Kalėdiniai filmai 2023 – TOP 10 Kalėdinei dvasiai pajausti

Kalėdiniai filmai 2023 – TOP 10 Kalėdinei dvasiai pajausti
Kraunama... 0 view(s)

Kalėdiniai filmai 2023 – TOP 10 Kalėdinei dvasiai pajausti

„The holdovers“ (2023) 8.0 reitingas pagal IMDB


Niekas nemėgsta mokytojo Polo Hunamo - nei mokiniai, nei kolegos dėstytojai, nei direktorius, kuriems jo pasipūtimas ir griežtumas kelia susierzinimą. Neturėdamas šeimos ir neturėdamas kur eiti per 1970 m. Kalėdų atostogas, Polas lieka mokykloje ir prižiūri mokinius, negalinčius grįžti namo. Po kelių dienų mokykloje lieka tik vienas likęs mokinys - problemų keliantis penkiolikmetis Angusas, geras mokinys, dėl kurio blogo elgesio visada gresia pašalinimas iš mokyklos. Prie Polo ir Anguso prisijungia vyriausioji virėja Marija - afroamerikietė moteris, kuri rūpinasi privilegijuotųjų sūnumis ir kurios pačios sūnus neseniai žuvo Vietname. Šie trys labai skirtingi nuskriausti žmonės sudaro neįtikėtiną kalėdinę šeimą, kuri dalijasi komiškais nuotykiais per dvi labai snieguotas savaites. Tikroji kelionė - tai, kaip jie padeda vienas kitam suprasti, kad nėra priklausomi nuo savo praeities - jie gali patys pasirinkti savo ateitį.

 

„Wonka“ (2023) 7.4 reitingas pagal IMDB


Visi atsimename istoriją apie neturtingą berniuką Čarlį, kuris radęs auksinį bilietą laimėjo apsilankymą stebuklingame šokolado fabrike, kurio savininkas yra Vilis Vonka. Šokoladą begalo mėgstantis Berniukas Vilis atvyksta į Londoną. Jo didžiausia svajonė – atidaryti nuosavą šokolado parduotuvėlę, tačiau tam pasipriešina garsūs Londono šokolado pardavėjai, nenorintys, kad kažkoks nepažįstamasis imtų trukdyti jų verslui ir pasiglemžtų klientus. Gavęs žinių savo kelionų metu ir naujų keistų pažinčių su Umpa-Lumpa žmogeliukais, Vilis leidžiasi į daug skirtingų patirčių nuotykį. Ar pavyks užsispyrusiam berniukui pasiekti savo tikslo?

 

 

„Family Switch“ (2023) 5.6 reitingas pagal IMDB


Likus kelioms dienoms iki Kalėdų, kai dėl reto kosminio įvykio tėvai apsikeičia kūnais su savo paaugliais vaikais, šeimoje kyla chaosas. Ar jie gali susivienyti, kad gautų paaukštinimą, atliktų interviu koledže, gautų įrašo sutartį ir išlaikytų futbolo atranką?

 

„A Biltmore Christmas“ (2023) 8.0 reitingas pagal IMDB


Lucy Hardgrove - scenaristė, kuriai tenka didžiausias jos gyvenimo darbas, kai ji pasamdoma parašyti mėgstamo atostogų filmo „Linksmoji žmona" perdirbinio scenarijų. Pirmą kartą šis filmas buvo nufilmuotas 1947 m. gražiuose istoriniuose Biltmoro rūmuose ir jau seniai laikomas kalėdine klasika. Kai studijos vadovo netenkina Lucy parašyta pabaiga, nes ji nukrypsta nuo originalo jausmingos pabaigos, jis išsiunčia Lucy į Biltmoro dvarą ieškoti informacijos ir įkvėpimo. Ten ji netyčia atranda galimybę keliauti į 1947 m. „Linksmosios žmonos" filmavimo aikštelę smėlio laikrodžio pagalba. Atsikračiusi pirminio šoko dėl tokio įvykių posūkio, Liusė priima tai kaip galimybę atskleisti tiesą apie originalią filmo pabaigą. Būdama filmavimo aikštelėje ji ir Džekas Hustonas, vienas iš filmo žvaigždžių, leidžia laiką kartu ir suartėja. Tačiau netikėtas jos pasirodymas išprovokuoja įvykių grandinę, dėl kurios kyla pavojus gamybai. Prieš grįždama į dabartį, Liusė turi viską ištaisyti arba grasina visiems laikams pakeisti ateitį.

