Kaip paversti virtuvę šiuolaikiška?

Kaip paversti virtuvę šiuolaikiška?
Kraunama... 0 view(s)

Kaip paversti virtuvę šiuolaikiška?

Vaisių džiovintuvas sveikam ir skaniam užkandžiavimui


Prieš įjungdami serialą ar filmą, dažnai griebiatės traškučių ar guminukų pakelio? Jeigu pastaruoju metu šiuos užkandžius valgote dažniau nei norėtumėte, mūsų specialistai rekomenduoja rinktis sveikesnes alternatyvas – džiovintus vaisius.


Svarbu tai, kad jų nebūtina pirkti, kadangi džiovinti vaisius galima tiesiog namuose. Pakanka turėti vaisių džiovintuvą ir nusipirkti mėgstamiausių vaisių. Svarbu tai, kad tokiu atveju galėsite būti garantuoti, kad jūsų džiovintuose vaisiuose nėra pridėtinio cukraus. Tad pagaliau galėsite mėgautis skaniais, sveikais ir visai nekaloringais užkandžiais!

 

 

Maišytuvas reikalingas norintiems gaminti įvairius kepinius


Jeigu savo namuose norite pradėti užsiimti tešlos, tortų ar kitokių maisto gaminių (dažniausiai – kepinių) gamyba, jums pravers daugiafunkcinis maišytuvas. Paprastai tokie įrenginiai yra ypač kompaktiški, ergonomiški ir telpa net į nedidelę spintelę. Nepaisant to, šiais laikais gamintojai jau sugeba pagaminti kompaktiškus prietaisus su 1000W ar net didesniais varikliai, todėl nesunkiai galėsite susitvarkyti su įvairiomis užduotimis.


Svarbu ir tai, kad daugelis maišytuvų turi ir įspūdingas komplektacijas: įvairius plaktuvus, tešlos kablius, maišytuvus, kartais net sulčiaspaudes ar mėsmales. Todėl galite net neabejoti, kad su savo įsigytu maišytuvu galėsite nuveikti be galo daug: spausti sultis, maišyti, smulkinti ir kitais būdais gaminti skaniausius patiekalus. Toks atsinaujinimas yra tiesiog privalomas kiekvienam, norinčiam praplatinti savo meniu.

 

 

Daugiafunkcinis puodas gali tapti geriausiu draugu


Daugiafunkcinis puodas daugelio namuose beveik iš karto tampa bene geriausiu draugu. Šitoks įrenginys leidžia itin lengvai, bet sveikai paruošti įvairius patiekalus. Dažnai tokie puodai turi daugiau kaip 20 skirtingų maisto ruošimo programų. Mūsų specialistų teigimu, tai yra itin naudingas įrenginys turintiems pakilusį cholesterolio lygį ar tiesiog ieškantiems įvairovės – nors kasdien daugiafunkcinio puodo, ko gero, nenaudosite, jūsų mitybą paįvairinti jis neabejotinai padės.

 

 

Gaiviųjų gėrimų gaminimo aparatas sutaupys jums pinigų


Nesvarbu kokį maistą gaminate, jūsų pagamintas patiekalas visada bus skanesnis su tam tikru gėrimu šalia jo. Gaivieji gėrimai iš įprastų parduotuvių dažnai turi didelius kiekių cukraus, kalorijų, o kartais ir kofeino. Tad jeigu norisi sveikesnių gaiviųjų gėrimų, rekomenduojama išbandyti „Soda Stream“ gėrimų gaminimo aparatą. Daugelis mūsų pirkėjų tikina, kad pagyvenę su šiuo įrenginiu kelis mėnesius, atgal grįžti nebenori. Šis prietaisas gali gaminti paprasčiausius gėrimus, tokius kaip gazuotas vanduo, tačiau juo galima gaminti ir įvairus saldesnius gėrimus su skirtingais skoniais.

 

 

Kokteilinė – sveikiems, bet itin skaniems desertams


Sveiki desertai dažnai yra sunkiai pagaminami arba reikalauja nemažų investicijų. Na, nebent turite kokteilinę. Tokiu atveju nereikia nieko sudėtingo: vanilinis sojų pienas, braškės, bananas ir kiviai yra tiesiog tobulas derinys, o panašių, paprastų, bet labai skanių kokteilių yra begalė. Įsigiję kokteilinę, daug rečiau pirksite bandeles, šokoladukus ir kitus kaloringus ir pridėtinio cukraus pilnus desertus, todėl šiuolaikinę virtuvę be kokteilinės įsivaizduoti yra gana sunku.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“