„Sony“ pristato atnaujintą „PlayStation 5“ Slim versiją: ta pati mylima konsolė mažesniame ir universalesniame korpuse

PlayStation 5
Kraunama... 0 view(s)

„Sony“ pristato atnaujintą „PlayStation 5“ Slim versiją: ta pati mylima konsolė mažesniame ir universalesniame korpuse

Ta pati mylima konsolė kompaktiškesniame korpuse

„Sony“ jau yra pardavę daugiau kaip 40 mln. „PlayStation 5“ konsolių vienetų, todėl daugelio nenustebins, kad ir atnaujinta „PS5“ versija turi tas pačias technologines savybes, dėl kurių ši konsolė yra taip vertinama visų žaidėjų. Tiesa, dabar visi komponentai yra sudėti į mažesnį korpusą, o žaidėjams suteikiama net 1TB talpos SSD atmintis bei galimybė prijungti „Ultra HD Blu-ray“ diskų skaitytuvą.

 

Lyginant su ankstesniais modeliais, naujojo „PS5“ tūris sumažėjo daugiau nei 30 proc., o svoris – 18 proc. ir 24 proc. Naujasis „PS5“ korpusas naudoja keturis atskirus dangtelius – viršutinė dalis yra blizgios dangos, o apatinė – matinė. Jei įsigysite „PS5 Digital Edition“, vėliau galėsite nusipirkti ir „Ultra HD Blu-ray“ diskų skaitymo įrenginį, skirtą „PS5“. Jis bus parduodamas atskirai, šio priedo kaina sieks 119,99 Eur.

 

Prie naujojo „PS5“ modelio bus pridedamas horizontalus stovas. Na, o naujasis vertikalus stovas, suderinamas su visais „PS5“ modeliais, bus parduodamas atskirai už 29,99 Eur.

 

Daugiau naujienų jau visai šalia

„Sony“ praneša, kad nuo 2024 m. pradžios jau bus galima įsigyti ir įvairių naujojo modelio „PS5“ konsolės dangtelio spalvų, įskaitant visiškai matinę juodą spalvą, vulkaninę raudoną, kobalto mėlyną ir sidabrinę. „PS5“ konsolės dangtelių kainos prasidės nuo 54,99 Eur, jos prekyboje pasirodys netolimoje ateityje – kviečiame sekti „Topo centro“ paskyras socialiniuose tinkluose.

 

Naujienų sulaukia ir jau esami konsolių turėtojai: iki „Marvel's Spider-Man 2“ pasirodymo liko vos keletas dienų, o netrukus pasirodys ir daugybė kitų naujų bei itin laukiamų žaidimų, įskaitant „Alan Wake 2“ ir „Call of Duty: Modern Warfare 3“. Be abejo, daugelis jau spėjo pasidžiaugti ir neseniai išleistais „EA Sports FC 24“, „Assassin's Creed: Mirage“ ir „Baldur's Gate 3“. Tad nesvarbu, ar „PS5“ konsolę jau turite, ar dar tik planuojate įsigyti, žaidimų mylėtojams šį šventinį sezoną tikrai yra ką žaisti.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“