Kokį maršrutizatorių išsirinkti? Šis įrenginys gali turėti įtakos jūsų interneto spartai

Kokį maršrutizatorių išsirinkti? Šis įrenginys gali turėti įtakos jūsų interneto spartai
Kraunama... 0 view(s)

Kokį maršrutizatorių išsirinkti? Šis įrenginys gali turėti įtakos jūsų interneto spartai

„Xiaomi Router 4C“ – maršrutizatorius tiems, kas nori ko nors paprasto

 

„Xiaomi Router 4C“ yra labai nebrangus namų naudojimui skirtas maršrutizatorius. Jis siūlo stabilų ryšį, galintį pasiekti iki 300Mbps greitį. Įdomu tai, kad šiame maršrutizatoriuje taip pat yra dirbtinio intelekto asistentas, kuris gali padėti naudotojams optimizuoti tinklo ryšį ir parinkti tinkamus nustatymus. „Topo centro“ ekspertai įvardina, kad būtent paprastumas yra vienas iš pagrindinių šio maršrutizatoriaus privalumų: jį paprasta tiek instaliuoti, tiek vėliau keisti jo nustatymus. Todėl „Xiaomi Router 4C“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo ir nebrangaus maršrutizatoriaus savo namų tinklui ir neturi ypatingų poreikių.

 

 

„TP-LINK Router Archer C50“ – maršrutizatorius norintiems didesnio greičio už žemesnę kainą

 

Tai – dar vienas ekonominės klasės maršrutizatorius, todėl jeigu esate labai reiklus vartotojas, neturėtumėte tikėtis aukščiausios klasės našumo. Tiesa, daugeliui lietuvių tokio maršrutizatoriaus turėtų būti per akis – jis leis jums išvystyti net iki 867Mbps greitį. Be to, labai svarbu ir tai, kad „Archer C50“ leidžia naudotis sparčiu internetu net ir tada, kai atstumas tarp maršrutizatoriaus ir naudotojų yra itin didelis. Tiesa, jeigu norite paprastesnio įrenginio valdymo ar naudotis internetu iš daugiau kaip 10 įrenginių vienu metu, tikriausiai reikėtų investuoti kiek daugiau.

 

 

„TP-LINK Dual-Band Archer AX23“ – WiFi 6, prieinamas kiekvienam

 

Jeigu domitės technologijomis, tikriausiai žinote, kad WiFi 6 standartas leidžia mėgautis didesniais interneto greičiais, naudotis internetu iš daugiau įrenginių vienu metu, taip pat prideda papildomo saugumo. „TP-LINK Dual-Band Archer AX23“ yra vienas iš mažiausiai kainuojančių WiFi 6 maršrutizatorių rinkoje. Teoriškai šio maršrutizatoriaus maksimalus pasiekiamas greitis yra net 1,8Gbps, tačiau „Topo centro“ ekspertai šį įrenginį rekomenduoja tiems, kas yra įsivedęs internetą iki 500Mbps paprasčiausiai dėl to, kad teorinis maksimalus greitis su šiuo maršrutizatoriumi gali būti pasiektas tik esant visiškai tobuloms sąlygoms, ko paprastai nebūna. Nepaisant to, tai yra geras pasirinkimas tiems, kas nori naujausių technologijų palaikymo, tačiau neturi namuose daugybės įrenginių ir jų naudotojų ar nenori kokio nors išskirtinio funkcionalumo.

 

 

„TP-LINK Archer AX73“ – norintiems ir spartos, ir funkcionalumo

 

Jei ieškote našesnio maršrutizatoriaus, nes užsisakėte itin didelės spartos interneto planą arba persikėlėte į didesnius namus, „AX73“ yra puikus variantas. Tiesa, šis įrenginys užtikrins ne tik stabilų ir greitą internetą, bet ir pasiūlys tam tikrą funkcionalumą, kurių neturi kiti panašūs įrenginiai: WPA3 šifravimas, itin paprastai valdoma ir konfigūruojama programinė įranga, galimybė pakabinti šį maršrutizatorių ant sienos ir kt. Tad nors „TP-LINK Archer AX73“ teoriškai yra laikomas vidutinės klasės maršrutizatoriumi, jis turėtų patenkinti net ir išrankesnių naudotojų, norinčių prijungti daugiau įrenginių ar turėti daugiau nustatymų, poreikius.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“