Kaip išsirinkti tinkamas ausines? Geriausi modeliai 2023 metais

Kaip išsirinkti tinkamas ausines? Geriausi modeliai 2023 metais
Kraunama... 0 view(s)

Kaip išsirinkti tinkamas ausines? Geriausi modeliai 2023 metais

Pirmiausiai dėmesį reikėtų atkreipti į dizainą

Renkantis ausines, visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į jų išorinę išvaizdą, dizainą. Labai svarbu, kad ausinės būtų patogios, ypač jei dažnai jas naudojate ilgesniam nei 1 val. laikotarpiui. Gaubiančios ausis ausinės paprastai yra patogesnės ir geriau izoliuoja triukšmą, tačiau yra labai didelės ir nepatogios transportavimui, o į ausis dedamos ausinės yra itin kompaktiškos, tinkamos fizinei veiklai, tačiau nėra pats geriausias variantas namų naudojimui ir žaidimų mėgėjams. Tuo tarpu ant ausų dedamos ausinės – tarsi tarpinis variantas tarp šių dviejų pasirinkimų.

 

Tuo pačiu apsispręskite, ar norite laidinių, ar belaidžių ausinių. Laidiniai variantai gali pasižymėti šiek tiek geresne garso kokybe ir jų nereikia krauti, o belaidžiai – didesniu patogumu ir judėjimo laisve. Šiuo atveju pasirinkimas iš esmės atsiremia į tai, ar dažniausiai ausines naudojate prie kompiuterio ir namuose, ar eidami, bėgiodami, būdami viešajame transporte. Pirmuoju atveju laidinės ausinės yra geresnis variantas, o antruoju atveju laidines ausines verta rinktis tik jeigu jums yra be galo svarbi aukščiausia galima garso kokybė.

 

 

Triukšmo slopinimas – naudinga funkcija naudojantiems ausines ne namie

Aktyvus triukšmo slopinimas (ANC) gali kardinaliai pakeisti situaciją triukšmingoje aplinkoje ir suteikti daugiau malonumo klausantis muzikos viešajame transporte ar triukšmingoje gatvėje. Jei dažnai leidžiate laiką aplinkoje, kurioje gausu triukšmo, įsitikinkite, kad pasirinktos ausinės turi kokybišką ANC funkciją, galinčią tinkamai išfiltruoti foninį triukšmą, tokį kaip lėktuvo variklio ūžesys ar kolegų nuolatiniai pokalbiai ofise. Tiesa, verta atkreipti dėmesį į tai, kad tokios ausinės triukšmą slopinti gali skirtingu lygiu, paprastai žymimu decibelais (dB) – kuo didesnis šis skaičius, tuo geriau triukšmą paprastai slopina ausinės.

 

 

Baterijos tarnavimo laikas aktualus kiekvienam, besirenkančiam belaides ausines

Jei renkatės belaides ausines, atsižvelkite į jų baterijos veikimo laiką. Ieškokite modelių su baterija, galinčia tarnauti ilgiau, ypač jei ketinate jas naudoti ilgose kelionėse. „Topo centro“ ekspertai pastebi, kad jeigu ausinės turi ANC funkciją, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad gamintojai paprastai atskirai žymi baterijos tarnavimo laiką įjungus ir išjungus triukšmo slopinimo funkciją.

 

 

Geriausi ausinių modeliai 2023 metais

Jau žinote savo apytikslius poreikius, tačiau nesate atsirinkę konkrečių modelių, kurie labiausiai tiktų būtent jums? Nieko tokio – „Topo centro“ specialistai dalinasi šiuo metu geriausių ausinių sąrašu, atitinkančių skirtingų žmonių poreikius.

 

  • Apple AirPods Pro II“ – kompaktiškos ir universalios ausinės. Tai yra bene populiariausios ausinės pasaulyje. Taip yra tikrai ne šiaip sau: „AirPods Pro II“ yra kompaktiškus, atkuria kokybišką garsą su išskirtiniu aktyviu triukšmo blokavimu. Be to, šios ausinės turi ir puikų suderinamumą su „Apple“ įrenginiais, dėl ko „iPhone“ ar „MacBook“ naudotojams šias ausines naudoti yra paprasčiausiai žymiai patogiau.

 

  • Huawei FreeBuds 5i“ – „AirPods“ alternatyva. Turite mažesnį biudžetą ar paprasčiausiai nenorite pirkti „Apple“ įrenginių, nes naudojate „Android“ ir „Windows“? „FreeBuds 5i“ yra puiki alternatyva su itin aukšta garso kokybe, 42 dB triukšmo blokavimu ir net iki 28 valandų veikiančia baterija.

 

  • Sony WH-1000XM5“ – geriausias triukšmo slopinimas rinkoje. Jeigu nesibaiminate dėl ausinių dydžio ir jums svarbiausia – kokybiška muzika, ilgai tarnaujanti baterija ir geras triukšmo slopinimas, tai yra neabejotinai geriausias pasirinkimas jums. Šių ausinių baterija tarnauja net iki 30 valandų, palaiko greitąjį krovimą ir LDAC garso standartą, todėl „WH-1000XM5“ nenuvils net didžiausių melomanų.

 

  • Logitech G Pro X“ – ieškantiems ausinių kompiuteriniams žaidimams. Jums svarbiausia – erdvinis garsas ir kokybiškas mikrofonas internetiniams pokalbiams? „G Pro X“ ausinės yra neabejotinai vienas iš geriausių pasirinkimų. Kadangi tai yra namų naudojimui skirtos ausinės, jos yra itin didelės ir visiškai nekompaktiškos, tačiau tuo pat metu dėl to „Logitech“ gali pasiūlyti visapusiškai geresnę garso kokybę už mažesnę kainą.
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“