Kaip paruošti savo namus Kalėdoms?

Kaip paruošti savo namus Kalėdoms?
Kraunama... 0 view(s)

Kaip paruošti savo namus Kalėdoms?

Pirmas įspūdis – itin svarbus

 

Jeigu planuojate savo namuose turėti svečių, tikriausiai norisi sukurti gerą pirmą įspūdį. Tad, visų pirma, reikėtų pasirūpinti tobula tvarka. Šventiniu laikotarpiu svečiai užeiti kartais gali ir kiek netikėtai, o ir tvarkymasis kaskart po vakarėlio gali būti gan varginantis. Tokiu atveju dulkių siurblys-robotas gali būti labai naudingu – labiausiai rekomenduojame rinktis „Xiaomi Roborock S7“, kuris yra itin išmanus ir pakankamai galingas tiek laminuotoms grindims, tiek kilimams siurbti. Be abejo, spindėti Kalėdine dvasia turėtų ne tik jūsų namai, bet ir jūs. Įspūdingą šventinę šukuoseną susikurti padėti gali plaukų tiesintuvas ar garbanų žnyplės, o jeigu vakarėlyje dalyvauti planuoja ir vaikai, galite įsigyti ir Kalėdų senelio kostiumą!

 

Puošiant namus tikrai nebūtina persistengti. Pakanka paprasčiausios, net ir labai nedidelės, eglutės, lempučių ir, žinoma, girliandų. Visa tai sukurs jaukią atmosferą. Nepamirškite lempučių bei girliandų pakabinti ne tik ant eglutės, bet ir ant langų, durų, sienų – Kalėdine dvasia spindėti turi visi namai!

 

Kalėdinę atmosferą sukuria smulkios detalės

 

Visgi Kalėdinę atmosferą namuose sukurti padės ne tik aiškiai matomi papuošimai, bet ir smulkios, sunkiau pastebimos detalės, kurios įspūdingą rezultatą sukuria tik panaudojamos kartu. Štai kelios smulkmenos, kurios neabejotinai prisidės prie jaukaus Kalėdinio jausmo namuose:

• Tai gali būti kvepiančios žvakutės, gyvos eglių šakelės ar netgi nulupti mandarinai. Viskas priklauso nuo to, kaip jūs įsivaizduojate šventinį kvapą.

• Židinys. Retas turi tikrą židinį savo namuose, tad kitu atveju židinį galima įjungti tiesiog televizoriuje – nors tai kiek neįprastas sprendimas, net ir toks variantas padės pajausti šventinę dvasią.

• Šventinių pasisėdėjimų metu muzika yra tiesiog būtina. Tai gali būti senoji džiazo klasika ar naujieji šventiniai pop hitai. Jeigu norite tokios atmosferos, kokia būna šventiniuose filmuose, galite netgi įsigyti patefoną!

 

Šventinis maistas nebūtinai turi būti sudėtingai pagaminamas

 

Nors 12 patiekalų tradicija pastebima vis rečiau, maistas vis dar yra būtina kiekvienos šventės dalis. Tiesa, prigaminti maisto visiems vakarėlio dalyviams gali būti nelengva. Kiek supaprastinti užduotį gali greitpuodis – su šiuo indu galėsite išlaikyti visas daržovių ar mėsos natūralias savybes ir, svarbiausia, pagaminti norimą patiekalą galėsite net kelis kartus greičiau! Na, o virtuvinis kombainas padės greičiau pagaminti visų taip mylimą baltąją mišrainę.

 

Neturite laiko sudėtingiems patiekalams? Ne problema – net neabejojame, kad jūsų svečiai bus daugiau nei patenkinti ir paprastais užkandžiais ar įvairiais kokteiliais, kuriuos galima pasigaminti su paprasčiausia kokteiline per mažiau nei 15 minučių!

 

Nepamirškite ir veiklų

 

Visiems susirinkus šventiniame vakarėlyje neabejotinai norėsis ir kokių nors veiklų. Vienas iš geriausių variantų yra stalo žaidimai, kuriuos galima žaisti keliese, tuo pat metu bendraujant: tai gali būti „Alias“, „Monopolis“ ar daugybė kitų žaidimų, kurie suartina ir sukuria prisiminimus ilgam laikui.

 

Be abejo, galima žaisti ir kompiuterinius žaidimus, kurie gali atrodyti ypač įspūdingai projektoriaus ekrane – „Šilelis P4“ siūlo ypač didelį aukštos raiškos ekraną su paprastu valdymu už ganėtinai žemą kainą, tad tai yra puikus variantas. Na, o jeigu norėsite savo smagiausius vakarėlio momentus užfiksuoti, rekomenduojame įsigyti momentinį fotoaparatą – nors atspausdinti galima ir telefonu darytas nuotraukas, tai užtruks papildomo laiko, tuo tarpu momentinis fotoaparatas tai padarys iš karto. Daugelis jau pamiršo apie fizines nuotraukas, tačiau jos vis dar leidžia prisiminti smagiausius momentus taip, kaip to neleidžia padaryti jokie skaitmeniniai formatai.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“