Kuo „iPhone 14 | 14 Pro | 14 Pro Max“ skiriasi nuo „iPhone 13“? 5 priežastys atsinaujinti

Kuo „iPhone 14 | 14 Pro | 14 Pro Max“ skiriasi nuo „iPhone 13“? 5 priežastys atsinaujinti
Kraunama... 0 view(s)

Kuo „iPhone 14 | 14 Pro | 14 Pro Max“ skiriasi nuo „iPhone 13“? 5 priežastys atsinaujinti

DYNAMIC ISLAND


Vietoje mums įprasto priekinio ekrano kirpčiuko (angl. notch), atkeliauja naujiena – „Dynamic Island“ – tabletės formos išpjova. Jos veikimas – aptakios animacijos, padedančios matyti, kokios foninės užduotys atliekamos. Tai tarsi veikia kaip mažas programų perjungiklis. „Dynamic Island“ taip pat yra visiškai nauja 12 MP „selfie“ kamera ir nauji, mažesni „Face ID“ jutikliai. „Dynamic Island“ skleidžia muziką, rodo varžybų rezultatus, „FaceTime” ir dar daugiau.


ŽENKLIAI GERESNĖS KAMEROS


„iPhone 14 Pro“ ir „iPhone 14 Pro Max“ dabar turi 48 beprotiškus megapikselius. Oho, nes dabar tai praktiškai DSLR fotokamera Jūsų kišenėje. Tai reiškia, kad iš kiekvienos nuotraukos, kurią darysite naudodami „iPhone 14 Pro“ ir „iPhone 14 Pro Max“, gausite daug daugiau raiškos.

Filmuojantiems dar viena naujiena – „Action Mode“: filmuojant ekstremalesnėmis sąlygomis, bėgant arba kopiant kalnais kelionėje, filmuosite kaip profesionalas be jokių stabilizatorių. Taip pat naujuosiuose modeliuose turime 4K HDR su 24 kadr/s. profesionalios filmavimo industrijos filmavimo formatą (jau prieš 2 metus su „iPhone 12 Pro Max“ buvo filmuotas Lady Gaga klipas – tik įsivaizduokite, ką galima bus nuveikti su „iPhone 14 Pro“.)


SAUGUMAS


Visuose naujuose „iPhone 14“ yra automobilio avarijos aptikimo funkcija. Jei kada nors pateksite į automobilio avariją ir tam tikrą laiką nereaguosite, Jūsų telefonas automatiškai paskambins pagalbos tarnyboms bei praneš visiems Jūsų artimiesiems (emergency contacts) apie tai, kad Jums gali reikėti pagalbos. Tai savotiškai nuostabu ir gali padėti reaguojant operatyviau bandant išsaugoti gyvybę.


LUSTAS IR BATERIJA


„A16 Bionic“ lustas pavertė „Dynamic Island“, kompiuterinę fotografiją, visuomet aktyvų ekraną ir dar daugiau – realybe. Naujas procesorius įveiks neįtikėtinus krūvius lengvai ir efektyviai. Pažangi ISP technologija užtikrina keturių pikselių kameros jutiklio lankstumą. Na, o kalbant apie mums visiems aktualų dalyką – bateriją, liksite maloniai nustebinti: su mažuoju „iPhone 14 Pro“ gausime iki 23 val. naudojimosi, o su didžiuoju „iPhone 14 Pro Max“ modeliu – neįtikėtinas veikimas net iki 29 val.


MAŽA PASLAPTIS


„iPhone 14“ gali atrodyti lygiai taip pat, kaip „iPhone 13“ – abu korpusai yra vienodi, tačiau yra svarbus jo vidinių elementų atnaujinimas. „Apple“ žymiai palengvino galinės stiklo plokštės taisymą. Dabar ją galima nuimti nepriklausomai nuo motininės plokštės, todėl remontas bus daug pigesnis sudužus galiniam stiklui. (Anksčiau tai buvo neįmanoma ir reikėdavo keisti visą telefoną).

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“