Orai gerėja: kaip pasiruošti grilio sezonui?

Orai gerėja: kaip pasiruošti grilio sezonui?
Kraunama... 0 view(s)

Orai gerėja: kaip pasiruošti grilio sezonui?

Pirkėjai vis dažniau renkasi kamado kepsnines


Jeigu kepsninės dar neturite arba atėjo laikas atsinaujinti, mūsų specialistai teigia, kad šiuo metu daugiausiai dėmesio susilaukia nedidelės kamado kepsninės, kurios tinka tiek naudojimui terasoje, tiek ir keliaujant. Dažnai tokias kepsnines renkasi nedidelės šeimos, kadangi nerengiant didžiulių vakarėlių, didelė kepsninė yra paprasčiausiai nereikalinga.


Be to, kamado kepsninės išsiskiria ir savo universalumu dėl to, kad jos gali pasiekti ir išlaikyti įvairias temperatūras, reikalingas skirtingiems gaminiams. Verta pastebėti, kad šiuos grilius, lyginant su kitų tipų kepsninėmis, yra žymiai lengviau valyti ir prižiūrėti.

 

 

Kepsninei daugiau potencialo išnaudoti leis keptuvė


Keptuvė yra vienas iš pigiausių aksesuarų, kurį galite nupirkti savo kepsninei, tačiau jis leidžia gaminti daug skirtingų patiekalų ir taip praplečia kepsninės galimybes. Dažniausiai kepsninėms skirtos keptuvės yra naudojamos mėsos gaminių kepimui. Kepant mėsą ant šių keptuvių, mėsos riebalai nuteka tarp grotelių, tad kepama mėsa būna traškesnė. Dažniausiai perkamos „Maku Pan“ keptuvės dėl savo kokybės ir kainos santykio.

 

 

Priedai picoms ir sumuštiniams yra būtini mėgstantiems vakarėlius


Turite vaikų arba dažnai rengiate vakarėlius? Ne visi mėgsta įvairius kepsnius, tačiau praktiškai kiekvienas, net ir vaikas, įvertins gerą picą ar sumuštinį. Gaminti tokį maistą naudojant kepsninę yra neeilinė patirtis. Joje gaminamos picos ar sumuštinio kraštai tobulai apskrunda, viduje kaupiasi sultys, be to, viską pagardina ir tikrų dūmų prieskonis. Tokio paties sumuštinio ar picos pagaminti įprastoje orkaitėje ar, tuo labiau, mikrobangų krosnelėje, yra tiesiog neįmanoma. Picų ir sumuštinių mėgėjams labiausiai rekomenduojame „Kamado Joe“ picos akmenį ar „Mustang“ sumuštinių kepyklę. Šie du priedai leis kepsninę panaudoti daug dažniau ir ja patenkinti ne tik savo, bet ir svečių ar jų vaikų norus!

 

 

Termometras supaprastins maisto gaminimo procesą

Maisto gaminimas naudojant kepsninę yra toks vertinamas procesas dėl savo natūralumo ir paprastumo, tačiau nepaisant to, kai kuriais technologiniais išradimais pasinaudoti vis tiek yra rekomenduojama. Vienas iš kiekvienam siūlomų priedų, yra elektroninis maisto termometras. Jį nusipirkti mūsų ekspertai siūlo ne tik tam, kad galima būtų pasiekti būtent tokį kepsnių skonį, kokio norisi, bet ir dėl saugumo. Termometro turėjimas leidžia tikrinti kepsnių vidinę temperatūrą ir taip išvengti skirtingų ligų, tokių kaip salmoneliozė. Tad šitokį daiktą pravartu turėti kiekvienam kepsnių mėgėjui.

 

 

Mediena – svarbus prieskonis jūsų kepsniams


Degdama mediena skleidžia malonų dūmų kvapą, todėl bet kokios medienos naudoti tikrai negalima. Ji būna skirtingų tipų, tad kiekvienas iš jų ir skleidžia skirtingus kvapus. Rekomenduojame rinktis specialią „Kamado Joe“ medieną – galima rinktis iš obelų ar ąžuolų medieną, be to, tokiu atveju visada žinosite, kad ji bus sausa, švari ir kvapni, todėl galėsite būti ramūs, kad savo maistą gaminate geriausiose sąlygose.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“