Mamos diena: kokia dovana parodys mamai, kad ją mylite?

Mamos diena: kokia dovana parodys mamai, kad ją mylite?
Kraunama... 0 view(s)

Mamos diena: kokia dovana parodys mamai, kad ją mylite?

Padovanokite mamai laiko padėdami tvarkytis


Nors dovanoti buitinę techniką ar dulkių siurblį skamba nelabai taktiškai, mamos dienos proga tai yra viena iš geriausių galimų dovanų. Laikas yra tai, ko padovanoti teoriškai yra neįmanoma – laiką galima nebent sutaupyti. Tad jeigu norėtumėte praleisti daugiau laiko su savo mama, galite jai padovanoti kokį nors prietaisą, kuris padėtų greičiau susitvarkyti namuose: tai gali būti indaplovė, dulkių siurblys-robotas ar netgi langų valytuvas-robotas. Variantų tikrai yra ir visi šie įrenginiai padės sutaupyti bent jau keliasdešimt neįkainojamų minučių kasdien.

 

 

Mėgstančioms skaityti mamoms – elektroninė skaityklė


Jeigu jūsų mama mėgsta skaityti, neabejotinai viena geriausių dovanų yra elektroninė skaityklė. Viena iš pagrindinių priežasčių tam yra tai, kad el. skaityklėse galima keisti šrifto dydį, kas yra ypač aktualu vyresniems žmonėms. Galų gale, el. skaityklėje gali tilpti tūkstančiai knygų ir tokiame įrenginyje skaityti yra žymiai patogiau nei telefone ar planšetėje dėl skaityklių naudojamo elektroninio rašalo ekranų, kurie neskleidžia mėlynos šviesos ir primena įprastą popieriaus lapą. Tad jeigu ieškote dovanos, kuri būtų ganėtinai nebrangi, tačiau labai praktiška ir ilgaamžiška, tai yra puikus variantas.

 

 

Pasirūpinkite mamos sveikata


Senstant daugelis pradeda suprasti, kad svarbiausia gyvenime yra sveikata. Todėl ieškantiems tobulos dovanos mamos dienos progai, siūlome padovanoti prietaisą, kuris padės gerinti ar išlaikyti sveikatą. Variantų ieškantiems tokio įrenginio yra daugybė: pradedant įprastomis išmaniosiomis apyrankėmis, leidžiančiomis skaičiuoti žingsnius, stebėti širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje, baigiant kraujospūdžio matuokliu, kuris padės nustatyti potencialias širdies problemas.


O pastaruoju metu išaugo susidomėjimas prietaisais, padedančiais išvengti ar netgi sutvarkyti tam tikras nugaros problemas. Kadangi šiais laikais daugelis žmonių sėdi sėdimus darbus ofisuose ir daugelį vyresnių žmonių lydi įvairūs nugaros skausmai, kilę dėl netaisyklingos nugaros laikysenos, žmonės vis dažniau renkasi ir savo artimiesiems dovanoja taisyklingos nugaros laikysenos treniruoklius, kurie kainuoja mažiau nei 100 eurų ir padeda stebėti bei taisyti savo laikyseną. Tad jeigu jūsų mama skundžias nuolatiniais nugaros skausmais ir ieškote tikrai originalios dovanos, padovanokite jai tokį prietaisą.

 

 

Kavos aparatas – tobuliems rytams


Norite, kad mama apie jus galvotų kiekvieną rytą? Daugeliui kava yra rytinio ritualo dalis ir be kavos rytai kai kuriems yra tiesiog neįsivaizduojami. Tad jeigu jūsų mama yra vienas iš tų žmonių ir norite jai padovanoti galimybę kasdien gamintis kavą nesunkiai, kokybiškai ir labai greitai, tai yra puiki dovana. Be to, šiais laikais kavos aparatai nebėra brangūs, todėl tokį įrenginį įpirkti gali beveik kiekvienas. Verta turėti omenyje, kad jeigu jūsų mama ypač nemėgsta tvarkytis rekomenduojama rinktis kapsulinį kavos aparatą, kuriuos lietuviai yra ypač pamėgę dėl jų paprasto naudojimo ir valymo.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“