Nugriaudėjo jubiliejiniai TECH TOP 2019 apdovanojimai

Nugriaudėjo jubiliejiniai TECH TOP 2019 apdovanojimai
Kraunama... 0 view(s)

Nugriaudėjo jubiliejiniai TECH TOP 2019 apdovanojimai

Susirinkusių svečių laukė įspūdingi Džordanos Butkutės, Vaido Baumilos ir Justės, Justino Jaručio, G&G Sindikato, Monikos Marijos, Kristinos Radžiukynaitės, legendinio Vaigauskų dueto ir kitų muzikos žvaigždžių pasirodymai, kuriuos jie sukūrė „Siemens“ arenos scenoje pastatytame išmaniajame name.


Šiemet apdovanojimų vedėjais tapo visiškai naujas duetas - Indrė Kavaliauskaitė ir Rolandas Mackevičius, kurie šou metu žiūrovams pateikė ne vieną staigmeną. Humoristinio stand up‘o metu, Rolandas scenoje kaip reikiant „pačirškino“ šou pasaulio žvaigždes.


„Žinau, kad netrukus G&G Sindikatas bus šioje scenoje. Patinka man šita grupė, jie kaip mano mamos telefono skambėjimo tonas – 20 metų ta pati melodija. Vyrai, jūs taip ilgai esat scenoje, kad tie prieš dvidešimt metų pirkti apsmukę džinsai, dabar jums yra gero dydžio. O dar šiandieną scenoje turėsim ir Naglį Bierancą, kuris teiks ir vieną iš nominacijų. Naglis realiai yra vienintelis šitoje arenoje, kuris į elektrinį dantų šepetuką žiūri, kaip į multifunkcinį prietaisą...“,- scenoje apie žvaigždes ir technologijas juokavo Rolandas Mackevičius.

Skaitykite daugiau čia >

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“