Kaip užtikrinti namų švarą 2023 metais?

Kaip užtikrinti namų švarą 2023 metais?
Kraunama... 0 view(s)

Kaip užtikrinti namų švarą 2023 metais?

Dulkių siurblys-robotas – vienas iš daugiausiai laiko sutaupančių įrenginių

 

Dulkių siurbliai-robotai pastaruoju metu kainuoja vis mažiau, be to, naujausi aukščiausios klasės įrenginiai netgi sugeba patys ištuštinti savo talpyklas. Kitaip tariant, šie prietaisai tampa vis savarankiškesni. Be abejo, siurblių-robotų rinkoje yra ypač daug, tačiau „Topo centro“ ekspertai dėmesį labiausiai atkreipia į puikų kainos ir kokybės santykį turintį „Xiaomi Roborock S7“ bei „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ su išmania išsivalymo stotele – pastarasis gali ne tik siurbti, bet ir valyti paviršius drėgnu būdu, o 18 skirtingų jutiklių užtikrina maksimalų įrenginio efektyvumą.

 

Tiesa, verta pastebėti, kad siurbliai-robotai vis dar turi vieną rimtą trūkumą turintiems būstus su laiptais ir keliais aukštais – deja, bet tokiu atveju gali tekti kartais prikišti rankas prie roboto ir perkelti jį į kitą aukštą, o laiptus valyti patiems. Jeigu gyvenate kelių aukštų būste, „Topo centro“ ekspertų teigimu, labiau apsimoka rinktis „reddot“ dizaino apdovanojimą gavusį „ELECTROLUX PQ91-40GG“ belaidį siurblį-šluotą su iki 50 minučių veikti galinčia baterija, specialiomis „DustSpotter“ lemputėmis, padedančiomis atrasti dulkes bei didžiuliu ir nekrentančiu našumu.

 

Drabužių garintuvai naudingi gali būti ne tik drabužiams

 

Garintuvas yra vienas iš geriausių įrenginių norintiems savo rūbus išlyginti kaip niekad paprastai ir patogiai – tokiu prietaisu išlyginti marškinius ar megztinį gali kiekvienas, net ir niekada nelyginęs ar net neturintis lyginimo lentos. Tačiau tai – dar ne viskas. Naudojant garintuvą, galima išvalyti ir medžiaginius baldus, užuolaidas ar kitus rečiau valomus daiktus. Tam ypač gerai tinka „TEFAL DT8270“ garintuvas, kuris pasižymi ypač kompaktišku dydžiu, nedidele kaina ir geba pašalinti net iki 99,9 proc. virusų, bakterijų ir kitų dalelių.

 

Indaplovė turėtų būti kiekvieno namuose

 

Lietuvoje indaplovių populiarumas vis dar yra stebėtinai nedidelis – daugelį gąsdina jų dydis bei, žinoma, sąnaudos. Tačiau tokia indaplovė kaip „BOSCH SPV6ZMX23E“ gali būti ganėtinai kompaktiška ir taupi, todėl dėl to jaudintis pernelyg nereikėtų. Na, o dėl „Silence Pro“ technologijos ji veikia itin tyliai, o „Home Connect“ aplikacija netgi leidžia šį įrenginį valdyti tiesiog išmaniuoju telefonu. Indaplovės nebėra gremėzdiški, brangūs, nepraktiški ir savo darbo gerai neatliekantys prietaisai, tad „Topo centro“ ekspertų manymu, kiekvienas nusipelnė mažiau laiko skirti indų plovimui ir tvarkymuisi virtuvėje.

 

Skalbimo mašina-džiovyklė užtikrins tvarką ne vienu aspektu

 

Du viename tipo skalbimo mašinos-džiovyklės yra tobulas sprendimas tiems, kas nori sutaupyti ir pinigų, ir laiko. Visų pirma, toks sprendimas leidžia greičiau išdžiovinti rūbus be jokių papildomų nepatogumų, o kitas aiškus privalumas yra kaina – toks prietaisas kaip „LG F2DV5S8S2e“ kainuoja žymiai mažiau nei skalbyklė ir džiovyklė atskirai. Be to, taip sunaudojama ir mažiau elektros energijos – šio įrenginio energetinis efektyvumas vertinamas B klase, tad galite neabejoti, kad jūsų sąskaitos bus mažesnės nei turint du atskirus įrenginius. Kitas labai svarbus aspektas – rūbai bus išdžiovinami daug greičiau nei naudojant įprastą džiovinimą oru, be to, jūsų namuose nesusidarys per didelis drėgmės kiekis, dėl kurio vėliau atsiranda pelėsis ir kitos problemos. Tad skalbyklė-džiovyklė yra itin naudingas įrenginys kiekvienam, besirūpinančiam visapusiška namų tvarka.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“