Iškylų ir išvykų į gamtą metas: ko reikia norint pasiruošti?

Iškylų ir išvykų į gamtą metas: ko reikia norint pasiruošti?
Loading... 0 view(s)

Iškylų ir išvykų į gamtą metas: ko reikia norint pasiruošti?

Kepsninė – būtinybė mėgstantiems valgyti skaniai


Kepsnių ir gaminimo lauke sezonas dar tik įsibėgėja, todėl jeigu dar neturite kepsninės, pats laikas ją įsigyti. Tai yra puikus pirkinys kiekvienam, turinčiam sodybą ar tiesiog mėgstantiems savo savaitgalius leisti gamtoje. Pastaruoju metu daugelis renkasi kamado kepsnines, kurios puikiai tinka ir naudojimui terasoje, ir keliaujant į iškylas miške ar kitur.


Svarbu tai, kad tokios kepsninės yra itin universalios dėl savo temperatūros reguliavimo galimybių, be to, jas prižiūrėti ir valyti yra paprasčiau nei kitų tipų kepsnines. Na, o norintys geriausios galimos patirties ar tiesiog daugiau galimybių kepsninės panaudojimui, gali įsigyti ir specialius kepsninių priedus, pradedant „Maku“ keptuve, priedais picoms ir sumuštiniams, baigiant termometru, padažais ar netgi specialia griliams skirta mediena.

 

 

Mobilus šaldytuvas tiems, kas planuoja pabūti be elektros


Vykstate toliau nuo namų ten, kur nėra elektros? Jeigu net ir tokioje atokioje vietovėje norite turėti šviežio ar šaldyto maisto, jums neabejotinai pravers nešiojamas šaldytuvas. Toks daiktas gali kainuoti iki kelių šimtų eurų, tačiau skirtingai nei šaltkrepšis, toks šaldytuvas užtikrins maisto šviežumą ir jį galima prijungti paprasčiausiai prie savo automobilio baterijos, todėl galėsite likti visiškai atsijungę nuo civilizacijos ir būti taip toli, kaip norite. Tiesa, jeigu plaukiate baidare ar planuojate važiuoti dviračiu, šatkrepšis tikriausiai vis tiek išlieka geriausia alternatyva jums.

 

 

Nešiojama kolonėlė pravers būnant su draugais


Tiek keliaujant, tiek tiesiog būnant su draugais, daugelis sunkiai įsivaizduoja laiką be muzikos. Pavasarį ir vasarą ypač praverčia belaidės Bluetooth kolonėlės, kurias galima naudoti ir žygiuose, ir važiuojant dviračiu, ir tiesiog sėdėti prie laužo. Ieškantiems kažko kompaktiško gali įsigyti beveik bet kurią kolonėlę iki 50 eurų, o puikias didesnes kolonėles siūlo „JBL“, „Sony“ ir daugelis kitų gamintojų. Be to, didesnės kolonėlės gali veikti ir kaip išorinės baterijos, todėl jos gali būti ypač naudingos tiems, kas dažnai pamiršta įkrauti telefoną ar nenori nešiotis išorinės baterijos.

 

 

Pramogoms vandenyje – irklentė ar valtis


Turite sodybą šalia ežero ar upės? O gal tiesiog mėgstate aktyvias vandens pramogas? Tokiu atveju siūlome įsigyti irklentę, kuri labiau tinka ieškantiems aktyvesnio laiko leidimo. Verta nepamiršti, kad keliaujantiems rekomenduojama rinktis būtent pripučiamas irklentes, kadangi kitu atveju jas transportuoti gali būti žymiai sunkiau.


Be abejo, įsigijus pripučiamą irklentę, būtina turėti ir pompą, kuri pravers ne tik irklentei, bet ir kamuoliams, čiužiniams, dviračio padangoms ir kitiems gamtoje reikalingiems daiktams pripūsti.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate Topo Centras