Kaip išsirinkti ventiliatorių?

Kaip išsirinkti ventiliatorių?
Kraunama... 0 view(s)

Kaip išsirinkti ventiliatorių?

Koks įrenginio galingumas?
Ar yra ir ar patogus greičio reguliavimas?
Ar turi drėkinimo funkciją?
Koks sparnuotės skersmuo?
Ar netriukšmingas?
Ar galima keisti pakreipimo kampą?

 

Galia

Galingesnis automatiškai bus efektyvesnis. Dauguma įrenginių galia svyruoja nuo 20 W – 70 W galingumu, galingesnis ventiliatorius galės nepertraukiamo veikti ilgiau ir vėsins stipriau.

 

Greitis

Jei jau jungiate ventiliatorių, tai švelnaus pūtimo jau neužtenka ir paprastai nustatote maksimalų pūtimą – svarbu, kad ventiliatorius priežasties labai svarbu, kad ventiliatorius pasižymėtu veikimo greičio reguliavimo galimybe.

 

Drėkinimas

Kai karšta, visi skubame prie vandens, taigi jei ventiliatorius gali ne tik ventiliuoti, bet ir purkšti dulksną, jis bus dar efektyvesnis. Ant kūno nusėdusi drėgmė vėsins papildomai, taigi jei yra galimybė, ieškokite ventiliatoriaus, kuris turi drėkinimo funkciją.

 

Sparnelių skersmuo

Jei galia didelė, o sparneliai – maži, jo efektyvumas greičiausiai bus mažas. Jei kyla abejonės, reiktų atvykti gyvai ir bandyti parduotuvėje.

 

Triukšmingumas

Triukšmas vargina, nes ventiliatorius veikia visą dieną, taigi net ir kelių decibelų skirtumą dienos pabaigoje bus tikrai. Rinkitės modelius, kurie triukšmo lygis kuo mažesnis nei tobuliausiai iki 40-60 dB.

 

Krypties keitimas

Jei vėsinsitės ne vienas, ar nenorite, kad visą laiką pūstų tik į vieną vietą, būtina funkcija - oro pūtimo krypties keitimas.

 

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“