto turėjimas ne tik skatina fizinį aktyvumą, bet ir bendradarbiavimą šeimoje. Juk naudojantis batutu galima mokytis įvairiausių triukų, o mokymosi metu bendraujama tarpusavyje ir padedama vienas kitam. Tiesa, svarbu atkreipti dėmesį, kad batutas būtų bent 3 metrų skersmens. Taip pat labai svarbi batuto dalis yra saugumo tinklas, ypač jeigu planuojate perkamą batutą naudoti triukams ar intensyvesniam sportui.

 

 

Irklentės leidžia mėgautis laiku vandenyje

Jeigu dažnai būnate prie vandens, irklentė yra vienas iš geriausių galimų pirkinių šeimai. Taip, norint pramogauti kartu su visa šeima, greičiausiai prireiks daugiau nei vienos irklentės, tačiau tai gali būti puikia veikla ne tik ežere ar upėje šalia namų, bet ir keliaujant po Lietuvą ir ieškant naujų neatrastų kampelių mūsų šalyje ar net netolimame užsienyje. Tai yra aktyvus laiko leidimo būdas, leidžiantis pabūti gamtoje kartu su šeima ir pabendrauti toliau nuo miesto šurmulio.

 

 

Maisto gaminimas kartu suartins mėgstančius valgyti skaniai

 

Maisto gaminimas yra ypatingas ritualas, o patys maisto gaminimo įgūdžiai praverčia gyvenime nuolatos. Todėl bandyti atrasti tobulus receptus kartu su kitais šeimos nariais gali būti puikia idėja. Žinoma, visų pirma, reikia atrasti mėgstamo maisto kryptį. Vieniems gali patikti gaminti tik kokteilius ar salotas, kiti dažnai būna labiau linkę kepti pyragus, sausainius ir panašius saldesnius gaminius, o tretiems gali patikti gaminti picas, kepsnius ar kitą maistą.

Jeigu norite gaminti kartu ir jums svarbu, kad galėtumėte tai daryti lauke, ko gero, vienas geriausių galimų pirkinių būtų kepsninė. Joje galima gaminti ne tik kepsnius, bet ir picas, mėsainius, o turint specialų termometrą, galima netgi kepti ir sausainius ar pyragus. Tai yra tobulas pirkinys norintiems praleisti daugiau laiko su savo šeima, draugais ir suartėti su mylimais žmonėmis.

 

 

Stalo žaidimai lietingam vakarui namuose

Vasara Lietuvoje ne visada būna saulėta. Tokiais atvejais viena iš geriausių išeičių leidžiant laiką su šeima yra stalo žaidimai. „Monopolis“ ar „Alias“ yra klasika ir lietuvių favoritai, tačiau stalo žaidimų pasiūla yra labai plati ir tinkamą pasirinkimą gali atrasti kiekvienas. Stalo žaidimų žavesys yra tame, kad jie skatina bendravimą ir yra tinkami tiek tėvams, tiek vaikams, tiek visai šeimai ar šeimos draugams. Todėl stalo žaidimų namuose turėti pravartu kiekvienam.

 

 

Fiksuokite momentus ne tik telefonu

 

Tradiciniai fotoaparatai yra per dideli, o momentai, užfiksuoti telefonu, dažnai būna ganėtinai greitai pamirštami. Be abejo, nuotraukas galima spausdinti tradiciniais būdais, tačiau tai užtrunka per daug laiko. Daug paprasčiau įsigyti momentinį „Polaroid“ fotoaparatą, kuris iš karto atspausdina nuotraukas be jokių papildomų prietaisų ir pastangų. Šiais laikais daugelis jau spėjo pamiršti, kokią didelę vertę turi fiziniai nuotraukų albumai, tad laikas tai prisiminti. Su momentiniu fotoaparatu galėsite greitai ir patogiai užfiksuoti smagiausias iš šilčiausias akimirkas mylimų žmonių apsuptyje.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“