Nešiojami kompiuteriai – 5 geriausi skirtingose kainų kategorijose

nesiojami kompiuteriai
Kraunama... 0 view(s)

Nešiojami kompiuteriai – 5 geriausi skirtingose kainų kategorijose

„HP 5B1G7EA“ – patikimas kompiuteris vos už 300 eurų

 

Nors anksčiau pigiausi nešiojami kompiuteriai būdavo be proto lėti, šiais laikais net ir pigiausias įrenginys, toks kaip „HP 5B1G7EA“ yra patikimas ir stebėtinai greitas. Nors „Intel N4500“ procesorius ir 4GB RAM neskamba labai įspūdingai, tačiau situaciją gerokai taiso 256GB talpos SSD atmintinė, kuri yra itin sparti. Todėl atidarant programas, nereikia pernelyg ilgai laukti – būtent atliekant šią operaciją dažniausiai yra pastebimas senųjų kompiuterių lėtumas. Na, o naršyti internete ar naudotis „Microsoft Office“ programomis procesoriaus ir 4GB RAM tikrai užteks. Be to, šis „HP“ kompiuteris turi 14 colių Full HD raiškos ekraną ir sveria tik 1,46kg, todėl puikiai tiks kelionėse, studijose ar kitur. Mūsų specialistai rekomenduoja šį įrenginį tiems, kas turi minimalius poreikius.

 

 

„Acer Aspire 3 A315-58-32PN“ – bene geriausias pasirinkimas iki 500 eurų

 

Kompiuteriai iki 500 eurų nuo pigesnių įrenginių labiausiai skiriasi savo surinkimo kokybe. Nors „Aspire 3 A315“ yra gan žymiai galingesnis nei minėtas „HP“ kompiuteris ir juo netgi galima žaisti nesudėtingus žaidimus, jo pagrindinė funkcija vis tiek turėtų būti darbas „Office“ programomis ir naršymas internete. 11 kartos „Intel i3“ procesorius, 8GB RAM ir 256GB spartus SSD diskas užtikrins, kad visos operacijos vyktų greitai ir sklandžiai. Su šiuo kompiuteriu netgi be jokių trikdžių galėsite naudotis ir keliomis programomis vienu metu, o solidus dizainas leis jums jaustis tarsi naudojantis žymiai brangesniu įrenginiu.

 

 

ASUS Vivobook 15 OLED M513UA“ – aukščiausio lygio patirtis iki 750 eurų

 

Šis kompiuteris be jokių abejonių konkuruoja aukščiausioje klasėje. Tvirtas, aukštos kokybės, lengvas ir kompaktiškas korpusas, šviečianti klaviatūra džiugins kiekvieną. Žinoma, svarbiausias šio įrenginio aspektas yra 15,6 colių Full HD raiškos OLED ekranas, tobulai atkuriantis juodą spalvą. Na, o „Ryzen 5 5500U“ procesorius, 8GB RAM ir net 512GB talpos SSD atmintinė jau galės patenkinti ne tik paprasčiausius poreikius, bet ir žaidimų mėgėjus dėl naudojamos „Vega 7“ integruotos grafikos. Mūsų ekspertų teigimu, šio kompiuterio pakaks netgi norintiems žaisti „GTA 5“, „Elder Scrolls: Skyrim“ ar tokius žaidimus kaip „Fornite“ ir „League of Legends“. Aukščiausiais grafikos nustatymais pasimėgauti pavyks ne visada, tačiau jeigu žaidimų nežaidžiate kasdien, galios bus per akis.

 

 

Už 1000 eurų galima rasti puikų variantą tiek žaidimams, tiek darbui

 

Už 1000 eurų galima patenkinti praktiškai visų poreikius. „MacBook Air 13“ su „M1“ procesoriumi yra tiesiog tobulas kompiuteris darbui ir kelionėms dėl itin spartaus, tačiau taupaus „M1“ procesoriaus, leidžiančio visas operacijas atlikti sparčiai, tačiau nenaudojant daug baterijos energijos – tai yra vienas iš ilgiausiai veikti galinčių nešiojamų kompiuterių rinkoje. Jeigu tai vertinate, „MacBook Air 13“ yra sukurtas jums.

Na, o jeigu ieškote kažko ypač galingo, ką galėtumėte naudoti ir žaidimams, „ASUS TUF Gaming FX706HEB“ yra puikus pasirinkimas šioje kainų kategorijoje. „Intel i5-11400H“ procesorius, 16GB RAM, 512GB talpos SSD ir galinga „Nvidia RTX 3050 Ti“ vaizdo plokštė leis žaisti bene visus žaidimus Full HD raiška be jokių nesklandumų. Tiesa, nors 17,6 colių ekranas puikiai tinka ir žaidimams, ir intensyviam darbui, kelionėse toks kompiuteris yra kiek mažiau patogus.

 

 

Už 1600 eurų galite gauti visapusiškai galingą įrenginį

 

Jeigu jūsų biudžetas siekia 1600 eurų ar net daugiau, vienas geriausių variantų rinkoje yra „MSI GP66 Leopard 11UG“. Nors tai yra itin galingas žaidimų kompiuteris, jis sveria mažiau nei 2,4kg ir yra gan kompaktiškas, todėl tinka ir kelionėms. „Intel i7“ procesorius, 16GB RAM, 512GB talpos SSD ir ypač galinga „Nvidia RTX 3070“ vaizdo plokštė ne tik leidžia žaisti praktiškai visus žaidimus aukščiausiais grafikos nustatymais, bet ir dirbti grafiškai intensyvius darbus: redaguoti vaizdo įrašus, užsiimti projektavimu, modeliavimu ir t. t. Tad jeigu ieškote universalaus kompiuterio, kurį galima naudoti visuose scenarijuose, „MSI GP66 Leopard 11UG“ yra puikus variantas.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“