Tarptautinė kovos su triukšmu diena: geriausios triukšmą blokuojančios ausinės

Tarptautinė kovos su triukšmu diena: geriausios triukšmą blokuojančios ausinės
Kraunama... 0 view(s)

Tarptautinė kovos su triukšmu diena: geriausios triukšmą blokuojančios ausinės

„Sony WH-1000XM4“ – vienos populiariausių triukšmą slopinančių ausinių

 

 


„Sony“ triukšmą blokuojančios ausinės ekspertų pagyrimus užsitarnavo jau nuo pat pirmosios šių ausinių versijos pasirodymo. „Sony WH-1000XM4“ išsiskiria savo triukšmo blokavimo funkcija, kuri, dėl šiose ausinėse pirmą kartą panaudoto specialaus procesoriaus, veikia dar geriau nei iki šiol.


Be abejo, šios bevielės ausinės naudoja ir LDAC standartą, kuris leidžia perduoti iki 3 kartų daugiau duomenų nei naudojant įprastą Bluetooth ryšį. Tai leidžia mėgautis tokiu pat kokybišku garsu, kaip ir naudojant laidą.


Na, o vienas pagrindinių šių ausinių privalumų, kuriuos išskiria specialistai, yra net iki 30 valandų tarnaujanti baterija, kurią įkrauti net 5 valandų naudojimui galima vos per 10 minučių. Galiausiai, šios ausinės džiugina savo itin paprastu valdymu braukiant ir liečiant valdiklius ar netgi naudojantis „Google Assistant“ balso asistentu.

 

 

„Bose QuiteComfort 45“ – daugelį metų puoselėta triukšmo slopinimo tradicija

 

 


„Bose“ gamintojas jau nuo seno yra žinomas dėl savo „QuiteComfort“ ausinių serijos, pasižyminčios itin aukšto lygio triukšmo blokavimo technologija. Naujosios „QuiteComfort 45“ ausinės yra vienas iš geriausių pasirinkimų visoje rinkoje: jų atkuriamas garsas skamba itin natūraliai, žemų dažnių nėra padauginta, ausinės yra itin patogios, o triukšmas yra slopinamas beveik tobulai.


Mūsų ekspertai pastebi, kad „QC 45“ ausinės turi atnaujintą „TriPort“ akustinę architektūrą, todėl šių ausinių atkuriamas garsas yra sodrus, ryškus ir ypač gilus. Na, o „Active EQ“ užtikrina subalansuotą garsą besiklausant muzikos bet kokiame lygyje, todėl garsas išlieka švarus net ir klausant muzikos ypač garsiai.


Visgi ypač garsiai klausytis muzikos jums, ko gero, net ir nesinorės, kadangi šis „QuiteComfort“ modelis turi vieną iš pažangiausių triukšmo blokavimo technologijų rinkoje. Galiausiai, muzika naudodamiesi šiomis ausinėmis, galėsite mėgautis net iki 24 valandų! Tad tai yra puikus modelis tiek ieškantiems visiškos tylos, tiek norintiems muzikos klausytis aukšta kokybe ir ilgą laiką.

 

 

„Apple AirPods Pro“ – kompaktiškas pasirinkimas, galintis su jumis būti visada

 

 


Apple AirPods Pro“ yra vienos iš pažangiausių visiškai bevielių ausinių pasaulyje. Jos pasižymi aukščiausia garso kokybė, prie ausies pritaikomu dizainu ir specialiu išmaniu procesoriumi, leidžiančiu šiomis ausinėmis naudotis paprasčiau ir patogiau. Be abejo, šiose ypač kompaktiškose ausinėse yra ir aktyvus triukšmo blokavimas.


Šių ausinių korpuse integruotas mikrofonas įrašo visą išorinį triukšmą, o viduje esantis mikrofonas klauso garso, jau esančio jūsų ausies kanale. Tuomet šie duomenys yra išanalizuojami ir visi nereikalingi garsai yra pašalinami. Dėl „Apple“ panaudoto procesoriaus ir ypač išmanios mikrofonų sistemos, „AirPods Pro“ triukšmo šalinimas ekspertų vertinamas kaip vienas geriausių tokio dydžio ausinėse. Tad jeigu ieškote aukštos kokybės kompaktiškų ausinių, galinčių šalinti ir išorinį triukšmą, naujosios „AirPods Pro“ yra puikus variantas.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“