Kokiais paspirtukais važinėsime šiemet?

Kokiais paspirtukais važinėsime šiemet?
Kraunama... 0 view(s)

Kokiais paspirtukais važinėsime šiemet?

 

„Xiaomi“ paspirtukai vis dar išliks rinkos lyderiais

 

 

Ieškantys tobulo kainos ir kokybės santykio bei neturintys kokių nors ypatingų poreiki paprastai renkasi vieną iš „Xiaomi“ paspirtukų, kadangi tai yra viena iš pirmųjų kompanijų, sukūrusių patogius, kokybiškus, bet tuo pačiu ir kiekvienam prieinamą kainą turinčius paspirtukus. Jeigu tai yra pirmasis jūsų elektrinis paspirtukas, nenorite išleisti daug pinigų, planuojate važinėtis tik mieste ir retkarčiais išvykti į neilgas keliones, „Xiaomi“ gaminiai yra tobulas pasirinkimas jums. Nors kompanija jau spėjo pristatyti ir prabangių paspirtukų modelių, šiemet populiariausiu, ko gero, vis dar išliks „Xiaomi 1S“ modelis. Tiesa, galima tikėtis vis daugiau konkurencijos iš lietuvių „Neoline“ kompanijos, turinčios tris „T“ serijos paspirtukus ir sukuriančius rimtą konkurenciją „Xiaomi“ alternatyvoms dėl savo patvarumo, žemos kainos ir techninių charakteristikų.

 

 

„Ninebot Segway E22E“ rinksis norintys patikrintos alternatyvos „Xiaomi“ pasiūlai

 

 

Apie „Segway“ girdėti daugeliui teko dar prieš 10 metų, todėl „Ninebot Segway“ pasitikėjimą žmonėms kelia iki šiol ir dažnai šie gaminiai yra pasirenkami kaip alternatyva „Xiaomi 1S“ modeliui. Pagrindinis skirtumas tarp „Xiaomi“ ir „Ninebot“ yra padangos. „Xiaomi“ naudoja oro pripildytas padangas, tuo tarpu „Ninebot“ gaminių ratukai yra gaminami iš gumos. Tai reiškia, kad su pradūrus „Xiaomi“ paspirtuko padangą, ją teks keisti, tuo tarpu „Ninebot“ ratukai yra žymiai patvaresni. Tiesa, jeigu greitis ir baterijos tarnavimo laikas jums yra svarbesni aspektai, vertėtų rinktis „Xiaomi“. Dažniausiai „E22E“ renkasi tie, kas nori kiek daugiau patvarumo ir kokybės už prieinama kainą, todėl šis prietaisas išliks populiariu ir šiemet tarp tų, kas nori paspirtuką įsigyti ypač ilgam laikui.

 

 

„Ekoride P2“ ir „P4“ ir toliau rinksis tie, kam įprasto elektrinio paspirtuko negana

 

 

„Ekoride“ gaminama „P“ serija niekaip neprimena įprastų elektrinių paspirtukų ir šie gaminiai yra daug panašesni į mopedus, dėl ko tai yra gana populiarus pasirinkimas. Tiesa, yra tam tikrų niuansų, kuriuos reikėtų turėti omenyje. Visų pirma, „Ekoride P“ serija yra pastebimai brangesnė už „Xiaomi“, „Ninebot“ ar daugelio kitų gamintojų paspirtukus. Taip pat tokį daiktą daug sunkiau įsidėti į automobilio bagažinę ir jis yra sukurtas naudojimui savo gyvenamame mieste. Žinoma, „Ekoride“ turi ir begalę privalumų: baterija šiame įrenginyje tarnauja gana ilgai ir gali būti lengvai keičiama, o dideli ratukai kartu su priekiniais ir galiniais amortizatoriais leidžia komfortiškai važinėti net ir mažiau lygiais keliais ar miško takeliais.

 

 

Paspirtukų „Tesla“ vadinami „Unagi“ sudomins ir Lietuvos rinką

 

 

„Unagi“ yra ganėtinai naujas ir labai nedaug kam Lietuvoje girdėtas prekės ženklas, tačiau jų vadovas – patyręs specialistas, ilgą laiką dirbęs su prabangiais produktais ir vadovavęs „Beats by Dre“ prekės ženklui. Būtent todėl „Unagi“ JAV ir kitose rinkose yra gana populiarūs ir dažnai lyginami su „Tesla“ ar „Apple“, tad didžiausi technologijų entuziastai šį gamintoją tikrai žino.


Verta pastebėti, kad jų paspirtukus naudoja tokios pasaulinės žvaigždės kaip Billie Eilish, Zedd, Deadmau5. Taip yra tikrai ne šiaip sau – „Unagi“ paspirtukas išsiskiria savo dizainu: magnio lydinio vairas, jokių laidų ar didžiulės konsolės. Šiems paspirtukams naudojamas anglies pluoštas yra identiškas tam, kuris yra naudojamas „SpaceX“ raketoms, todėl „Unagi“ įrenginiai sveria daug mažiau nei konkurentų. Ypač nedidelis svoris leis nesunkiai šį paspirtuką pakelti ir nusinešti ten, kur reikia. Be to, sulankstyti jį galima vos vienu mygtuko paspaudimu, tad „Unagi“ be jokių problemų tilps ir į beveik bet kurio automobilio bagažinę. Neabejojame, kad „Unagi“ populiarumo šiemet susilauks ir Lietuvoje.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“