„LG OLED evo G3“ – išskirtiniai OLED televizoriai norintiems geriausios patirties

„LG OLED evo G3“ – išskirtiniai OLED televizoriai norintiems geriausios patirties
Kraunama... 0 view(s)

„LG OLED evo G3“ – išskirtiniai OLED televizoriai norintiems geriausios patirties

OLED ekranas, kokio dar nesate matę

„OLED evo G3“ televizoriai naudoja bene pažangiausią ekrano technologiją pasaulyje. „LG“ jau ilgą laiką yra laikomi OLED televizorių lyderiais, tačiau „G3“ serijoje naudojamos atnaujintos OLED panelės, kurios pasižymi dar nematytomis savybėmis.

 

Galėsite mėgautis ne tik kitiems OLED įprastomis sodriomis spalvomis ir tobula juoda spalva, bet ir net iki 70 proc. daugiau ryškumo lyginant su standartiniais OLED televizoriais ir net 30 proc. daugiau ryškumo nei praėjusių metų „LG G2“ aukščiausios klasės modeliai.

 

Na, o besijaudinantiems dėl OLED ekrano išdegimo ar kitų galimų defektų, „LG“ nemokamai siūlo dosnią 5 metų ekrano garantiją.

 

 

Dirbtinis intelektas ir maksimalus pritaikymas pagal jūsų poreikius

„LG“ atnaujino ir savo naudojamą operacinę sistemą: nuo šiol galėsite naudotis „webOS 23 New Home“ patogumais. Ši OS atspindi jūsų poreikius su „Quick Cards“, kad galėtumėte pasinerti į mėgstamas programėles, turinį ir paslaugas greitai ir patogiai. Be to, „webOS 23“ rasite ir specialius būtent jums pritaikytus turinio pasiūlymus, sukurtus pagal jūsų įpročius ir pomėgius.

 

Tuo tarpu dirbtinis intelektas užtikrins, kad jūsų žiūrimas turinys būtų pateikiamas taip, kaip niekada anksčiau. Išskirtinis 6 kartos α9 procesorius su dirbtiniu intelektu pasirūpina, kad tiek vaizdas, tiek garsas jūsų televizoriaus ekrane atrodytų būtent taip, kaip norėjo turinio kūrėjas.

 

 

Naujos kartos „One Wall“ dizainas

Dėl specialiai suprojektuoto sieninio laikiklio „LG OLED evo G3“ televizorius priglunda prie sienos taip, kad tarp jo ir sienos beveik nelieka tarpo. Šis 10 metų tobulintas dizaino sprendimas iki šiol buvo vadinamas „Gallery Design“, tačiau dabar „LG“ perėjo į naują lygį ir tarpą tarp sienos bei TV sumažino iki minimumo.

 

 

„LG“ – visada lenktynėse

„LG“ jau ilgą laiką yra OLED televizorių rinkos lyderiai ir naujieji „OLED evo G3“ televizoriai puikiai parodo kaip šis gamintojas lenktyniauja su savo praeities rezultatais. Dėl meilės lenktynėms ir tobulumui „LG“ šiemet remia ir 1006km lenktynes, kurios liepos 19-22 dienomis vyks Palangoje. Tai – didžiausias Lietuvos lenktynių festivalis, šiemet jau švenčiantis 24-ąjį gimtadienį ir truksiantis net 4 dienas. Šias lenktynes stebėti galėsite tiek gyvai, tiek savo naujojo „LG“ televizoriaus ekrane.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“