 

„Holiday Road“ (2023) 7.2 reitingas pagal IMDB


Devyni nepažįstami žmonės, įstrigę oro uoste per šventes, susivienija kalėdinei kelionei į Denverį. Netikėti nuotykiai lemia netikėtus ryšius ir nuoširdžius pokalbius.

 

„The Perfect Christmas“ (2023) 7.3 reitingas pagal IMDB


Kalėdų išvakarėse tobula šeima patiria daugybę skandalingų nuotykių, išdaigų ir nusikalstamos veiklos, kurie gali pakenkti jų galimybei sulaukti tobulų Kalėdų.

„A Savage Christmas“ (2023) 7.1 reitingas pagal IMDB


Po daugelį metų trukusios atskirties translytė moteris Davina Savage Kalėdoms grįžta namo. Tikėdamasi, kad didžiausias dėmesys bus skiriamas jos transformacijai, ji susiduria su šeimos paslaptimis ir melais, kurie kelia grėsmę ne tik jų gyvenimams, bet ir dar vieniems kalėdiniams pietums.

 

„Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever“ (2023) 5.8 reitingas pagal IMDB


Šiame nuostabiame filme žiemos šventės Gregui Hefliui sukelia ypatingą stresą. Atsitiktinai sugadinęs sniego valytuvą, kai kartu su geriausiu draugu Rovliu Džefersonu lipdė sniego senį, Gregas nerimauja, kad negaus naujos vaizdo žaidimų konsolės, kurios taip trokšta Kalėdoms. Dar blogiau, kai jis su šeima, įskaitant irzlų vyresnįjį brolį Rodriką ir erzinantį jaunesnįjį brolį Manį, lieka sniego spąstuose. Filme pasakojama apie jų nuotykius ir iššūkius, kai jie bando gauti naują konsolę Kalėdoms. Pasiruoškite pačioms prasčiausioms Kalėdoms!

 

 

„Merry Good Enough“ (2023) 9.3 reitingas pagal IMDB


Lucy Raulie visada turėjo sudėtingus santykius su savo disfunkcine šeima, bet kai Kalėdų išvakarėse dingsta jos motina, Lucy turės vėl suburti šeimą, nesvarbu, ar ji tai žino, ar ne. Kartu su vyresniuoju broliu Timu ir jaunesniąja seserimi Cintija, Raulie vaikai gali gauti daugiau, nei visi tikėjosi, kai jų ekscentriškasis tėvas Džordžas pasirodo „padėti" ieškoti. Nors siužetas neabejotinai rodytų įprastą šventinę komediją, šiame judesyje yra tamsios gyslelės, kuri išskiria jį iš kitų sezoninių pretendentų.

 

 „Holiday Boyfriend“ (2023) 8.2 reitingas pagal IMDB


Iš mažo miestelio kilusi Mandi susipažįsta su turtingu miesto advokatu Bleiku. ar Mandy šeima ir Blake'o snobiški draugai sugyvens? Mandi desperatiškai trokšta ištekėti, kol jos šeima neprarado vilties. Taigi, sutikusi gražuolį advokatą, ji pasimeta iki ausų. Padėkos savaitę jis netikėtai išvyksta į komandiruotę. Mandy apima panika. Ji įtikina geriausią draugę apsimesti juo per šventes.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“