Namų valymo prietaisai, kurie leis taupyti laiką ir mėgautis vasara

namu valymo prietaisai
Kraunama... 0 view(s)

Namų valymo prietaisai, kurie leis taupyti laiką ir mėgautis vasara

Garų valytuvas gali būti vienas naudingiausių įrenginių

 

Nors daugelis savo namuose turi įvairius cheminius valiklius, gariniai valymo prietaisai padeda išvalyti įvairius paviršius be jų. Garų valytuvai gali būti naudojami virtuvėje, vonioje, valant medžiaginius baldus, užuolaidas ir t. t. Didžioji dalis šių įrenginių turi kelias skirtingas keičiamas galvutes, padedančias išvalyti skirtingų tipų dėmes nuo įvairių paviršių. Garų valytuvai leidžia plauti grindus, valyti baldus, o svarbiausia tai, kad jie ne tik nuvalo paviršius, bet ir pašalina nemalonius kvapus ar netgi įsisenėjusius nešvarumus.

 

 

Aukšto slėgio plovimo įrenginiai – ypač reikalingi vasarą

 

Jeigu gyvenate name arba bent jau turite sodybą, neabejotinai žinote, kaip sunku gali būti plauti tvorą, trinkeles ar net namo sienas, kurios yra visiškai apsinešusios žiedadulkėmis ir kitais nešvarumais. Nors tokių paviršių valymo paslaugas teikia ir profesionalai, ilgainiui tai gali kainuoti labai brangiai. Tokiu atveju apsimoka įsigyti „Karcher“ ar kito gamintojo aukšto slėgio plovimo prietaisą. Juo galima plauti ne tik minėtus paviršius, bet ir savo automobilį, lauko baldus ir t. t. Aukšto slėgio plovyklos užima ganėtinai nedaug vietos, reikalauja minimalaus kiekio priežiūros ir sutaupys itin daug laiko bei pinigų. Tad jeigu gyvenate name ar turite sodyboje ir siekiate nuolat turėti švarią aplinką, toks pirkinys yra beveik būtinas.

 

 

Norintys visada švarių langų privalo turėti langų valymo robotą

 

Saulė vasarą dažnai pasirodo net ir Lietuvoje. Tiesa, tai turi vieną ganėtinai rimtą trūkumą – vos išlindus saulei, iš karto pasimato visi nešvarumai ant langų. Jeigu gyvenate miškingoje ar atvirkščiai – labai atviroje vietovėje, langus dėl žiedadulkių ar dulkių gali tekti valyti bene kiekvieną savaitę. Tai neabejotinai vargina, todėl tokiems atvejams siūlome įsigyti langų valymo robotą. Kadangi toks prietaisas dažniausiai kainuoja vos apie 200 eurų, pirkinys be jokios abejonės greitai atsipirks sutaupydamas jums daug laiko ir nervų.

 

 

Indaplovė nebėra prabangos prekė

 

Nors kai kurie iki šiol mano, kad indaplovė yra prabangos prekė, iš tiesų tai nebėra brangūs prietaisai. Be to, jeigu nemokate indų rankomis plauti taupiai, indaplovė gali netgi sutaupyti jums šiek tiek pinigų išnaudojant mažiau vandens. Verta pastebėti ir tai, kad indaplovėje galima plauti ne tik įprastus indus, bet ir augintinių indus, kai kuriuos sodo įrankius, plastikinius vaikų žaislus, prieskonių indus ir dėtuves, sportinę įrangą, dulkių siurblių priedus ir įvairius kitus daiktus. Tai yra daug universalesnis prietaisas nei galvojate!

 

 

Belaidis dulkių siurblys palengvins gyvenimą turintiems daugiaaukščius namus

 

Jeigu gyvenate namuose, kuriuose yra daugiau nei vienas aukštas, dulkių siurblys-robotas nėra pats tinkamiausias įrenginys grindų siurbimui, tuo tarpu standartiniai dulkių siurbliai neabejotinai vargina su savo laidais ir dideliu svoriu. Todėl tokiais atvejais rekomenduojame rinktis dulkių siurblius-šluotas, kurie yra belaidžiai, lengvi, nebrangūs, tačiau praktiškai tokie pat galingi, kaip ir standartiniai siurbliai. Su tokiais įrenginiais galima daug lengviau valyti net ir laiptus, kuriuos siurbti įprastu siurbliu yra itin nepatogu.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“