Kavos aparatai skirtingose kainų kategorijose: ką rinktis?

Kavos aparatai skirtingose kainų kategorijose: ką rinktis?
Kraunama... 0 view(s)

Kavos aparatai skirtingose kainų kategorijose: ką rinktis?

Ieškantiems nebrangaus ir paprasto varianto – „De'Longhi EDG426.GY“


Tai yra vienas mažiausių kavos aparatų rinkoje, tačiau nepaisant to, jis leidžia pagaminti ypač skanią kavą vos keliais prisilietimais. Šis įrenginys naudoja specialias kavos kapsules, dėl ko aparato naudojimas ir valymas yra itin patogus. „De'Longhi EDG426.GY“ taip pat išsiskiria tuo, kad jis yra valdomas liečiamu ekranu. Pasirinkite nustatymą su specialiu nustatymo žiedu, paspauskite „pradėti“ mygtuką ir viskas – to yra gana. Šis įrenginys turi ne tik itin akį traukiantį dizainą ar gausybę nustatymų, bet ir leidžia pasimėgauti skirtingomis opcijomis: galėsite naudoti skirtingų skonių kapsules ar rinktis skirtingas temperatūras, kavos intensyvumą. „EDG426.GY“ įrodo, kad už kokybę ne visada reikia mokėti daug.

 

 

„Nespresso Gran Lattissima“ tiems, kas nori ir paprastumo, ir aukščiausios kokybės


Jeigu norite aukštesnės klasės kapsulinio aparato, „Gran Lattissima“ yra puikus variantas jums. Šis įrenginys yra tarsi tarpinis variantas tarp itin paprastai naudojamų kapsulinių aparatų ir gurmanams sukurtų aukščiausios klasės pupeles naudojančių aparatų. „Nespresso Gran Lattissima“ gali nustebinti ne tik savo solidžiu dizainu, bet ir išskirtine kokybe: aparatas įkaista vos per 25 sekundes, o ypač galinga 19 barų pompa užtikrina aukštą spaudimą, kas leidžia kavą pagaminti itin greitai. Verta pastebėti, kad kaip ir kiti „Nespresso“ kapsuliniai kavos aparatai, „Gran Lattissima“ leidžia rinktis iš daugybės įvairiausių kapsulių. Tai aparato naudotojams suteikia galimybę išbandyti įvairiausių skonių ir aromatų kavos gėrimus be didelių investicijų. Tad jeigu laikote save kavos gurmanu, tačiau norite kaip įmanoma paprastesnio kavos gaminimo proceso, „Gran Lattissima“ yra puikus variantas jums.

 

 

„De'Longhi Dinamica Plus“ – žmonėms, kuriems kava jau tapo kasdieniu ritualu ir hobiu


Ieškantiems kiek brangesnio kavos aparato, naudojančio kavos pupeles, „Dinamica Plus“ gali būti vienas iš vidutinės kainų kategorijos pasirinkimų. Tai jau yra vienas iš brangesnių aparatų, tačiau jo kaina vis dar nesiekia 1000 eurų, todėl tai daugeliui vis dar yra įperkamas variantas. Be abejo, tokį kavos aparatą verta pirkti tik tiems, kam kava nėra eilinis gėrimas ir tik tiems, kas nori pajausti kiekvieną savo perkamų pupelių skonio natą. Kadangi „Dinamica Plus“ turi išskirtinį kavos malimo malūnėlį bei automatinę „LatteCrema“ sistemą, šis aparatas patenkins net ir didžiausių gurmanų poreikius. Be to, šio įrenginio naudotojai galės pasigaminti net 12 gėrimų ir valdyti šį aparatą tiek liečiamu ekranu, tiek „Coffee Link“ aplikacija. Tad nors „Dinamica Plus“ yra kiek brangesnis aparatas ir dalis jo funkcijų nėra būtinos kiekvienam naudotojui, tai suteikia tam tikrą komfortą ir didesnė investicija į aukštesnės klasės kavos aparatą leidžia sutaupyti laiko ir mėgautis tobula kava.

 

 

„Jura Z10“ – norintiems tik aukščiausios klasės


Kavos aparatai vienu aspektu nesiskiria nuo kitų įrenginių – ir jie kartais genda. Visgi aukščiausios klasės kavos aparatus prižiūrėti ir valyti yra lengviau, todėl jie ir tarnauja pastebimai ilgiau. Pavyzdžiui, „Jura“ aparatams tinkamas atsargines detales ar valymo priemones galima rasti vos per kelias minutes, tad nors šio gamintojo aparatai ir kainuoja pastebimai daugiau, tai yra gera investicija perkantiems aparatą ilgam laikui. Vienas iš labiausiai vertinamų aparatų rinkoje yra „Jura Z10“, kuris išsiskiria ne tik savo surinkimo ar detalių kokybe, bet ir galimybe pagaminti net 32 gėrimus, automatiniu malimo rūpumo pritaikymu ir ypatingu suspaudimo mechanizmu, leidžiančiu vandeniui per kavą skverbtis tolygiai. Tad jeigu ieškote aukščiausios klasės kavos aparato ir norite, kad jis tarnautų ypač ilgą laiką, „Jura Z10“ yra sukurtas jums!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“