Pasaulinė televizijos diena: 5 geriausi televizoriai pagal skirtingas kainų kategorijas

Pasaulinė televizijos diena: 5 geriausi televizoriai pagal skirtingas kainų kategorijas
Kraunama... 0 view(s)

Pasaulinė televizijos diena: 5 geriausi televizoriai pagal skirtingas kainų kategorijas

Saugus pasirinkimas iki 500 eurų – „Samsung UE50BU8572U

 

Šis „Samsung“ televizorius yra tikrai labai protingas pasirinkimas norintiems suderinti kainos, specifikacijų ir ekrano dydžio santykį. Tai yra visapusiškai kokybiškas televizorius, siūlantis puikią vaizdo kokybę už nedidelius pinigus. 4K raiška? Yra. Išmaniojo TV funkcionalumas? Yra. Plonas ir elegantiškas dizainas? Yra. HDR10+ ir kitų išmanių bei šiuolaikiškų technologijų palaikymas? Taip pat čia. Nors šis įrenginys kainuoja sąlyginai nedaug, nudžiuginti jis turėtų daugelį, kas savo TV naudoti planuoja ganėtinai dažnai, tačiau neturi pernelyg didelių poreikių ir tiesiog nori atsinaujinti.

 

Iki 1000 eurų labiausiai džiugina „LG 65QNED813QA

 

LG 65QNED“ yra išskirtinis Pietų Korėjos TV gamintojo televizorius, kuris yra sukurtas tiems, kas gali investuoti kiek daugiau, tačiau vis dar nori pasirinkti gerą kainos ir kokybės santykį turinį įrenginį. Šio TV naudojamos „Quantum Dot“ ir „NanoCell“ technologijos turi visų populiariųjų ekranų technologijų privalumus ir todėl šis TV yra toks mėgstamas net ir tarp didžiausių entuziastų.

 

Tad jeigu norite visų šiuolaikinių TV privalumų, bet nesiruošiate smarkiai permokėti, tai yra puikus pasirinkimas. Šiame TV esantis 5 kartos „α7“ procesorius su dirbtiniu intelektu naudoja gilaus mokymosi algoritmus, kad užtikrintų geresnę žiūrėjimo patirtį. Na, o filmų ir „Netflix“ fanai galės mėgautis „HDR 10 Pro“ bei „Dolby Vision“ technologijomis. Taip pat šis televizorius palaiko ir 120 Hz atnaujinimo dažnį, dėl ko sklandžiau atrodys ne tik sporto varžybos, bet ir kompiuteriniai žaidimai.

 

Pasirinkimas iki 1500 eurų – net ir su brangiausiais konkuruoti galintis „LG 55C21LA

 

Pagrindinis „LG 55C21LA“ privalumas yra naudojama naujos kartos „OLED Evo“ technologija, dėl kurios ekrano ryškumas dažnai yra aukštesnis, o skleidžiamas karštis – pastebimai mažesnis. Dėl to, skirtingai nei senesnes OLED technologijas naudojantys televizoriai, „LG C2“ ekrane statiniai elementai išdega žymiai rečiau, o pats vaizdas – daug malonesnis akiai.

 

LG 55C21LA“ taip pat palaiko pažangiausias technologijas, tokias kaip „Dolby Vision IQ“, „Dolby Atmos, „HDR10 PRO“, todėl galite net neabejoti, kad visos sporto transliacijos tiesiog atgis prieš jūsų akis. Žaidimų mylėtojams patiks palaikoma ir „Nvidia G-Sync“ technologija, leidžiančią žaidimų metu mėgautis sklandesniu vaizdu. Tad nors šis TV kainuoja mažiau nei 1500 eurų, daugelis potencialių pirkėjų net nemato prasmės rinktis ko nors brangesnio.

 

Iki 2000 eurų – „LG 65G23LA“ tiems, kas ieško ilgaamžiško pasirinkimo

 

Tenka pripažinti, kad „LG 65G23LA“ yra ganėtinai panašus į kiek pigesnį ir prieš tai minėtą „55C21LA“, tačiau jis turi kelis labai ryškius ir svarbius pranašumus, už kuriuos kai kuriems gali pasirodyti verta užmokėti papildomai. Be abejo, šis TV turi 10 colių didesnį ekraną. Tačiau nors ir „C2“ serijoje galima rasti 65 colių modelį, „G2“ serijos televizoriai yra gerokai ryškesni, tad „LG 65G23LA“ rodomas vaizdas yra gerokai kontrastingesnis, malonesnis akiai, o HDR jame veikia dar geriau. Svarbus privalumas ir tai, kad „65G23LA“ ekranui yra taikoma net 5 metų garantija, todėl galėsite nesijaudinti dėl galimo ekrano išdegimo ar kitų problemų. Tai – visapusiškai ilgaamžiškas pasirinkimas.

 

Iki 2500 eurų – unikalus ir daugybe aspektų išsiskiriantis „Sony XR65A75KAEP

 

Sony XR65A75KAEP“ yra unikalus televizorius, išsiskiriantis išmaniomis technologijomis, leidžiančiomis šiam TV skirtingais būdais prisitaikyti prie aplinkos. Už tokią kainą jau galima pasirinkti televizorių, kuris jau bus kiek daugiau nei eilinis stačiakampis ekranas su galimybe rodyti filmus ar serialus. Šis TV turi specialią „Living Decor“ funkciją, leidžiančią paversti savo TV laikrodžiu ar meno kūriniu, kuomet jo nenaudojate.

 

Kaip ir galima tikėtis iš aukščiausios klasės įrenginio, „Sony XR65A75KAEP“ turi 4K raiškos OLED ekraną, todėl galėsite mėgautis nepaprastu kontrastu. Na, o „BRAVIA XR“, „Pure Stream“ ir „IMAX Enhanced“ technologijos leis matyti įspūdingus vaizdus ir klausytis ekspresyvaus garso žiūrint filmus ar serialus. Tad jeigu ieškote visapusiškai stulbinančio televizoriaus, tai yra puikus variantas!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“