Planuojate kelionę automobiliu? Šie daiktai jums tikrai pravers

kelione automobiliu
Kraunama... 0 view(s)

Planuojate kelionę automobiliu? Šie daiktai jums tikrai pravers

Vaizdo registratorius padės išvengti netikėtų nemalonumų

 

Vairuoti užsienyje gali būti daug sudėtingiau nei Lietuvoje. Nors Lenkijoje ar Latvijoje viskas yra ganėtinai panašu, o Vokietijoje kelio sąlygos gali būti net ir geresnės, tačiau linkstant labiau Pietų Europos link, rizika tampa daug didesnė. Bet kuriuo atveju, keliaujant po pasaulį automobiliu, įsigyti vaizdo registratorių yra gera idėja. Įvykus autoįvykiui, visada turėsite įrodymus nesutarimo atveju ir niekas negalės pasinaudoti tuo, kad jūs esate iš užsienio. Be to, toks daiktas neabejotinai pravers net ir po kelionės.

 

 

Trys priedai automobiliui yra beveik būtini: laikiklis, kroviklis ir moduliatorius

 

Jeigu keliaujate automobiliu, greičiausiai aktyviai naudositės navigacija, o bendrakeleiviai nuolat kels įspūdžius į „Instagram“, leis muziką, žiūrės filmus „Netflix“ ir t. t. Norint patogiai naudotis navigacija, visų pirma prireiks išmaniojo telefono laikiklio. Na, o tam, kad kelionės viduryje nepasimestumėte, rekomenduojama turėti ne tik specialias išorines baterijas (angl. powerbank), bet ir automobilio kroviklį. Galiausiai, jeigu vairuojate kiek senesnį automobilį, kuriame dar nėra belaidžio Bluetooth ryšio funkcijos, neabejotinai pravers ir moduliatorius. Visų šių priedų kaina gali siekti vos iki 50 eurų, todėl tokia investicija tikrai atsipirks.

 

 

Jeigu įsigysite kelioninę pagalvę, jūsų kaklas jums padėkos

 

Nors važiuodami su draugais, ko gero, nesitikite, kad norėsite miegoti automobilyje, ilgos kelionės kiek vargina ir kartais norisi nusnausti net ir tokioje, ganėtinai nepatogioje, vietoje. Daugelis remiasi į automobilio stiklą arba šalia sėdintį draugą, tačiau pabudus tokioje pozoje, neabejotinai kankins kaklo skausmai, kurie gali užsitęsti net ir kelias dienas. Todėl mūsų specialistai rekomenduoja įsigyti specialią kelioninę pagalvėlę. Kai kurios jų yra pagamintos iš įprastų medžiagų, o pripučiamos pagalvėlės gali būti naudingos tiems, kas taupo vietą savo kuprinėje.

 

 

Šaltkrepšis arba šaldytuvas reikalingas, jeigu valgyti norite ir gamtoje

 

Nors važiuodami per skirtingas šalis tikrai galėsite užsukti į degalines ar kavines, kartais pasirinkimo bus visai nedaug arba norėsis paužkandžiauti gamtoje. Tad jeigu norite visada su savimi turėti šviežių užkandžių bei planuojate kiek atitrūkti nuo civilizacijos, neabejotinai pravers nešiojamas šaldytuvas. Jie būna skirtingų dydžių ir galingumų, tačiau daugelis jų gali būti prijungiami prie automobilio ir sėkmingai išlaikyti jūsų maistą šviežią, o gėrimus šaltais ganėtinai ilgą laiką. Na, o jeigu norite sutaupyti vietos automobilyje ir pinigų, galite įsigyti šaltkrepšį – tokiu atveju nepamirškite nuolat užsukti į prekybos centrus nupirkti naujų ledukų, kadangi vasarą jie gali tirpti greičiau nei norėtųsi!

 

 

Kelioniniai žaidimai lietingiems vakarams ar laikui automobilyje leisti

 

Keliaujant jus gali užklupti prasti orai, o automobilyje anksčiau ar vėliau tikrai pradės imti nuobodulys: ne visi maršrutai yra labai vaizdingi, o žiūrėti į telefono ekraną ilgainiui taps nuobodu. Todėl tokiais atvejais praversti gali kelioniniai žaidimai: „Monopolis“, „Alias“, laivų mušis ir kt. Kelioniniai žaidimai neužima daug vietos ir tinka žaisti net ir automobilyje, palapinėje ar viešbutyje. Kai kuriais atvejais tai gali tapti tikru išsigelbėjimu!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“