Šeimos pagausėjimas: ką reikėtų įsigyti?

Šeimos pagausėjimas: ką reikėtų įsigyti?
Kraunama... 0 view(s)

Šeimos pagausėjimas: ką reikėtų įsigyti?

Specialūs kūdikių maisto ruošimo procesai bus pagrindiniais pagalbininkais virtuvėje


Jeigu dar nesate turėję vaikų, viena iš didžiausių problemų, su kuria susidursite, yra maisto gaminimas. Tiesa, palengvinti gyvenimą gali specialus maisto ruošimo prietaisas, toks kaip „Philips Avent 2-in-1“. Šitoks įrenginys leidžia garais apdoroti įvairų maistą, nuo vaisių iki mėsos, o vėliau viską lengvai susmulkinti. Todėl su tokiu įrenginiu gaminamas maistas bus ne tik sveikesnis, bet ir lengvai suvartojamas skirtingo amžiaus vaikams. Na, o pats gaminimo procesas naudojantis tokiu daiktu užima žymiai mažiau laiko. Jeigu niekada nesate gaminę kūdikiams, pravers ir daugelyje tokių įrenginių pridedamos receptų knygutės ar specialios aplikacijos.

 

 

Kūdikių stebėjimo įrenginiai siūlo ne tik garsą, bet ir vaizdą


Rinkoje yra įvairių kūdikių stebėjimo prietaisų – dalis jų naudoja tik garso stebėjimą kartu su įvairiais sensoriais (pavyzdžiui, temperatūros), apart to siūlo ir specialias kūdikių migdymo funkcijas. Tuo tarpu kai kurie monitoriai siūlo ir vaizdo stebėjimo galimybes. Svarbu tai, kad daugelis šiuolaikinių kūdikių stebėjimo prietaisų naudoja kraunamas baterijas, kurios ilgai tarnauja ir kurios nereikalauja keitimo. Tad toks paprastas ir ilgaamžiškas prietaisas leis jums visada ramiai miegoti, žinant, kad savo kūdikį visada išgirsite ar netgi galėsite matyti.

 

 

Kūdikiams reikalingos ir specialios svarstyklės


Kadangi vaikai sveria itin mažai ir yra ypač judrūs, jiems reikia specialių svarstyklių, tokių kaip „BEURER BY90“. Tokios svarstyklės leidžia dideliu tikslumu pasverti net ir kūdikius. Be to, speciali „Beurer BabyCare“ programėlė užtikrina visų duomenų automatinį perdavimą į išmanųjį telefoną. Tai reiškia, kad galėsite patogiai stebėti savo vaiko svorio augimo procesą ir nustatyti, kuomet svoris auga per lėtai ar per greitai. Be to, šiame įrenginyje yra ir integruotas matuoklis aukščiui nustatyti (iki 150 cm), todėl net kai jūsų vaikas kiek paūgės, įrenginys išliks naudingas.

 

 

Kūdikių žaidimų aikštelė užtikrins vaikų saugumą


Specialios kūdikiams skirtos žaidimų aikštelės yra žaismingas ir kiekvienai šeimai reikalingas daiktas, kuris gali būti naudojamas tiek bute, tiek lauke. Šis daiktas neleis vaikui išeiti iš jūsų nustatytos erdvės, todėl net ir trumpam palikus vaiką vieną, galėsite būti įsitikinę, kad jis nenueis ten, kur nereikia, o jį galėsite visada rasti ten pat.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“