Kokį išmanųjį laikrodį rinktis 2023 metais: gidas pagal jūsų poreikius

Kokį išmanųjį laikrodį rinktis 2023 metais: gidas pagal jūsų poreikius
Kraunama... 0 view(s)

Kokį išmanųjį laikrodį rinktis 2023 metais: gidas pagal jūsų poreikius

Stilingi ir visapusiškai pažangūs išmanieji laikrodžiai darbui ir laisvalaikiui


Laikrodis vis dar yra laikomas vienu iš pagrindinių aksesuarų ir itin svarbia stiliaus detale. Tad jeigu neturite labai konkrečių poreikių, tačiau manote, kad laikrodis, visų pirma, turi atrodyti puikiai, „Topo centro“ ekspertai jums turi kelis variantus.


Naudojate „iPhone“ telefoną? Neabejotinai geriausias variantas jums yra „Apple Watch 8“. Tai – ikoniškas išmanusis laikrodis, lengvai atpažįstamas ir vertinamas visame pasaulyje. Tačiau tuo pačiu, tai yra vienas iš universaliausių tokio tipo įrenginių rinkoje. Šis laikrodis ne tik leis jums patogiau peržiūrėti gaunamus pranešimus, bet ir padės atlikti elektroninę kardiogramą (EKG), matuoti deguonies kiekį kraujyje, sekti savo miego kokybę ir aktyviai sportuoti. Jeigu nenorite specialaus laikrodžio, sukurto sportui, tačiau tai yra svarbi jūsų gyvenimo dalis, „Apple Watch 8“ yra vienas iš labiausiai tinkamų variantų jums dėl savo tikslaus GPS imtuvo, daugybės aplikacijų palaikymo iš „Nike“ bei kitų, taip pat dėl savo itin tikslių jutiklių.


Norėtumėte į išmanųjį laikrodį investuoti kiek mažiau? Tokiu atveju puiki alternatyva yra „Apple Watch SE“ – šis įrenginys turi kiek mažiau funkcionalumo, tačiau yra toks pat stilingas, patikimas ir itin universalus tiek tiems, kas mėgsta sportą, tiek tiems, kas prioritetą skiria savo produktyvumui.


Na, o „Galaxy Watch5“ yra puiki alternatyva tiems, kas naudojasi „Android“ operacine sistema arba paprasčiausiai tekia prioritetą tiems išmaniesiems laikrodžiams, kurie turi labiau tradicinę laikrodžio formą. Šis įrenginys naudoja naujausios kartos „Wear OS“ operacinę sistemą ir palaiko itin daug funkcijų: jis turi ir GPS imtuvą, ir specialų „Samsung BioActive“ jutiklį, leidžiantį atlikti EKG, matuoti širdies ritmą ir stebėti savo fizinę veiklą, ir daugybę sportinių programų. Verta pastebėti ir tai, kad „Galaxy Watch5“ ekrano stikliukas yra pagamintas iš safyro, medžiagos, kuri naudojama prabangiausių laikrodžių stikliukams ir kuri yra itin atspari tiek dūžiams, tiek įbrėžimams. Tad galite net neabejoti, kad ir po ilgo laiko jūsų „Galaxy Watch5“ atrodys taip pat puikiai, kaip pirmą dieną!

 

 

Sportui pritaikyti laikrodžiai – tiems, kam tai yra itin svarbi gyvenimo dalis


Nors sportui puikiai galima naudoti ir „Apple Watch“ ar „Samsung Galaxy Watch“ laikrodžius, tačiau rinkoje yra ir būtent aktyvioms veikloms pritaikytų įrenginių. Tad jeigu dievinate žygius, keliones, itin daug bėgiojate ar leidžiate daug laiko sporto klube, „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja jums pasvarstyti apie vieną iš šių variantų.


Mėgstate žygius, ilgus pasivaikščiojimus ir keliones? „Garmin Fenix“ serijos laikrodžiai, pavyzdžiui, „Fenix 6S Pro“, yra puikus variantas jums. Šie laikrodžiai yra atsparūs ekstremalioms temperatūroms, smūgiams ir vandeniui, o baterijos užteks net ir kelioms savaitėms. Sportuodami su vienu iš „Fenix“ laikrodžių, galėsite naudotis išskirtinai tiksliais GPS ar multi-GNSS lokacijos nustatymo davikliais, sekti savo kūno energijos lygį, širdies ritmą, streso lygį, deguonies kiekį kraujyje, kvėpavimo dažnumą.


