Paaiškėjo, kokios technikos lietuviai nori dovanų, yra ir siurprizų: senjorai nori paspirtukų!

Paaiškėjo, kokios technikos lietuviai nori dovanų, yra ir siurprizų: senjorai nori paspirtukų!
Kraunama... 0 view(s)

Paaiškėjo, kokios technikos lietuviai nori dovanų, yra ir siurprizų: senjorai nori paspirtukų!

Jaunimas labiausiai svajoja apie naują telefoną


Nors lyginant su praėjusiais metais, poreikiai beveik nepasikeitė, tačiau vietoje žaidimų konsolės jaunimas dabar dažniau renkasi nešiojamą kompiuterį. Kokybiškos, stilingos ausinės ar išmanusis telefonas 15-25 m. amžiaus grupėje lieka labai geidžiama dovana, nors naujo telefono daugiau nei dukart dažniau geidžia šio amžiaus merginos.


Jauni vaikinai labiau nei naujo telefono geidžia naujo nešiojamo kompiuterio arba žaidimų konsolės – abu šie daiktai pasidalino po beveik trečdalį respondentų balsų, o likusius balsus gavo išmanusis laikrodis ir ausinės. Jaunai merginai padovanoję išmanųjį laikrodį, televizorių, nešiojamą kompiuterį ar kavos aparatą taip pat neturėtumėte prašauti!


26-35 m. amžiaus grupės poreikiai nustebins


Nors telefonas kiek vyresnėje amžiaus grupėje vis dar yra norima dovana, šio amžiaus vyrų labiau norimos dovanos yra žaidimų kompiuteris (31%), dronas (27%) ar nešiojamas kompiuteris (23%). „Reikėtų atkreipti dėmesį į nešiojamų kompiuterių kategoriją – šio amžiaus vyrai dažnai jį naudos ir žaidimams, todėl reikia itin didelį dėmesį skirti perkamo įrenginio procesoriui, vaizdo plokštei ir operatyviajai atminčiai“, – pasakojo Raimonda Gudaitė, „Topo Centro“ marketingo vadovė.


Tarp tokio pat amžiaus moterų išmanusis telefonas surinko 27% balsų, o po 29% surinko kavos virimo aparatas ir nešiojamas kompiuteris, tik pastarąjį moterys dažniausiai neplanuoja naudoti žaidimams. Labai didelį susidomėjimą gauna ir išmanūs pagalbininkai: robotai-dulkių siurbliai, langų valymo robotai ir pan.

2017-aisiais šioje amžiaus grupėje telefonai buvo daug populiaresni, nors Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje to dar nespėjo pastebėti: „Tikimės, kad šių metų paskutinį ketvirtį bus parduota 10 proc. daugiau telefonų, o tai be abejo yra susiję ir su artėjančiu šventiniu laikotarpiu. Šiuo metu sulaukiame nemažai klientų, kurie per didžiąsias metų šventes savo artimiausius nori palepinti šiais metais „Android Authority“ portalo geriausiu metų „Android“ išmaniuoju išrinktu „Galaxy Note9“ arba kitais išmaniųjų modeliais, pavyzdžiui, vidutinės klasės „Galaxy A“ serijos telefonais“.


Daugiau skaitykite čia >

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“