Tarpdančių irigatoriai – būtinas įrenginys kiekvienam, besirūpinančiam savo burnos higiena

Tarpdančių irigatoriai – būtinas įrenginys kiekvienam, besirūpinančiam savo burnos higiena
Kraunama... 0 view(s)

Tarpdančių irigatoriai – būtinas įrenginys kiekvienam, besirūpinančiam savo burnos higiena

Įrenginys, po kurio grįžti prie alternatyvų nesinori

Tarpdančių irigatoriai – vienas iš geriausių pirkinių kiekvienam, aktyviai besirūpinančiam savo higiena. Visų pirma, šie įrenginiai puikiai pasiekia siaurus ir sunkiai pasiekiamus tarpus tarp dantų, kuriuose dažnai slepiasi apnašos ir maisto dalelės. Šie prietaisai, naudodami galingą vandens srovę, be vargo pašalina net ir smulkiausius maisto likučius, todėl dantenos tampa švaresnės ir sveikesnės.

 

Įdomu tai, kad nepaisant savo galios ir efektyvumo, irigatoriai yra itin švelnūs dantenoms, todėl puikiai tinka asmenims, kurių dantys arba dantenos pasižymi dideliu jautrumu. Kontroliuojamas vandens slėgis užtikrina tokį srovės stiprumą, kokio norite.

 

Verta pastebėti ir tai, kad tokie įrenginiai yra itin universalūs. Kai kurie irigatoriai turi specializuotus priedus, skirtus tiksliniam valymui, pavyzdžiui, ortodontinius antgalius arba apnašas valančius šepetėlius, pritaikytus skirtingų tipų dantims.

 

Galiausiai, šie prietaisai leidžia sutaupyti nemažai laiko. Juos lengva naudoti, todėl tarpdančių valymas pagaliau tampa greita ir visiškai nesudėtinga užduotimi. Pulsuojanti vandens srovė veiksmingai pašalina apnašas ir nešvarumus, todėl gali sutrumpėti bendras burnos ertmės priežiūrai skiriamas laikas.

 

 

Saugūs ir beveik visais aspektais pranašesni už tradicinius siūlus

Burnos irigatoriai yra sukurti taip, kad būtų maksimaliai saugūs. Gerai žinomi prekių ženklai laikosi griežtų kokybės standartų ir turi tokias saugos priemones kaip slėgio kontrolė ir neslystančias rankenos, kurios užtikrina saugų ir patogų irigatoriaus naudojimą.

 

Be to, šie įrenginiai naudoja sąlyginai švelnią vandens srovę, todėl jie tinka asmenims, kurių dantenos yra jautrios. Skirtingai nuo tradicinių dantų siūlų, kurie gali sukelti dantenų sudirginimą ar kraujavimą, burnos irigatoriai valo švelniai, tačiau efektyviai. Visame pasaulyje odontologų asociacijos pripažįsta, kad irigatoriai yra saugi ir veiksminga priemonė optimaliai burnos sveikatai palaikyti.

 

Burnos irigatorius naudoti yra paprasčiau, jie yra saugesni ir efektyvesni už tradicinius dantų siūlus. „Topo centro“ ekspertų teigimu, dantų siūlai turi vienintelį pranašumą ir tai yra jų kompaktiškumas. Tačiau savo namuose turėti irigatorių tikrai apsimoka, o daug keliaujantys gali pasirinkti mažesnius įrenginius.

 

 

Kurį modelį rinktis ir į ką reikėtų atkreipti dėmesį?

Pasirinkti burnos irigatorių nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pradžių. Specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį vos į kelis lengvai matomus aspektus:

 

  • Rezervuaro talpa. Jei neplanuojate keliauti su savo irigatoriumi, geriau įsigyti didesnį vandens rezervuarą turintį įrenginį. Nors tai nėra labai svarbus aspektas, didesnis rezervuaras paprasčiausiai suteikia kiek daugiau komforto.

 

  • Naudojimo paprastumas ir galimybės. Įsigijus irigatorių su besisukančiu antgaliu, įrenginį naudoti gali būti daug patogiau. Kai kurie įrenginiai taip pat gali būti belaidžiai, turėti daugiau skirtingų režimų ir nustatymų.

 

  • Dalis irigatorių gali būti itin paprasti, tačiau dalis jų gali turėti net keletą antgalių: standartinį, kelių srovių, skirtingų formų ar skirtų itin jautriems dantims ir breketams.

 

Jeigu norite kaip įmanoma paprastesnio varianto, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja pasvarstyti apie „ProfiCare PC-MD 3005“ irigatorių su 0,6l talpos rezervuaru, keliais nustatymais ir skirtingais antgaliais. Tai – paprastas, bet tikrai patikimas variantas už ypač prieinamą kainą.

 

„Waterpik WF-06 WHITENING“ turi specialų funkcionalumą ir priedus dantų balinimui: gamintojo teigimu, šis įrenginys atkuria natūralų dantų baltumą per 4 savaites, įveikdamas pigmentines apnašas, kurių negali pašalinti kiti panašūs gaminiai: vanduo reikiamu santykiu sumaišomas su balinančia tablete, padedančia saugiai atkurti dantų baltumą, pašalinti apnašas ir palaikyti sveiką dantenų būklę. Tad jeigu norite baltesnių dantų, tai – puikus variantas.

 

Na, o „Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40“ pasižymi „Quad Stream“ technologija, kuri koncentruoja vandenį į keturias plačias sroves ir taip leidžia pašalinti iki 99,9 proc. apnašų. Taip pat jis turi daugybę skirtingų režimų, net 10 intensyvumo nustatymų  ir 6 antgalius komplektacijoje. Tad jeigu norite aukštos klasės įrenginio su daugybe pasirinkimų ir nustatymų, tačiau jums nereikia dantų balinimo funkcijos, tai yra tobulas variantas.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“