O ar mėgstate slidinėjimą? „Fenix 6S Pro“ turi slidinėjimo žemėlapius net 2000 skirtingų slidinėjimo kurortų visame pasaulyje! Be to, „Garmin“ programinė įranga leidžia patogiai sukurti individualią sporto programą ir, žinoma, naudotis įprastomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis: valdyti muziką ar stebėti savo pranešimus. Tad jeigu kelionės, ilgi žygiai, slidinėjimas ar kitos ekstremalios veiklos yra jums gan įprastos, tai yra puikus variantas.


Galbūt dažniau užsiimate bėgimu? Tam neabejotinai geriausiai tinka „Garmin Forerunner“ serijos laikrodžiai, iš kurių „Topo centro“ ekspertai labiausiai vertina „Forerunner 255s“. Šis įrenginys automatiškai sukuria jūsų miego, širdies dažnio kintamumo ir treniruočių apžvalgas su ryto ataskaitomis, jame integruota speciali triatlono funkcija, o norintys įnešti įvairovės į savo bėgimo rutiną galės naudotis treniruočių pasiūlymų galimybe ar trasos planavimo funkcija. Bėgikai neabejotinai įvertins svarbių bėgimo rodiklių stebėseną: galėsite matyti savo žingsnių dažnį, ilgį, kontakto su žeme trukmę, pusiausvyrą ir kitus duomenis.


Svarbu ir tai, kad šio įrenginio baterija veikia net iki 12 dienų, todėl jums nereikės nuolat nerimauti dėl to, ar jūsų treniruotės pasiekimai bus išsaugoti. Tad nors „Forerunner“ laikrodžiai puikiai tinka ir kitoms sporto šakoms ar net įprasto išmaniojo laikrodžio funkcionalumui naudoti, bėgikams šis įrenginys – tiesiog tobulas.


Na, o jeigu daugiausiai sportuojate sporto klube ar grupinėse treniruotėse, jums geriausias variantas – „Garmin Venu 2 Plus“. Tai yra prietaisas, leidžiantis perprasti savo kūną parengiant jį fiziškai: su šiuo įrenginiu galėsite stebėti savo kūno energiją, streso ir hidratacijos lygius, kvėpavimą, miego kokybę, fizinį pasirengimą, o sportuodami galėsite matyti jėgos rekordų suvestinę bei grafikus, rodančius kokios raumenų grupės dirbo.

 

 

„Gudrutis“ – geriausias išmanusis laikrodis vaikams


„Gudrutis“ yra neabejotinai labiausiai rekomenduojamas išmanusis laikrodis vaikams. Tai yra tiesiog fantastiškas įrenginys, kuris puikiai veikia ne tik kaip standartinis išmanusis laikrodis, bet ir leidžia visiškai pakeisti telefoną. Tad jeigu norite savo vaikui suteikti daugiau galimybių būti savarankiškam, tačiau manote, kad dar per anksti pirkti telefoną, „Gudrutis“ – puikus pasirinkimas.


Šio gamintojo laikrodžiai leidžia tėvams matyti savo vaiko tikslią buvimo vietą ir netgi nustatyti ribas, kuriose jūsų vaikas turėtų būti. Vos vaikui atsidūrus už tų ribų, gausite pranešimą į savo telefoną. Be abejo, „Gudrutis“ taip pat leidžia labai lengvai vaikui susisiekti su tėvais. Kitaip tariant – tai puikus prietaisas vaiko saugumo užtikrinimui.


Visgi tuo pačiu šie įrenginiai siūlo ir įprastą išmaniųjų laikrodžių funkcionalumą: žingsniamatis leis stebėti nueitus atstumus, termometras matuos kūno temperatūrą, o širdies pulso matuoklis padės stebėti fizinį aktyvumą ir miego kokybę. Svarbu ir tai, kad šiuose laikrodžiuose yra ir lietuvių kalba, o valdymas yra itin paprastas, tad jį nesunkiai perpras kiekvienas! Tad jeigu turite vaikų ir norite užtikrinti jų saugumą, fizinį aktyvumą ir pasiekiamumą, „Gudrutis“ yra puikus variantas su viskuo, ko gali prireikti vaikams ir jų tėvams.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“