Kokį išmanųjį telefoną pirkti vaikui?

Kokį išmanųjį telefoną pirkti vaikui?
Kraunama... 0 view(s)

Kokį išmanųjį telefoną pirkti vaikui?

Vaikams iki 9 metų – „Poco C40

 

Daugelis vaikų šiais laikais savo pirmąjį išmanųjį telefoną gauna jau pirmoje klasėje. Gera žinia ta, kad skirtingai nei prieš keletą metų, vaiko iki maždaug 9 metų poreikius galima už vos maždaug 150 eurų. Bene geriausias telefonas šioje kainų kategorijoje yra „POCO C40“. Vienintelis jo trūkumas šiuo atveju yra didžiulis ekranas, nors iš kitos pusės, jūsų vaikai tikriausiai neturi problemų naudotis jūsų išmaniuoju telefonu, tai nėra priežasties manyti, kad su problemomis bus susidurta ir naudojantis „Poco C40“. Šio įrenginio turėtų užtekti ir paprasčiausiems žaidimams, ir naršymui internete, ir netgi nuotraukų dienos metu darymui. Be to, tai yra bene stilingiausias telefonas šioje kainų kategorijoje ir jį galite pasirinkti net ir ryškios geltonos spalvos!

 

 

10-13 metų vaikams – „Xiaomi Redmi Note 11

 

Jūsų vyresni vaikai jau gali norėti ir kiek galingesnio, funkcionalesnio telefono. „Xiaomi Redmi Note 11“ puikiai tiktų net ir daug išrankesniems, vyresniems naudotojams, bet būtent vaikams šis telefonas puikiai tinka dėl to, kad savo kainų kategorijoje tai yra bene galingiausias telefonas, todėl jis gali puikiai susitvarkyti net ir su sudėtingesniais žaidimais. „Redmi Note 11“ turi ir daugybę kitų, smulkesnių privalumų: ypač ilgai tarnaujanti baterija, lenkianti daugelį rinkoje esančių telefonų, nudžiugins kiekvieną, o 6,43 colių AMOLED ekranas su 90Hz atnaujinimo dažniu nedaug atsilieka net ir nuo 5 kartus brangesnių flagmanų ekranų.

 

 

14-17 metų vaikams, norintiems „Android“ – „Poco X4 Pro

 

„Poco X4 Pro“ apskritai yra vienas geriausių išmaniųjų telefonų iki 300 eurų kategorijoje. Paprastai 14-17 metų vaikai būna jau daug išrankesni, bet tuo pačiu ir imlesni technologijoms, tad „Poco X4 Pro“ tiks puikiai. Jis turi galingą „Snapdragon 695 5G“ procesorių, o 6,67 colių AMOLED ekranas su 120Hz atnaujinimo dažniu yra beveik identiškas ekranui, naudojamam daug brangesniame „OnePlus 10 Pro“ telefone. „Topo centro“ specialistų teigimu, „Poco X4 Pro“ turi ir labai neblogą kamerą, kuri jau gali užfiksuoti puikius kadrus ne tik dienos metu, bet ir naktį. Galiausiai, „MIUI“ vartotojo aplinka, kuri nėra pati paprasčiausia, turi didelį privalumą, itin svarbų vaikams – personalizavimo galimybes. Jeigu jūsų vaikas mėgsta būti išskirtiniu ir nori savo telefone pakeisti daugiau nei ikonas ar foninę ekrano nuotrauką, tai yra puikus variantas.

 

 

14-17 metų vaikams, norintiems „iOS“ – „iPhone SE (2020)“

 

Jeigu jūsų vaikas nori „iPhone“, tai, ko gero, geriausias pasirinkimas yra apie 500 eurų kainuojantis „iPhone SE (2020)“, kuris turi tokį patį procesorių, kaip ir „iPhone 11“. Tiesa, tai reiškia, kad galite nusipirkti  ir beveik tiek pat kainuojantį „iPhone 11“, tačiau pastarasis, nors ir atrodo moderniau, yra metais senesnis, tad neaišku, kuris įrenginys bus atnaujinamas ilgiau. Be abejo, jeigu turite didesnį biudžetą, visada galite investuoti ir į kompaktiškąjį „iPhone 12 mini“, tačiau „Topo centras“ vaikams vis dar labiausiai rekomenduoja būtent „iPhone SE“.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“