Kalėdinių filmų TOP: 12 filmų jaukiems žiemos vakarams

Kalėdinių filmų TOP: 12 filmų jaukiems žiemos vakarams
Kraunama... 0 view(s)

Kalėdinių filmų TOP: 12 filmų jaukiems žiemos vakarams

1. „Love Hard“ (2021), 6,3 reitingas

 

Viena mergina iš Los Andželo, kuriai niekaip nesiseka meilėje, naudodama vieną iš pasimatymų programėlių, įsimyli Rytų pakrantės vaikiną ir nusprendžia padaryti jam staigmeną švenčių proga. Tiesa, tada ji sužino, kad buvo apgauta. Šis filmas pasakoja apie jos išbandymus meilės pasaulyje. Kaip visada, Nina Dobrev ir Jimmy O. Yang savo vaidmenis atlieka tiesiog fantastiškai ir ši lengva romantinė komedija sužavės daugelį.

 

 

2. „8-Bit Christmas“ (2021), 6,7 reitingas.

 

10-metis devintajame dešimtmetyje Čikagoje siekia gauti kiekvieno to meto berniuko svajonių dovaną: naujausią ir geriausią žaidimų konsolę.

 

 

3. „A Boy Called Christmas“ (2021), 6,7 reitingas.

 

Šiame filme eilinis berniukas (su ištikimais draugais, pele ir šiaurės elniu) leidžiasi į nepaprastą nuotykį, kad surastų savo tėvą, kuris siekia atrasti legendinį Elfhelmo kaimą.

 

 

4. „Jingle Jangle: A Christmas Journey“ (2020), 6,4 reitingas

 

Įsivaizduojamas pasaulis atgyja šventinėje pasakoje apie ekscentrišką žaislų gamintoją, nuotykių trokštančią jo anūkę ir stebuklingą išradimą, galintį amžiams pakeisti jų gyvenimus.



 

 

5. „Last Christmas“ (2019), 6,5 reitingas.

 

Keitė yra jauna moteris, kuri priėmė kelis blogus sprendimus. Dirbti elfu ištisus metus veikiančioje kalėdinėje parduotuvėje merginai, kuri svajoja būti dainininke, nėra pati geriausia idėja. Tačiau ten bedirbdama ji sutinka Tomą. Jos gyvenimas pakrypsta nauja linkme. Visgi Keitei tai atrodo kiek per gerai, kad būtų tiesa.



 

 

6. „Klaus“ (2019), 8,1 reitingas.

 

Paprasčiausias gerumas visada paskatina ir kitus elgtis geriau, net ir šaltoje, tolimoje vietoje. Kai naujasis Smerensburgo paštininkas Jesperas susidraugauja su žaislų gamintoju Klausu, jų dovanos ištirpdo seną nesantaiką. Tai yra tiesiog nuostabus animacinis filmukas tiek vaikams, tiek suaugusiems.



 

 

7. „The Christmas Chronicles“ (2018), 7,0 reitingas

 

Istorija apie seserį ir brolį, kurių Kalėdų išvakarėse planas užfiksuoti Kalėdų Senelį virsta netikėta kelione, apie kurią dauguma vaikų galėtų tik pasvajoti.

 

 

8. „The Man Who Invented Christmas“ (2017), 7,0 reitingas

 

Šiame filme parodoma kelionė, atvedusi prie Charleso Dickenso kūrinio „Kalėdų giesmė“, nesenstančią pasaką, kuri tiesiog tobulai atspindi Kalėdinę nuotaiką.

 

 

9. „Arthur Christmas“ (2011), 7,1 reitingas

 

Nerangus Kalėdų Senelio sūnus Arturas išsiruošia į misiją su Seneliu per mažiau nei dvi valandas įteikti mažai mergaitei dovaną, kurią jie buvo pametę.

 

 

10. „Four Christmases“ (2008), 5,7 reitingas

 

Pora per Kalėdas stengiasi aplankyti visus keturis išsiskyrusius tėvus. Savaime suprantama, be sunkumų ir nuotykių apsieita nebuvo.

 

 

11. „The Polar Express“ (2004), 6,6 reitingas

 

Kūčių vakarą jaunas berniukas leidžiasi į magišką nuotykį į Šiaurės ašigalį Poliariniu ekspresu, mokydamasis apie draugystę, drąsą ir Kalėdų dvasią.

 

 

12. „Elf“ (2003), 7,0 reitingas

 

Šioje komedijoje Willas Ferrellas yra vienas iš Kalėdų Senelio elfų, kuris sužino, kad iš tiesų yra žmogus. Jis keliauja iš Šiaurės ašigalio į Niujorką susitikti su savo biologiniu tėvu ir kuriam būtent tuo metu kaip tik trūko Kalėdų dvasios.

 

 

 

Tobulai patirčiai žiūrint filmus reikalinga ir kokybiška įranga

 

Be abejo, jeigu norite tikrai mėgautis šiais filmais, jums pravers ir kokybiška įranga. „Topo Centro“ specialistai ypač rekomenduoja pagalvoti apie „Samsung The Frame“ televizorių. Jis ne tik išsiskiria rafinuotu dizainu, bet ir puikiai tinka visų tipų medijoms, kadangi „QE65LS03AA“ naudojama QLED technologija užtikrina puikų spalvų atkūrimą ir ryškumą. Na, o senesnių filmų mylėtojams bus naudinga žinoti tai, kad naudojant dirbtinio intelekto procesorių, šis TV žemesnės nei 4K raiškos turinį automatiškai paverčia į 4K. Tai yra vienas geriausių televizorių savo klasėje, kuris ne tik atrodo puikiai, bet ir pasižymi fantastiška kokybe. Jeigu dvejojate kokio televizoriaus jums reikia, pasinaudokite interaktyviu vedliu, kuris atsakys į klausimą „kaip išsirinkti televizorių“ bei „kokį televizorių pirkti“ būtent jums vos per 1 min.

 

Norintiems dar didesnio vaizdo, „Topo centro“ ekspertai siūlo įsigyti projektorių, pavyzdžiui, „Šilelis P-4“. Projektorius leis jums mėgautis įstrižaine net iki 4 metrų, todėl norintiems ypač didelio ekrano – tai yra puikus, bet kompaktiškas ir nebrangus sprendimas.

 

Garsas filmų mylėtojams turėtų būti ne mažiau svarbus nei vaizdas. Tad garso sistema „Samsung Soundbar HW-S60A“ gali būti puikiu pasirinkimu. Mėgaukitės visais subtiliausiais garsais, nesvarbu, ar klausytumėtės muzikos ar žiūrėtumėte filmus, kadangi šioje garso sistemoje esantys du garsiakalbiai ir „Samsung Acoustic Beam“ technologija leidžia jums patirti kambarį užpildantį garsą. Tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems nebrangios, tačiau kokybiškos garso sistemos.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“