Studentiškas būstas: kokią techniką privalo turėti kiekvienas studentas?

Studentiškas būstas: kokią techniką privalo turėti kiekvienas studentas?
Kraunama... 0 view(s)

Studentiškas būstas: kokią techniką privalo turėti kiekvienas studentas?

Šaldytuvas suteiks komforto ir saugumo jausmą

„Komfortas“ ir „saugumas“ kalbant apie šaldytuvus skamba kiek keistai, bet realybė tokia, kad kraustantis į bendrabutį ir neturint asmeninio šaldytuvo, teks dalintis bendru šaldytuvu. Tokiais atvejais maistas iš šaldytuvo gali netikėtai pradingti, be to, norint naktinio užkandžio, teks rengtis ir eiti į bendras erdves.

 

Būtent todėl šaldytuvai yra viena iš populiariausių prekių tarp studentų. Vienas iš labiausiai studentams tinkančių modelių yra „MIDEA MDRD86FGF01“ – vos 100 eurų kainuojantis nedidukas šaldytuvas, puikiai tinkantis vienam ar dviem žmonėms. Tiesa, daugelis studentų gyvena su 2 ar daugiau kambariokų, todėl tokiu atveju galima rinktis kiek didesnį „Samsung RB34T600EWW“ modelį, kuris jau puikiai tiks net ir gyvenantiems su kiek didesne kompanija. Svarbu ir tai, kad šaldytuvą, baigus studijas ar persikėlus gyventi kitur, galima nesunkiai parduoti, todėl šis įrenginys tikrai nėra labai brangi investicija.

 

 

Mikrobangų krosnelė – būtinybė kiekvieno studento virtuvėje

Daugelis studentiškų būstų turi ne tik bendrus šaldytuvus, bet ir bendras mikrobangų krosneles. Deja, pastarosios dažnai būna itin nešvarios, o kartais net ir nenaudotinos. Tačiau gera žinia yra ta, kad mikrobangų krosnelę įsigyti galima už labai nedidelę sumą ir net ir pigiausios krosnelės savo funkciją atlieka puikiai bei gali lengvai sušildyti vakarykštį maistą, tėvų atvežtą sriubą ar šaldytą picą. Vienas iš mėgstamiausių studentų pasirinkimų yra „VIDO MM720CKA“ mikrobangų krosnelė, nekainuojanti net ir 100 eurų bei galinti patenkinti kiekvieno studento poreikius.

 

 

Sumuštinių keptuvė ir karšto oro gruzdintuvė – tikriems studentiško maisto gurmanams

Galbūt nesate eilinis studentas ir jums mikrobangų krosnelės tikrai negana? Tokiu atveju savo kambario ar namų virtuvėje privalote turėti du įrenginius, kardinaliai pakeisiančius jūsų mitybos įpročius. Sumuštinių keptuvė leis gaminti geriausius keptus sumuštinius ar vaflius, dėl kurių tapsite žinomi visame bendrabutyje, o karšto oro gruzdintuvė puikiai tinka tiems, kas nori universalaus virtuvės įrankio ar tiesiog platesnio maisto raciono, tačiau neturi noro naudotis bendra virtuve. Norintiems tobulos studentiškos sumuštinių keptuvės, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja „TEFAL SM155212“, o norintiems geriausios gruzdintuvės, rekomenduojama rinktis „PHILIPS HD9270/00 Airfryer XL“ – ši didžiulė oro gruzdintuvė padės pamaitinti visus kambariokus.

 

 

Šildytuvas pravers tada, kai šildymo sezonas dar neprasidėję

Lietuvoje visuomet turime kelių savaičių trukmės laikotarpį, kuomet lauke jau ganėtinai vėsu, tačiau šildymo sezonas dar neprasidėjęs. Su ypač didelėmis problemomis susiduria studentai, dažniausiai gyvenantys senesniuose, prasčiau apšildytuose būstuose. Paprastai šis šaltasis laikotarpis prasideda maždaug spalio pabaigoje-lapkričio pradžioje – būtent tuomet visi puola pirkti šildytuvus, kurių prekyboje ilgainiui paprasčiausiai nelieka. Todėl „Topo centro“ specialistai rekomenduoja tokį prietaisą įsigyti iš anksto. „DELONGHI HFX10B03.PK“ nėra pigiausias šildytuvas rinkoje, nors ir kainuoja vos tik apie 30 eurų, tačiau „Topo centro“ ekspertų teigimu, tai yra patikimas pasirinkimas, kuris tarnaus daugybę metų ir tai darys kokybiškai. Tiesa, verta pastebėti, kad daugelio bendrabučių sutartyse yra nurodyta, kad šildytuvus naudoti savo kambaryje yra draudžiama, todėl prieš perkant tokį įrenginį, vertėtų dar kartą pasiskaityti savo sutartį.

 

 

Lygintuvas – norintiems tvarkos

Studentai turi įsigyti lygintuvą, kad pristatymuose, pokalbiuose ir kitomis svarbiomis progomis atrodytų nepriekaištingai ir profesionaliai, o pasimatymuose galima būtų atrodyti reprezentatyviai. „Philips DST3020/30“ yra patikimas ir nebrangus variantas kiekvienam studentui – nors lyginti rūbus, ko gero, būtų paprasčiau su garintuvu, tokiu kaip „PHILIPS Steam&Go GC362/80“, įprastas lygintuvas yra gan žymiai pigesnis.

 

 

Kavos aparatas ar virdulys padės susikaupti besimokant

Retas studentas įvardintų virdulį ar kavos aparatą kaip būtiniausius prietaisus savo namuose, tačiau realybė tokia, kad nors apie šiuos smulkius prietaisus dažnai pamirštama, jie gali tapti labai svarbūs mokslo metams įsibėgėjus, ypač prieš egzaminus. Ieškantiems nebrangaus virdulio, kuo puikiausiai tinka „XIAOMI ELECTRIC“ virdulys, tuo tarpu ieškantiems kavos aparato, „DELONGHI DOLCE GUSTO EDG155.BG MINIME“ yra bene geriausias variantas už itin prieinamą kainą. Verta pastebėti, kad kavos aparatas apskritai yra puiki investicija tiems, kas mėgsta gerti kavą, kadangi ją pirkti kavinėse gali būti nepigus malonumas.

 

 

Skalbimo mašina – norintiems visiškos autonomijos

Retas bendrabutyje turi savo asmeninę skalbimo mašiną, tačiau jeigu norite visiškos autonomijos ir nepriklausomybės nuo įvairiausių dažnai abejotinos kokybės skalbimo paslaugų tiekėjų ar tiesiog svajojate apie maksimalų komfortą, galite įsigyti skalbimo mašiną. Rinkoje yra įvairių nebrangių pasirinkimų, tačiau vienas iš geriausių ekonominės klasės variantų neabejotinai yra „BEKO WUE6512BA“, siūlantis puikią kokybę už beveik kiekvienam prieinamą kainą.

 

 

Internetas studentams yra privalomas

Tikriausiai daugelis studentų šiais laikais sugebėtų išgyventi ir be mikrobangų krosnelės ar skalbyklės, tačiau be interneto turėti normalų šiuolaikišką gyvenimą yra itin sudėtinga. Bendrabučiai paprastai suteikia prieigą prie interneto, tačiau tokiais atvejais galima tikėtis daugybės trikdžių ir nedidelio greičio, todėl „Topo centro“ specialistai rekomenduoja pasirinkti vieną iš interneto tiekėjų ir įsigyti savo asmeninį maršrutizatorių, tokį kaip „TP-LINK TL-WR841N“.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“