Pirmas automobilis: kokius aksesuarus reikėtų įsigyti?

Pirmas automobilis: kokius aksesuarus reikėtų įsigyti?
Kraunama... 0 view(s)

Pirmas automobilis: kokius aksesuarus reikėtų įsigyti?

Laikiklis, kroviklis ir moduliatorius – būtina trijulė pirmam automobiliui

 

Kadangi tai yra pirmasis automobilis, realu, kad jums dažnai teks naudotis navigacija, be to, tikriausiai dažnai teks keliauti ir su savo draugais, kurie pamirš įkrauti savo telefonus ar norės klausytis muzikos. Tad pirmajam automobiliui privalu turėti telefono laikiklį, kroviklį ir moduliatorių. Laikiklis (kurie paprastai kainuoja vos apie 10-20 eurų) leis jums patogiai stebėti navigacijos nurodymus, vos kelis eurus kainuojantis automobilinis kroviklis neleis jūsų ar jūsų draugų telefonams išsikrauti, o moduliatorius, kuris taip pat neturėtų kainuoti daug, suteiks galimybę klausyti muzikos naudojant Bluetooth ryšį.

 

Automobilinis dulkių siurblys padės automobilį išlaikyti tvarkingu

 

Jeigu gyvenate toliau, automobilis gali jums tapti tarsi antrais namais. Visai kaip ir namuose, automobilyje reikia palaikyti tvarką. Tad „Topo centro“ specialistai rekomenduoja įsigyti vieną iš daugelio automobilinių siurblių. Pigiausių modelių kainos prasideda nuo 20 eurų, tačiau labiausiai rekomenduojama rinktis kiek brangesnį „Philips FC6150/01“, turintį dviejų lygių filtravimo sistemą, ergonomišką dizainą ir ilgai tarnaujančią bateriją. Tokio tipo prietaisas padės jums lengvai ir greitai palaikyti švarą savo automobilyje.

 

Transporto priemonės įkroviklis tiems atvejams, kai automobilis neužsives

 

Su pirmąja transporto priemonę gali pasitaikyti tikrai nemažai siurprizų, iš kurių dalis bus nemalonūs. Pavyzdžiui, žiemą reikėtų pasiruošti tam atvejui, kai jūsų automobilis tiesiog neužsives. Tokiu atveju reikia, kad automobilį jums užvesti padėtų draugas, o kai kuriais atvejais gali tekti keisti automobilio akumuliatorių. Visgi jeigu skubate, laukti draugų ar keisti akumuliatorių nėra kada. Tokiems atvejams reikia būti pasiruošus ir vienas iš geriausių galimų daiktų tam yra specialus transporto priemonės įkroviklis. Tai yra didelė išorinė baterija su automobilio užvedimo funkcija – paprastai tokie įrenginiai kainuoja tarp 50 ir 120 eurų, tačiau jie neretai gali sutaupyti begales laiko ir pastangų, kai to labiausiai reikia.

 

Kompresorius padangoms prižiūrėti ir pripūsti

 

Dažna bėda senuose automobiliuose: netikėtai pastebėtas pasikeitęs padangų slėgis. Todėl „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja įsigyti kompresorių. Šis nebrangus prietaisas leis be didelių pastangų patikrinti padangų slėgį ir greitai pripūsti padangas. Toks paprastas daiktas bagažinėje gali sutaupyti nemažai laiko ir nervų, nors jis ir nebus naudingas labai dažnai.

 

Vaizdo registratorius gali praversti incidentų metu

 

Be abejo, kiekvienas vairuotojas tikisi apsieiti be incidentų bet jie gali įvykti bet kada. Dažnai keliaujant automobiliu, galite patekti į įvykius, kuriuose jums gali tekti įrodyti, kad esate nekaltas. Be registratoriaus tai padaryti gali būti itin sunku, tad „Topo centro“ specialistai rekomenduoja įsigyti tokį įrenginį. Įvykus autoįvykiui, visada turėsite įrodymus nesutarimo atveju ir niekas negalės pasinaudoti tuo, kad jūs dar nesate patyręs vairuotojas.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“