„OnePlus“ pristatė naująją „9“ seriją su aukščiausio lygio kamera

„OnePlus“ pristatė naująją „9“ seriją su aukščiausio lygio kamera
Kraunama... 0 view(s)

„OnePlus“ pristatė naująją „9“ seriją su aukščiausio lygio kamera

Visus labiausiai domina kiek brangesnis „OnePlus 9 Pro“ modelis, turintis 8-12GB RAM ir 128 arba 256GB atminties, tačiau verta pastebėti, kad visi šuo metu pristatyti „OnePlus 9“ šeimos atstovai turi tą patį itin galingą „Snapdragon 888“ procesorių ir „Fluid AMOLED“ ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu ir HDR10+ palaikymu. Tiesa, „Pro“ modelio ekranas yra kiek didesnis – 6,7 colių vietoje 6,55 colių, taip pat jis turi ir aukštesnę raišką: 1440 x 3216 vietoje 1080 x 2400 raiškos įprastajame „OnePlus 9“ modelyje.

 

 

Daugiausiai dėmesio „OnePlus“ šįkart skyrė savo kamerai, kurią kūrė kartu su „Hasselblad“. Teigiama, kad ši kompanija prisidėjo prie „OnePlus“ kamerų išgaunamų vaizdų spalvų modifikavimo ir taip pat plataus kampo kameros tobulinimo. Pasigirti čia „OnePlus“ tikrai turi kuo – abu „9“ serijos telefonai turi vieną didžiausių plataus kampo sensorių rinkoje – 50 megapikselių raiškos „Sony IMX766“ su f/2.2 diafragma. Paprastai telefonų įprastos ir plataus kampo kameros skiriasi ne tik savo fiksuojamu vaizdu, bet ir jo kokybe – dažnai plataus kampo kameros vaizdus fiksuoja kiek prasčiau. Šiuo atveju kokybės pokyčio nepastebi net ir ekspertai.


„OnePlus 9 Pro“ taip pat turi pagrindinį „Sony IMX789“ 48 megapikselių jutiklį, 2 megapikselių monochrominį sensorių ir 8 megapikselių kamerą priartinimui, tuo tarpu įprastas „OnePlus 9“ neturi priartinimo jutiklio ir vietoje „IMX789“ naudoja „IMX689“ sensorių. Abu prietaisai taip pat gali fiksuoti 8K raiškos vaizdo įrašus.


Kaip ir galima buvo tikėtis, naujieji „OnePlus 9“ serijos modeliai turės naujausią „Android 11“ versiją su „Oxygen 11“ vartotojo sąsajos versija, kuri pasižymi ypač paprasta išvaizda, gausiu funkcionalumu ir itin sklandžiu veikimu. „OnePlus 9 Pro“ „Topo centro“ parduotuvėse rasti galėsite jau greitai, tuo tarpu „OnePlus 9“ pasirodymo data kol kas nėra aiški. Modelius galėsite rinktis tarp juodos, sidabrinės ir žalios spalvų.

 

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“