Keičiasi UAB „Topo grupė” generalinis direktorius

Keičiasi UAB „Topo grupė” generalinis direktorius
Kraunama... 0 view(s)

Keičiasi UAB „Topo grupė” generalinis direktorius

„Akcininko bei valdybos narių vardu noriu nuoširdžiai padėkoti generalinio direktoriaus pareigas ėjusiam Remigijui Štarui. Jis įmonėje išdirbo beveik dešimtmetį ir jo vadovavimo laikotarpiu „Topo centras“ buvo ir liko didžiausiu namų elektronikos prekybos tinklu Lietuvoje. Remigijaus  mažmeninės prekybos ir elektroninės komercijos gilus išmanymas leido organizacijai  ne tik nuosekliai ir kasmet auginti įmonės rezultatus, bet ir išlaikyti lyderio pozicijas per kritines pandemijos bei energetikos išteklių sukeltas pasaulines krizes. Organizacijos progresas, krizių suvaldymas bei pasiekti veiklos rezultatai puikiai atspindi Remigijaus kaip vadovo kompetencijas“, – sako „Topo grupės” valdybos pirmininkas Rytis Ambrazevičius.

 

„Didžiuojuosi rezultatais, kuriuos pasiekėme drauge su „Topo centro“ komanda. Per 10 metų mums pavyko sukurti duomenimis grįstą ir išskirtinai į klientus orientuotą organizaciją, kurios NPS rodiklis kelerius paskutinius metus nuosekliai viršija pasaulinį NPS lygį. Aukštas klientų pasitikėjimas ir įdiegtos pažangios technologinės sistemos, ištobulinta daugiakanalė prekyba leido generuojamas pajamas per dešimtmetį išauginti trigubai. Per šį laikotarpį ne tik sėkmingai veikėme Lietuvoje, bet ir integravomės į didžiausią prekybinį aljansą EMEA regione „Euronics group“. Organizaciją palieku pilnai pasiruošusią tolimesniam tvariam augimui“, - sako Remigijus Štaras, kuris savo karjerą tęs už organizacijos ribų.

 

Štarą nuo balandžio mėn. 08 d. keičiantis Donatas Zalobaitis, turi sukaupęs ilgametės patirties mažmeninės ir elektroninės prekybos srityje Lietuvos ir užsienio šalių rinkose. D. Zalobaitis anksčiau užėmė vadovaujančias pareigas UAB „Kesko Senukai Lietuva“, vadovavo AS „Kesko Senukai Estija“ parduotuvių tinklui Estijoje „K-rauta“, „Pigu Hobby Hall Group” ėjo grupės įmonių Suomijoje bei Estijoje vadovo ir valdybos nario pareigas.

 

„Džiaugiuosi suteikta galimybe prisijungti prie „Topo centro“ komandos. „Topo centrą“ vertinu kaip vieną didžiausių ir progresyviausių specializuotų mažmenininkų Lietuvos rinkoje, tad visą savo dėmesį ir patirtį sutelksiu tolimesniam verslo auginimui bei plėtrai, naujų strateginių krypčių vystymui ir ilgalaikių tikslų siekimui. Drauge su komanda sieksime būti pirmo pasirinkimo namų elektronikos prekybininku Lietuvoje užtikrinant puikią kliento patirtį“, - sako naujasis įmonės  vadovas.

 

„Topo grupės” valdybos pirmininkas R. Ambrazevičius  taip pat sveikina Donatą Zalobaitį prisijungus prie organizacijos. „Pokyčiai aukščiausio lygio vadovų komandoje atliepia įmonės siekį įgyvendinti naujas strategines kryptis. Donatui yra keliami ambicingi ilgalaikiai tikslai dar geriau atitikti besikeičiančias rinkos sąlygas ir klientų poreikius. Tikiu, kad kartu su profesionalia ir patyrusia „Topo centro“ vadovų komanda jam pavyks juos realizuoti“.

 

„Topo centras“ yra didžiausias namų elektronikos prekybos tinklas Lietuvoje, valdantis 34 parduotuves, 23 šalies miestuose.  Nuo 2010-ųjų metu įmonė yra „Euronics“ grupės  – didžiausio prekybinio aljanso EMEA regione narys ir atstovas Lietuvoje. 

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“