Naujas paspirtukų sezonas: kodėl verta atsinaujinti būtent šiemet?

Naujas paspirtukų sezonas: kodėl verta atsinaujinti būtent šiemet?
Kraunama... 0 view(s)

Naujas paspirtukų sezonas: kodėl verta atsinaujinti būtent šiemet?

Net ir ekonominės klasės paspirtukai gali patenkinti daugelio poreikius


Pirmieji ekonominės klasės elektriniai paspirtukai atrodė puikiai ir turėjo charakteristikas, kurios atrodo puikiai net ir šią dieną. Tačiau naujausi modeliai dėl geresnės konstrukcijos, pakabos ir padangų yra stabilesni ir patogesni.


Naujausi elektriniai paspirtukai turi ergonomišką vairą ir amortizatorius, kurie gali sušvelninti vibraciją ir padidinti komfortą važiuojant nelygiais ar duobėtais keliais. Jie taip pat turi didesnes ir platesnes padangas, kurios gali geriau sukibti su keliu ir užtikrinti didesnę pusiausvyrą. Pavyzdžiui, net ir itin nebrangus „Ninebot F25E II“ turi 10 colių pneumatines padangas, kurios leidžia važiuoti keliu žymiai stabiliau nei senesnių ekonominės klasės paspirtukų 7-8,5 colių padangos. Na, o baterijos pozicija šiame paspirtuke leidžia išlaikyti pusiausvyrą dėl žemo gravitacijos centro.


Kiek brangesnis „NAVEE N40“ be minėtų privalumų gali įvažiuoti net ir į 20 proc. įkalnes bei sveria vos 15,5 kg, nepaisant net 40 kilometrų veikti galinčios baterijos ir platesnio (ir dėl to patogesnio) nei įprasta vairo. Be to, abu minėti ekonominės klasės paspirtukai turi ir LED ekranus su itin patogiu valdymu, ką iki šiol siūlydavo tik kiek brangesni modeliai. Tad šiais laikais net ir pigesni paspirtukai turi vis daugiau aukštesnės klasės prietaisų funkcionalumo.

 

 

Tai jau yra visapusiška alternatyva tradicinėms transporto priemonėms


Per kelerius metus elektriniai paspirtukai tapo gerokai galingesni ir turi ne tik galingesnius variklius, bet ir ilgiau tarnaujančias baterijas. Pavyzdžiui, tokie įrenginiai kaip „Navee S65“ ar „Ninebot F65I“ gali vienu įkrovimu nuvažiuoti net iki 65 km, todėl jie idealiai tinka ilgesnėms kelionėms ir statesnėms (iki 25 proc.) įkalnėms.


Dėl geresnių stabdžių, žibintų ir programėlių palaikymo elektriniai paspirtukai taip pat tapo saugesni naudoti. Šiuolaikiniai elektriniai paspirtukai turi patikimas dvigubas stabdžių sistemas, kurios leidžia greitai ir sklandžiai sustoti, LED žibintus, kurie gali apšviesti visą kelią ir padaryti jus matomus kitiems. Kadangi dviračių takai yra prieinami ne visur, daug kam gali būti aktualu ir tai, kad „Ninebot F65I“ turi netgi ir posūkių šviesas gale ir priekyje.


Tad elektriniai paspirtukai šiais laikais gali būti puikia alternatyva tiems, kas nenori kasdien naudoti savo automobilio ar tiems, kas ieško paprastesnės ir universalesnės alternatyvos miesto motoroleriams.

 

 

Pasirinkimai yra ir tiems, kas ieško aukščiausios klasės transporto priemonės


Daugelis pirmųjų elektrinių paspirtukų kainavo ganėtinai nedaug ir tuo pačiu negalėjo pasiūlyti geresnės patirties. Tačiau šiais laikais tai yra patikrintas ir daugelio išbandytas transporto priemonės tipas, tad nieko keisto, kad rinkoje pradėjo atsirasti ir tokie šio transporto variantai, kurie patenkins net ir patyrusių naudotojų, norinčių geriausios patirties, poreikius. Vienas iš įspūdingiausių įrenginių rinkoje – „Ninebot by Segway GT1E“.


Su 11 colių savaime išsilyginančiomis pneumatinėmis padangomis ir hidrauline pakaba važiuosite sklandžiai ir optimaliu atstumu. Na, o net 70 km nuvažiuoti leidžianti baterija suteikia galimybę važiuoti net ir itin tolimus atstumus.


Galingi žibintai, posūkių indikatoriai, dvigubi stabdžiai ir itin galingas variklis, leidžiantis įvažiuoti net į itin stačias įkalnes – šiame paspirtuke yra viskas. Tai nėra itin pigus prietaisas, tad neturėtų stebinti ir tai, kad jame integruota apsauga nuo vagystės. Jeigu nesate užsibrėžę ribos savo biudžetui ir norite aukščiausios klasės patirties, šiais laikais tam pasirinkimų yra ir „Segway GT1E“ yra neabejotinai vienas iš geriausių tokio tipo variantų.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“